MirunaStie.net

Acestea sunt cele mai fidele zodii. Află cu cine trebuie să stai și de cine să te ferești

Încercând să-ți găsești sufletul pereche vei da peste potențiali iubiți din fiecare zodie. Dacă vrei o persoană fidelă și dispusă să investească emoțional într-o relație monogamă, ar trebui să știi că unora le vine mai ușor să facă asta decât altora. Iată mai multe detalii:

Zodiile fidele:

1. Taur

Nativii acestei zodii sunt foarte senzuali și iubesc confortul. Ei caută stabilitate și sunt loiali, sunt persoane pe care te poți baza.

2. Rac

Dintre toate cele 12 zodii, Racii își doresc cel mai mult o relație bazată pe iubire și siguranță. Racul nu e fericit dacă nu are legături emoționale profunde.

3. Fecioară

Nativii Fecioară sunt sensibili, creativi și foarte intuitivi. Își sprijină prietenii și persoanele cu care au o relație, așa că pot fi niște parteneri grozavi.

4. Balanță

Nativii acestei zodii caută pace și armonie, mai ales în relații, deoarece tânjesc după dreptate și corectitudine. Sunt persoane de încredere și loiale.

5. Capricorn

Capricornii iubesc stabilitatea, în special când vine vorba de relații. Ei înțeleg că pentru a avea succes e nevoie de multă muncă și de hotătâre și nu le e teamă de niciunul dintre aceste
lucruri. Când apar probleme în relația lor, ceea ce se întâmplă în cazul oricui, ei au răbdare să le rezolve.

Zodiile nu foarte fidele:

1. Berbec

Berbecul este independent și impulsiv și rareori se gândește dinainte la consecințele acțiunilor lor. Ei au un apetit pentru aventură – inclusiv pentru cele amoroase.

2. Gemeni

Gemenii sunt îndrăzneți și curioși. Le plac lucrurile distractive și uneori chiar pericolul. Le place să se joace, chiar și cu inimile și mințile altora, plictisindu-se destul de ușor.

3. Leu

Leii sunt perfecționiști, fiind mereu în căutarea perechii potrivite. Din nefericire, puține relații sunt perfecte, dar Leii vor merge mai departe odată ce apare cineva mai interesant din
punct de vedere intim sau intelectual.

4. Scorpion

Scorpionii iubesc și caută puterea. E greu să îi cunoști, deoarece de multe ori își ascund sentimentele adevărate. Ei tind să creadă că au mereu dreptate și nu iartă foarte ușor.

5. Săgetător

Săgetătorii sunt spirite libere, care urăsc regulile, inclusiv restricțiile presupuse de o relație monogamă. Lor le plac aventurile de orice tip.

6. Vărsător

Nativilor din zodia Vărsător le place să flirteze și sunt foarte impredictibili și independenți. Ei ar putea să creadă că o relație serioasă sau o căsnicie sunt prea plictisitoare.

7. Pești

Cei mai sensiibili oameni din zodiac se luptă adesea cu emoțiile lor interioare. Ei trăiesc în lumea lor fantastică și uneori au probleme cu cerințele lumii reale, inclusiv ale relațiilor.
Sunt repede dezamăgiți dacă partenerii lor nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor.

Orice persoană, indiferent de zodie, trebuie să fie conștientă că o relație puternică necesită muncă și înțelegere din partea ambilor parteneri.

Citește și Horoscop – Cum este iubita perfectă pentru fiecare bărbat în funcție de zodie. Berbecii sunt pretențioși

Ți-a atras un bărbat atenția și vrei să știi totul despre el? Află în ce zodie este, pentru că acest lucru poate să îți dea câteva indicii legat de ce fel de persoană este și cum ar vrea să fie partenera sa. După ce obții aceste informații, gândește-te cu atenție dacă ați fi potriviți împreună sau dacă merită să încerci să te schimbi pentru el. Iată ce caută fiecare bărbat în parte în femeia de lângă el, în funcție de zodia în care este:

1. Vărsător – spațiu și mister

Nativilor Vărsător le place să aibă timp liber și ar vrea să aibă partenere care să înțeleagă asta. De asemenea, le plac fetele misterioase, creative și cu o personalitate bine definită.

2. Pești – dragoste și răbdare

Caută-ți un partener din zodia Pești numai dacă vrei ceva serios și adevărat, nu o aventură. Peștii par rezervați, dar se îndrăgostesc rapid și tare. Le plac femeile care le vorbesc despre detalii mai intime, legate de visurile și temerile lor.

3. Berbec – muncitoare și feminină

Berbecilor le plac fetele care îi lasă să le urmărească, cele care muncesc foarte mult, dar rămân în continuare feminine și senzuale.

4. Taur – sinceritate și răbdare

Și nativilor din zodia Taur le plac femeile feminine, dar sinceritatea îi atrage cel mai mult. Ei nu au timp pentru jocuri și prostii, dar nici nu se vor implica prea repede, până nu sunt pregătiți.

5. Gemeni – imprevizibilitatea și agresivitatea

Gemenilor le plac fetele care fac prima mișcare, ceea ce îi face să fie opușii Taurilor, și cele care sunt imprevizibile și dispuse să încerce lucruri noi.

6. Rac – dragostea și familia

Dacă îți place un bărbat Rac, va trebui probabil să faci prima mișcare – el va aprecia asta. Familia înseamnă foarte mult pentru nativii Raci, cărora le place să se simtă iubiți fizic și
emoțional.

7. Leu – joaca și generozitate

Leii sunt foarte sociabili și au nevoie de cineva pe măsură. Ei apreciază femeile generoase și sincere, așa că ar trebui să-i arăți că îți pasă de nevoile altor oameni.

8. Fecioară – curățenie și blândețe

Nativilor din zodia Fecioară le plac femeile curate, aranjate și bine organizate, care nu vorbesc urât. Dacă îl inviți acasă, ai grijă să te asiguri că nu găsește un dezastru.

9. Balanță – relaxare și blândețe

Nativilor din zodia Balanță nu le plac femeile care bârfesc sau care se iau la ceartă cu ei pentru lucruri mărunte. Apreciază fetele cărora le pasă de alții. Nu le plac persoanele care au
multă nevoie de afecțiune, dar nici nu rămân singuri prea mult timp.

10. Scorpion – erotism și intimitate

Se știe că nativii Scorpion sunt cei mai misterioși și mai pasionanți din zodiac, fiind absolut irezistibili. Ei caută o parteneră care să fie aventuroasă și care să le respecte spațiul și
intimitatea.

11. Săgetător – libertate și aventură

Săgetătorilor le place să se distreze, așa că vor aprecia o fată care e pasionată de călătorii și nu e posesivă. Ei vor pe cineva cu simțul aventurii.

12. Capricorn – hotărâre și loialitate

Capricornii vor ceva pe termen lung și le va lua ceva timp până să aibă încredere în tine. Dă-i timp și arată-i, de asemenea, că ai scopuri și visuri și că le urmărești în mod activ.

Comentarii