MirunaStie.net

5 trucuri pentru a avea un abdomen plat în doar o săptămână. Numărul 2 e cel mai simplu

De multe ori, femeile nu își cumpără o pereche de pantaloni deoarece sunt convinse că aceștia nu le vor veni bine în zona taliei, făcându-le să arate ciudat. Grăsimea din această zonă este destul de încăpățânată și ai nevoie de exerciții speciale pentru a o face să dispară. Cel mai bine e să faci exercițiile care antrenează mai multe grupe de mușchi, combinând exercițiile de forță cu cele cardio.

Pentru ele vei avea nevoie de gantere. Fă un set cu repetările necesare ale tuturor exercițiilor pentru a completa un circuit, iar apoi fă trei circuite cu o perioadă de odihnă de două minute între fiecare circuit. Iată cum trebuie să arate un circuit complet de exerciții care să te ajute să scapi de grăsimea din această zonă.

1. Genuflexiuni pentru subțierea taliei – 15 repetări pentru fiecare parte

Genuflexiunile îți antrenează întregul corp și te ajută să scapi de depozitele de grăsime. Stai cu spatele drept și cu picioarele depărtate la nivelul șoldurilor. Ține o ganteră cu ambele mâini. Împinge-ți șoldurile în spate, lasă-te pe vine, îndoaie-ți brațele și du-le în exteriorul șoldului stâng. Revino la poziția inițială și du gantera în partea dreaptă a corpului, rotindu-ți călcâiul și șoldul stâng.

2. Fandare – 15 repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți antrenează mâinile, picioarele, umerii și mușchii fundului. Stai cu picioarele apropiate și ia o ganteră în mâna dreaptă. Întinde-ți brațul drept peste cap cu palma în în față. Brațul stâng trebuie să fie întins drept, la nivelul umărului. Încordează-ți abdomenul și așază-te în poziție de fandare. Ridică-ți genunchiul stâng și adu-l în fața corpului și îndoaie-ți cotul pentru a-ți atinge genunchii. Menține echilibrul și adu-ți piciorul stâng în spate, apăsând mâna dreaptă. Repetă de 15 ori pentru fiecare parte.

3. Ridicări laterale

Acest exercițiu îți dezvoltă mușchii din tot corpul și te ajută să ai niște brațe mai subțiri. Ia o ganteră în mâna dreaptă și lasă-ți greutatea pe piciorul drept. Cu degetele înainte adu-ți piciorul drept în față și întoarce gantera pe când îți întorci și trunchiul spre stânga. Ridică-ți genunchiul stâng și du-l peste brațul drept, iar apoi întoarce-te la poziția inițială.

4. Abdomenul încordat – 20 de repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți crește ritmul cardiac și îți întărește mușchii. Stai în genunchi, cu palmele pe podea și abdomenul încordat. Arcuiește-ți spatele și ridică-ți genunchii de pe podea, pășind rapid. Păstrându-ți abdomenul încordat, ridică-ți piciorul stâng de pe podea și adu-ți genunchiul la piept. După aceea, pune-ți din nou piciorul pe podea și revino la poziția inițială. Repetă mișcările pentru celălalt picior, ca să completezi o repriză.

5. Fandare cu ridicare – 15 repetări pentru fiecare parte

Acest exercițiu îți lucrează mușchii picioarelor, ai spatelui și ai fundului, ajutându-te în același timp să ai un abdomen plat. Ia o ganteră în mâna stângă și așază-te cu piciorul stâng înainte și cu cel drept ridicat de pe podea. Îndreaptă-ți brațele spre podea, stând cu spatele arcuit și așază-te în poziția de fandare. Lasă-ți greutatea pe piciorul din față și ridică-te din fandare ridicându-ți piciorul din spate până la înălțimea șoldurilor. Rostogolește gantera spre partea stângă a corpului.

Citește și Ce face fiecare femeie în pat în funcție de zodie. Fecioarele sunt seducătoare

Astrele și zodia în care ne-am  născut influențează foarte tare trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi. Astfel, din această categorie nu fac excepție nici apetențele fiecăruia pentru relațiile intime și modul în care femeile privesc interacțiunea cu partenerul. Dacă vrei să vezi care sunt trăsăturile principale ale fiecărei femei atunci când sunt în dormitor în funcție de zodia lor, citește articolul de mai jos.

 1. Berbec

Femeia berbec are nevoie să știe în ce direcție merg lucrurile cu partenerul, astfel încât să poată prelua mereu controlul – ceea ce duce la lucruri bune, dar și rele. Berbecii iau inițiativa în locuri publice, nu într-un mod ostentativ, dar suficient cât să facă sângele partenerului să fiarbă.

 1. Taur

Nativele Taur emană senzualitate prin toți porii și toți sunt atrași de ele. Totuși, acestea nu sunt adeptele relațiilor pasagere și au adesea relații serioase, deoarece trebuie să simtă afecțiune pentru a se lăsa duse de val. Ar trebui însă să nu mai analizeze totul atât de mult.

 1. Gemeni

Gemenii au o inteligență intimă deosebită și niște fantezii elaborate și provocatoare. Ei cred că interacțiunile intime te poate modela ca femeie și nu le plac bărbații care consideră că relațiile sunt  o simplă activitate fizică. Ele plictisesc repede, așa că au nevoie de un partener la fel de energic și inventive ca și ele.

 1. Rac

Nativele Rac se folosesc de toate armele atunci când vor să cucerească un bărbat – zâmbet, flirt, afecțiune, parfum și chiar gătit. Cel care ajunge în patul lor este un norocos, deoarece a găsit cea mai altruistă femeie din zodiac. Racii trebuie să aibă grijă să nu încerce să-i facă pe plac numai lui și să uite de ei.

 1. Leu

Leoaicele sunt de obicei foarte feminine și carismatice și atrag cu ușurință orice bărbat. Pentru ele, complimentele fierbinți sunt forme de flatare, dar și de preludiu. Gesturile romantic le incită și mai mult. Egocentrismul lor tinde însă să se manifeste și în pat.

 1. Fecioară

Fecioarelor le place să învețe ce îi satisface pe parteneri, pentru a acumula experiență și pentru a-și cizela tehnicile de cucerire. Ele se așteaptă ca partenerul să le ghicească dorințele, considerând că asta este dovada supremă că sunt compatibili.

 1. Balanță

Balanțele sunt feminine și sociabile și pot seduce pe oricine. Totuși, înainte de a ajunge în pat cu cineva, ele își supun posibilii parteneri la o mulțime de teste, deoarece le e frică să nu le fie rănite sentimentele.

 1. Scorpion

Femeile Scorpion domină din instinct. Au nevoia de a avea controlul și nu mulți bărbați pot suporta asta, deși la început li se pare atractiv, irezistibil. Sunt foarte posesive, dar sunt atrase de bărbații independenți.

 1. Săgetător

Nativelor Săgetător le place atât interacțiunea intimă propriu-zisă, cât și drumul până la ea. Ele caută mereu noi experiențe, dar sunt foarte fidele și sensibile. Sunt atrase de cei cu personalitate puternică, ce simt aceeași dragoste pentru libertate ca și ele.

 1. Capricorn

Pentru nativele Capricorn nu intimitatea guvernează o relație. Ele nu sunt adeptele aventurilor, deoarece nu ar suporta ca un bărbat să nu le caute după o noapte petrecută împreună.

 1. Vărsător

Nativele Vărsător mizează pe mintea lor atunci când vor să atragă un bărbat și îi cuceresc cu umorul lor – cu tentă ușor perversă. Sunt vulnerabile din punct de vedere intim, deși nu ar recunoaște asta prea des.

 1. Pești

Nativelor Pești le place să creadă că pot să petreacă o noapte cu cineva fără să se implice sentimental, dar pun suflet de fiecare dată și, cu partenerul potrivit, pot trăi o relație intimă la intensitate maximă.

Comentarii