MirunaStie.net

Cea mai rapidă metodă de a pierde în greutate în doar 21 de zile. Accepți provocarea?

A slăbi poate fi o provocare destul de mare, mai ales atunci când vezi că toate eforturile tale sunt inutile. Pentru a putea să pierzi în greutate e important să rămâi motivat și să nu uiți de scopurile tale. Iată cum poți slăbi rapid și eficient, pentru a arăta perfect în orice situație și în orice fel de piesă vestimentară:

1. Evită alcoolul

Băuturile alcoolice sunt pline de calorii goale. Într-un pahar există între 90 și 200 de calorii. Nu trebuie să eviți alcoolul numai pentru a pierde în greutate – acesta îți afectează ficatul și pancreasul, care te ajută să digeri mâncarea și transformă substanțele nutritive în energie, astfel că îți încetinesc metabolismul.

2. Mănâncă alimentele potrivite

În loc să consumi alimente care conțin mult zahăr sau sunt pline de carbohidrați, încearcă să mănânci fructe și legume proaspete. Evită să mănânci alimente procesate și formează-ți obiceiuri alimentare sănătoase. Acest lucru îți va detoxifia și îți va curăța corpul.

3. Evită zahărul

Evită zahărul în toate formele sale, fie că e vorba de miere, fie că e vorba de sirop de arțar sau melasă. Zahărul îți încetinește metabolismul care, în loc să folosească grăsimi, folosește carbohidrații pe post de combustibil. Zahărul se alătură grăsimilor care se acumulează în jurul abdomenului și duce la rezistența la insulină. Experții spun că reducerea consumului de zahăr e cel mai bun mod pentru a slăbi. Renunță complet la zahăr și observă schimbările care se petrec în corpul tău.

4. Dă-i o pauză sistemului tău digestiv

Sistemul tău digestiv lucrează din greu pentru a digera și pentru a absorbi alimentele. Gândește-te să consumi mai multe legume și urmează pentru câteva zile o dietă plină de proteine. Acest lucru te va face să nu mai vrei să mănânci prea mult și să te simți mult mai ușoară.

5. Transformă exercițiile fizice într-o activitate distractivă

Pofta de mâncare îți va crește dacă faci exerciții fizice prea intense. Caută să le transformi în ceva mai distractiv – mergi la plimbare, la alergat, la înot, fă yoga, fă un sport care îți place sau dansează. Ideea e să îți miști corpul într-un mod care îți place, ca să îți revitalizezi metabolismul și să te menții relaxată.

6. De ce e nevoie de trei săptămâni pentru această provocare?

Obiceiurile alimentare descrise mai sus trebuie să dureze trei săptămâni pentru a observa schimbări notabile – atâta timp durează până când cineva își schimbă rutina. Renunță la alegerile alimentare nefericite și adoptă un stil de viață sănătos și vei vedea cum ți se schimbă corpul.

Sportul îți face bine și pentru că:

– îți îmbunătățește dispoziția

– îți îmbunătățește puterea de concentrare. Activitatea fizică regulată îți păstrează abilitățile mentale ascuțite pe măsură ce înaintezi în vârstă. Include aici gândirea critică, învățatul și o bună judecată.

– îți îmbunătățește încrederea în tine – pe măsură ce puterea, capacitățile și energia ta vor crește, se va îmbunătăți și imaginea ta de sine.

5 trucuri pentru a avea un abdomen plat în doar o săptămână. Numărul 2 e cel mai simplu

De multe ori, femeile nu își cumpără o pereche de pantaloni deoarece sunt convinse că aceștia nu le vor veni bine în zona taliei, făcându-le să arate ciudat. Grăsimea din această zonă este destul de încăpățânată și ai nevoie de exerciții speciale pentru a o face să dispară. Cel mai bine e să faci exercițiile care antrenează mai multe grupe de mușchi, combinând exercițiile de forță cu cele cardio.

Pentru ele vei avea nevoie de gantere. Fă un set cu repetările necesare ale tuturor exercițiilor pentru a completa un circuit, iar apoi fă trei circuite cu o perioadă de odihnă de două minute între fiecare circuit. Iată cum trebuie să arate un circuit complet de exerciții care să te ajute să scapi de grăsimea din această zonă.

1. Genuflexiuni pentru subțierea taliei – 15 repetări pentru fiecare parte

Genuflexiunile îți antrenează întregul corp și te ajută să scapi de depozitele de grăsime. Stai cu spatele drept și cu picioarele depărtate la nivelul șoldurilor. Ține o ganteră cu ambele mâini. Împinge-ți șoldurile în spate, lasă-te pe vine, îndoaie-ți brațele și du-le în exteriorul șoldului stâng. Revino la poziția inițială și du gantera în partea dreaptă a corpului, rotindu-ți călcâiul și șoldul stâng.

2. Fandare – 15 repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți antrenează mâinile, picioarele, umerii și mușchii fundului. Stai cu picioarele apropiate și ia o ganteră în mâna dreaptă. Întinde-ți brațul drept peste cap cu palma în în față. Brațul stâng trebuie să fie întins drept, la nivelul umărului. Încordează-ți abdomenul și așază-te în poziție de fandare. Ridică-ți genunchiul stâng și adu-l în fața corpului și îndoaie-ți cotul pentru a-ți atinge genunchii. Menține echilibrul și adu-ți piciorul stâng în spate, apăsând mâna dreaptă. Repetă de 15 ori pentru fiecare parte.

3. Ridicări laterale

Acest exercițiu îți dezvoltă mușchii din tot corpul și te ajută să ai niște brațe mai subțiri. Ia o ganteră în mâna dreaptă și lasă-ți greutatea pe piciorul drept. Cu degetele înainte adu-ți piciorul drept în față și întoarce gantera pe când îți întorci și trunchiul spre stânga. Ridică-ți genunchiul stâng și du-l peste brațul drept, iar apoi întoarce-te la poziția inițială.

4. Abdomenul încordat – 20 de repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți crește ritmul cardiac și îți întărește mușchii. Stai în genunchi, cu palmele pe podea și abdomenul încordat. Arcuiește-ți spatele și ridică-ți genunchii de pe podea, pășind rapid. Păstrându-ți abdomenul încordat, ridică-ți piciorul stâng de pe podea și adu-ți genunchiul la piept. După aceea, pune-ți din nou piciorul pe podea și revino la poziția inițială. Repetă mișcările pentru celălalt picior, ca să completezi o repriză.

5. Fandare cu ridicare – 15 repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți lucrează mușchii picioarelor, ai spatelui și ai fundului, ajutându-te în același timp să ai un abdomen plat. Ia o ganteră în mâna stângă și așază-te cu piciorul stâng înainte și cu cel drept ridicat de pe podea. Îndreaptă-ți brațele spre podea, stând cu spatele arcuit și așază-te în poziția de fandare. Lasă-ți greutatea pe piciorul din față și ridică-te din fandare ridicându-ți piciorul din spate până la înălțimea șoldurilor. Rostogolește gantera spre partea stângă a corpului.

Comentarii