MirunaStie.net

7 obiceiuri zilnice scârboase pe care toată lumea le face și nimeni nu recunoaște

Deși corpul omenesc este un mecanism funcțional aproape perfect, oamenii sunt departe de a fi perfecți. Indiferent de cât de multă atenție am acorda igienei și îngrijirii, există câteva lucruri pe care nu le putem împiedica, precum transpirația, secrețiile nazale sau ceara din urechi.

Chiar dacă multe dintre obiceiurile pe care le vom enumera astăzi pot fi privite ca fiind cu adevărat dezgustătoare, există şi cazuri în care ele ne produc şi o anumită stare de satisfacţie. Chiar dacă, de regulă, ascundem aceste mici ciudăţenii, uneori „activităţile” precum scobitul în nas sau curăţarea cerii din urechi sunt de fapt extrem de satisfăcătoare.

1. Frecarea ochilor

Chiar dacă frecarea ochilor poate părea un obicei inofensiv, în urma acestui gest, foarte multe bacterii ajung în preajma ochilor și se pot transforma în tot felul de infecții. Cu toate acestea, senzația pe care o resimțim atunci când ne frecăm la ochi este fantastică.

2. Jucatul cu animalele

Este vital întotdeauna să te speli pe mâini după contactul cu animalele, întrucât acestea au blana plină de bacterii și microbi.

3. Folosirea telefoanelor mobile

În momentul de față, foarte multe persoane sunt dependente de telefonul lor mobil. Acesta însă are pe suprafața lui la fel de multe bacterii precum clanțele sau scaunele de toaletă. Ar trebui să îți cureți telefonul cel puțin o dată pe zi.

 

4. Refolosirea cănilor murdare

Nu este chiar foarte igienic să refolosești cănile de ceai sau cafea fără a le curăța, însă acest lucru nu înseamnă că nu se întâmplă.

5. Roaderea unghiilor

Acest obicei este foarte des întâlnit în rândul persoanelor hiperactive, însă nu este deloc unul igienic.

6. Neglijarea buretelui de bucătărie

Buretele de spălat vase este extrem de important întrucât îl folosim pentru a curăța vasele din care mâncăm. Cu toate acestea, multe persoane ajung în situația în care buretele lor de vase este extrem de murdar. Acesta ar trebui să fie schimbat imediat ce prinde miros și nu se mai poate spăla în totalitate.

7. Folosirea căștilor

Urechile sunt pline de ceară şi bacterii, astfel că și căștile vor deveni purtătoare de bacterii şi celule moarte.

Citește și 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

Fiecărei persoane îi place să fie sedusă într-un anumit fel. Există multe cărți ale căror autori jură că au descoperit secretul către cele mai fierbinți momente alături de partenerul lor și totuși nu par să dea roade. Însă, atât femeile cât și bărbații au câteva puncte erogene care sunt extrem de sensibile la atingere.

 

Atunci când sunt stimulate, aceste zone nu doar că relaxează în întregime restul corpului, însă generează și un răspuns sexual. Femeile au toate anumite preferințe în ceea ce privește modul în care vor să fie atinse și mângâiate, însă nu toți bărbații știu cum să exploateze aceste lucruri și cum să se asigure că își duc partenera pe culmile plăcerii.

Dacă vrei să te asiguri că menții chimia ta în relație și simți nevoia de puțin mai mult efort din partea partenerului tău, încearcă să îi sugerezi subtil aceste gesturi și mișcări. Dacă ai încredere în partenerul tău, l-ai putea ruga să citească el însuși acest articol, iar tu te vei putea bucura de rezultat.

Iată care sunt gesturile pe care ar trebui să îl încurajezi pe partenerul tău să le facă și care sunt locurile asupra cărora trebuie să se concentreze.

1. Jucatul cu mâinile în păr

Fiecare femeie știe cât de plăcut este acest gest. Îi poți transmite partenerului tău care este intensitatea cu care ar trebui să facă aceste mișcări. Totul va trebui să fie adaptat la momentul și atmosfera în care sunteți, astfel încât să puteți varia de la simpla mângâiere, până la tragerile ușoare de păr.

 

2. Atingerile și mângâierile în zona pelviană

De cele mai multe ori, poate fi mult mai interesant să te angrenezi alături de partenerul tău într-un preludiu de neuitat decât să te arunci direct spre contactul sexual, asa că roagă-l să te mângâie în această zonă iar rezultatul nu se va lăsa așteptat.

3. Ai curaj și roagă-l să-ți ofere un masaj la picioare

Există un motiv pentru care femeilor le place să meargă la pedichiură. Momentele de masaj la picioare eliberează toată tensiunea pe care ea a acumulat-o de-a lungul zilei, așa că tu te vei putea relaxa și pregăti pentru ceea ce urmează, în timp ce el va simți că îți acordă toată atenția de care ai nevoie.

4. Lasă-l să se joace cu mâinile tale

Jocul mâinilor și masarea palmelor se pot transforma într-o repriză de sărutat a degetelor și mâinilor, lucru care pe tine te va relaxa și te va face să te simți apreciată.

5. Propune-i să îți ofere un masaj

Indiferent că vorbim despre un masaj al spatelui sau al picioarelor, acest gen de atingeri va stimula toți nervii de la suprafața pielii și te va face să resimți toate gesturile partenerului ca fiind mult mai intense.

6. Învață-l să acorde atenție gâtului tău

De foarte multe ori bărbații sunt lipsiți de imaginație așa că nu ar trebui să te aștepți de la ei să te surprindă în mod fantastic. În schimb, ai putea să încerci să faci chiar tu lucrurile pe care ți le-ai dori să le primești din partea lui. Sărută-i gâtul și mângâie-l, apoi așteaptă să îl vezi făcând și el aceleași lucruri.

7. Nu subestima puterea unui sărut fierbinte și pasional

Deși multă lume tinde să subestimeze săruturile, acestea pot reprezenta cel mai bun început pentru o noapte de neuitat, așa că fă-ți timp să te bucuri de o repriză pasională de sărutări cu partenerul tău.

 

8. Arată-i care sunt locurile în care îți place să fii atinsă

Partenerul tău este tentat ca, odată ce a găsit un punct în care ție îți place să fii atinsă, să avanseze lucrurile mult prea rapid. Încearcă să încetinești tu lucrurile de fiecare dată când îl vezi făcând acest lucru și te vei bucura de un preludiu minunat.

Comentarii