MirunaStie.net

8 SECRETE pentru a fi o ZEIȚĂ în DORMITOR. Orice bărbat ADORĂ când faci numărul 4!

Contrar opiniei publice, nu e nevoie să cunoști 52 de poziții interesante sau să ai o pregătire intensă în materiale sau conținut pentru adulți pentru a fi foarte bună în pat. Acest lucru depinde de factori mai subtili și mai realiști. Citește mai jos pentru a vedea despre ce e vorba și ce ar trebui să faci pentru a-ți înnebuni partenerul de fiecare dată când are parte de intimitate cu tine:

1. Nu judeca

Fie că afli despre fantezia partenerului sau îți permiți să te gândești la a ta, important e să fii deschisă cu privire la dorințe și la ce vă excită pe amândoi. Ține cont că totul e de domeniul fanteziei – nu trebuie să faci nimic dacă nu vrei, așa că nu judeca și ascultă-l cu atenție pe cel de lângă tine – s-ar putea să ajungă să te intereseze anumite lucruri.

2. Fii inovativă

Vezi mânerul unei canapele, vezi un sprijin grozav pentru un moment fierbinte. Vezi un sutien, vezi ceva care poate fi folosit pentru a-ți lega partenerul. E crucial să fii creativă și să cauți noi moduri de a condimenta viața sexuală. Cineva care propune lucruri mai interesante e o persoană grozavă și atrăgătoare.

 

3. Gândește-te la asta

Încearcă să te gândești la asta mai des, nu numai atunci când ești ocupată sau atunci când îl vezi la sala de gimnastică pe bărbatul-acela-care-e-ilegal-de-sexy. Intimitatea are o componentă mentală puternică, așa că fii atentă când ai gânduri senzuale sau când te simți excitată în decursul zilei. Dă-ți voie să experimentezi erotismul și să observi ce e sexy prin preajma ta.

4. Pune nevoile altcuiva mai presus de ale tale

E minunat să dai dovadă de compasiune în toate aspectele vieții tale, dar a o practica în dormitor te poate face o parteneră grozavă. Nu trebuie să îți pui mereu partenerul pe primul loc (până la urmă și orgasmele tale sunt importante), dar e foarte atrăgător să te concentrezi pe a-i produce plăcere partenerului din când în când, doar de dragul de a-l satisface. Nu trebuie să te lași deoparte, ci mai degrabă să-ți tratezi partenerul așa cum ți-ar plăcea să fii tratată.

 

5. Încearcă (aproape) orice din când în când

E greu să fii bună în pat dacă faci numai ce știi și nimic altceva. Când vine vorba de lucruri noi, în mintea ta ar trebui să fie „ar putea fi distractiv!” sau „de ce nu”. Încearcă trucuri sau tehnici noi – s-ar putea să-ți placă și să le integrezi în activitatea cu partenerul tău, iar el va fi cu siguranță mândru și încântat de tine.

6. Bucură-te de timpul petrecut pe cont propriu

Nu, nu la televizor, ci cu zonele tale intime. O femeie care își cunoaște corpul și știe ce o face să se simtă bine va fi o amantă mai bună și se va bucura mai mult de intimitate cu partenerul său.

 

7. Ai grijă de tine

Un corp frumos și activ este un foarte bun element afrodiziac, dar te poate face și mai bun în pat. De pildă, exercițiile măresc concentrarea, îți revitalizează libidoul, îți măresc rezistența și te ajută să ai încredere în tine.

8. Spune-i partenerului ce îți dorești

Chiar dacă nu trebuie să fii egoistă, există momente în care nimic nu este mai senzual decât o femeie care îi spune clar partenerului ei ce își dorește. În acest fel, îi dai ocazia să te satisfacă și să te simtă puternic și talentat alături de tine. Nimeni nu îți va putea lua un iubit care se simte bărbat adevărat alături de tine.

Comentarii