MirunaStie.net

Adio anticoncepționale? O nouă metodă contraceptivă!

Anticonceptionalele sau prezervativul vă dau bătăpi de cap?  Le  puteţi înlocui cu o nouă metodă de contracepţie, care vă protejează de HIV şi nu scade plăcerea.

Inovaţia unei echipe de cercetători de la Universitatea Washington constă în fibre de dimensiuni nanometrice, ce se pot dizolva în corp, eliberând o substanţă protectoare. Metoda este ieftină, discretă şi oferă un mecanism de protecţie reversibil.

Oamenii de ştiinţă au obţinut o finanţare de un milion de dolari din partea Fundaţiei Bill & Melinda Gates pentru a dezvolta această tehnologie.

Practic, cum funcţionează sistemul? În mod bizar, la fel ca în cazul telefoanelor mobile. Concret, cercetătorii au lansat cu ceva timp în urmă un sistem care învăluie aparatul într-un strat de particule nanometrice, astfel că mobilul poate fi scăpat în lichide fără probleme, fiind protejat de respectivul strat. Aici, înainte de contactul sexual, se vorbeşte de un strat asemănător, aplicat pe pereţii interni ai vaginului.

„Visul nostru constă în realizarea unui produs pe care femeile îl pot folosi pentru a se proteja atât de HIV, cât şi de o sarcină nedorită”, a explicat Kim Woodrow, profesor de bioinginerie la Universitatea Washington. „Deja există medicamentele necesare pentru acest lucru, singurul lucru care lipseşte este o metodă de aplicare a acestora care să fie eficientă şi pe care femeile să dorească să o folosească”, a explicat Woodrow, potrivit sursei citate.

Cercetătorii afirmă că materialul poate include mai multe tipuri de fibre, permiţând protejarea de mai multe tipuri de boli cu transmitere sexuală şi eliberarea medicamentelor în corp la momente diferite, pentru a le amplifica potenţa.

Sursa ogimusic

Citește și 12 lucruri pe care le fac femeile după o noapte de amor, pe care nu le recunosc niciodată

Având în vedere cât se pregătesc femeile înainte de amor (se epilează, își cumpără lenjerie și își schimbă așternuturile), ai crede că după aceea se relaxează. Totuși, nu se întâmplă chiar așa. Iată ce fac femeile după o noapte fierbinte și nu ar mărturisi niciodată. Unele dintre aceste lucruri sunt complet normale și te vor ajuta să îți dai seama că, dacă și tu le faci, ești doar încă o femeie obișnuită care are aceleași gânduri și își pune aceleași întrebări ca toate celelalte:

1. Verifică cât e ceasul

Întotdeauna femeile vor fi interesante să vadă cât este ceasul, indiferent dacă fac asta pentru a vedea cât a durat partida sau pentru a calcula cât mai au de dormit.

2. Trag cu ochiul la prezervativ

Chiar dacă ți-ai respectat cu strictețe programul pastilelor anticoncepționale, tot e bine să vezi că protecția ta de rezervă e intactă, iar pentru asta e nevoie să analizezi îndeaproape
prezervativul. Ne pare rău, dar știm că ție nu îți pare rău.

3. Se îndoapă cu apă

Uneori, ai senzația că momentele de după intimitate sunt cele în care corpul lor este cel mai deshidratat.

4. Evită locurile lipicioase

Îmbrățișările sunt grozave, dar nu și atunci când au loc pe o porțiune de pat udă. Sigur, aceasta sugerează că treaba a fost bine făcută, dar asta nu înseamnă că vrei să te rostogolești prin
ea.

5. Își sună mama înapoi

Dacă ai vreun apel pierdut de la mama ta, o vei suna și te vei preface că nu s-a întâmplat nimic: „scuze, mamă, eram la… duș”.

6. Râd de părul lor

Coama sexy care îți apare după pozițiile schimbate și trasul de păr e sexy și dezordonată, încât aproape că ar merita să îți faci un selfie-de-după. Partenerul tău probabil că nu va
recunoaște, dar e impresionat de cât de tare arăți.

7. Își anulează programarea la sală

Tocmai ai avut parte de niște exerciții cardio, așa că nu îți mai trebuie altele – sau cel puțin asta îți spui.

8. Se întreabă dacă să își spele așternuturile sau nu

Poți să îți bagi așternuturile la mașina de spălat sau poți să le lași în pace până se usucă și să pretinzi că nu s-a întâmplat nimic. Trăiește-ți viața la maxim, nu te îngrijora atât de tare de asta!

9. Își vânează lenjeria

Chiar dacă nu vei mai îmbrăca piesele de lenjerie, nu strică niciodată să vezi pe unde au ajuns și să te asiguri că partenerul nu va dormi cu capul pe sutienul tău.

10. Își acordă un moment pentru a-și răsfăța vaginul

Voi ați trecut prin multe lucruri în ultimele douăzeci de minute, așa că a sosit timpul să mergi la baie și să te asiguri că totul e în regulă acolo jos.

11. Se uită la ele în oglindă

Cine este femeia aceea frumoasă din oglindă? Da, într-adevăr, tu ești. Nu e nicio rușine în a te privi. Ești o campioană care merită să fie apreciată.

12. Încearcă să lase ceva în urmă, ca din greșeală

Chiar crezi că personajul interpretat de Sharon Stone în Basic Instinct și-a lăsat cerceii de diamant pe chiuveta lui din greșeală? Știm că te gândești la a lăsa ceva care să îi aducă aminte de tine.

Comentarii