MirunaStie.net

10 SEMNE că iubitul tău este un bărbat adevărat și nu un copil cu care îți pierzi timpul

Așa cum se spune în popor, bărbații se maturizează mai greu. Astfel, multe femei ajuns să se implice accidental în relații cu bărbați care nu știu să le aprecieze și să le trateze așa cum merită. Din acest motiv este foarte important să reușești să faci diferența dintre un bărbat adevărat și un băiat, un copil. Iată care sunt principalele caracteristici ale bărbaților adevărați. Verifică dacă cel cu care tu te întâlnești este cu adevărat ceea ce meriți.

1. Te protejează

Este important ca bărbatul cu care ești într-o relaţie să te protejează şi să te facă să te simţi în siguranţă tot timpul. Pentru orice femeie e important să aibă alături un partener pe care se poate baza, aşa că, dacă nu simţi că iubitul tău e ca un adevărat „cavaler în armură strălucitoare”, înseamnă că lipseşte ceva din relaţia voastră.

2. Este puternic fizic, dar şi emoţional

Este normal să îţi doreşti un bărbat care arată bine dar în acelaşi timp, iubitul trebuie să ştie că la fel de importantă ca puterea fizică este și cea emoţională. Trebuie să te impresioneze că are un stil de viaţă sănătos, dar totodată şi că citeşte, urmăreşte documentare şi călătoreşte – aceasta este combinaţia perfectă.

3. Nu se laudă cu numărul de partenere pe care le-a avut înainte de tine

Nu mai sunteţi la liceu, iar un bărbat care se laudă cu numărul femeilor care au trecut prin patul lui nu este absolut deloc atrăgător. Dacă iubitul tău face aşa, poate că ar fi mai bine să te îndepărtezi de el – doar nu vrei să fii încă una aruncată la întâmplare pe lista lui.

4. Este sensibil

„Fii bărbat!” este o încurajare pe care mulţi băieţi o aud încă de mici. Dacă vrei să ai un bărbat adevărat lângă tine însă, aminteşte-ţi că oricine dă dovadă de mai multă putere când îşi arată adevăratele emoţii, nu când şi le ascunde!

5. Are convingeri în care crede cu tărie

Nimic nu e mai sexy decât un bărbat puternic, care are un set de principii morale pe care le urmează cu sfinţenie. Prin acest lucru, el dă dovadă de maturitate şi seriozitate, calităţi esenţiale pentru o relaţie stabilă şi de lungă durată, nu minte, nu face promisiuni pe care ştie că nu le poate respecta, atunci este ideal.

6. Este de încredere

Ce fel de prieten, iubit sau soţ poate să fie dacă nimeni nu se poate baza pe el? Alege-ţi un bărbat demn de încredere, care îşi respectă promisiunile şi este gata întotdeauna să sară în ajutorul celor care au nevoie de el.

7. Este compătimitor

Un bărbat adevărat nu este insensibil în faţa necazurilor altora. Din contra, este mişcat de lucrurile prin care trec ceilalți şi îşi oferă ajutorul.

8. Ştie să îşi aleagă hainele potrivite

Moda pare mai mult o pasiune specială a femeilor decât a bărbaţilor, dar un bărbat adevărat îşi doreşte să se îmbrace bine şi îi pasă de modul în care se prezintă în societate.

9. Este conştient de importanța educaţiei

Subiectele precum arta, literatura, filmul şi istoria aduc un plus oricărui bărbat. Este bine ca iubitul tău să ştie cât de important este să aibă cunoştinţe despre aceste domenii deoarece va fi apreciat şi admirat de mai multe categorii de oameni şi va putea să vorbească dezinvolt despre orice, cu oricine.

10.Îşi doreşte să fie un soţ şi un tată bun

Nu toată lumea vrea să se căsătoarească sau să aibă copii. Dar dacă partenerul tău de viaţă îşi doreşte aceste două lucruri, e de păstrat. El trebuie să fie conştient că îţi va face o promisiune pe care trebuie să o respecte pentru tot restul vieţii: că va fi alături de tine la bine şi la greu, și va fi un soţ şi un tată bun.

Citește și 5 GREȘELI pe care le faci în DORMITOR! Partenerul tău o urăște pe a 3-a!

Nimeni nu este perfect, așa că în orice fel de interacțiune umană, suntem predispuși la greșeli.
Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care partenerii le fac atunci când petrec momente de intimitate împreună. Nu uita că, niciodată nu trebuie să te învinovățești și să ții minte că absolut orice greșeală poate fi reparată. Niciunul dintre noi nu ne-am născut învățați, astfel că mereu este loc de mai bine.

1. Te aștepți ca partenerul tău să îți citească gândurile

Oamenii nu sunt capabili să citească gândurile, așa că este nevoie să fii explicită în ceea ce privește dorințele și așteptările. Nu are niciun rost să fii tăcut iar apoi să fii nemulțumit atunci când partenerul nu și-a dat seama care sunt lucrurile pe care trebuie să le facă, atâta timp cât tu nu i-ai spus nimic.

2. Ești prea pasiv

Poate te-ai gândit că partenerului tău îi place să fie ma activ sau că gesturile tale nu contează, însă acest lucru este profund greșit. Inițiaiva trebuie să aparțină ambilor parteneri pentru ca relația voastră să fie una frumoasă și sănătoasă.

3. Nu te aștepta ca partenerul tău să îți împlinească nevoile oricând

Așa cum tu ai momente în care ești obosit sau stresat, așa este foarte posibil ca și partenerul tău să nu aibă întotdeauna dispoziția necesară pentru a putea face lucrurile pe care ți le dorești. O relație bună se bazează p înțelegere și compromisuri.

4. Nu mai strica mereu starea partenerului

Chiar dacă îți place să comunici cu partenerul tău și să îi împărtășești lucrurile care îți trec prin minte, există anumite momente în care ar trebui să păstrezi gândurile pentru tine pentru a nu strica frumusețea momentului pe care îl trăiți împreună. Știi cum se spune, tăcerea poate fi de aur uneori.

5. Nu ai grijă de tine

Dacă ești într-o relație de lungă durată cu partenerul tău, te-ai putea gândi că acesta te iubește oricum și că nu este nevoie să mai depui eforturi pentru el, însă adevărul este că acest lucru este foarte greșit și poate conduce la răcirea relațiilor dintre voi. Încearcă să îți surprinzi din când în când partenerul și vei vedea cum acesta apreciază gesturile mici, la fel cum ai face-o și tu în locul lui.

Comentarii