MirunaStie.net

5 metode pentru a evita o SARCINĂ fără a folosi PREZERVATIVUL

Aducerea pe lume a unui bebeluș este considerată de mulți ca fiind o adevărată minune. O sarcină e și mai impresionantă atunci când cuplul nu e pregătit să aibă copii. Astfel, foarte multe persoane care nu folosesc protecție în timpul actului se*ual se confruntă cu astfel de temeri.

Cea mai întâlnită scuză a bărbaților este că pre zervat!vul reduce din plăcere. Dar e pre zervativul singurul ? Răspunsu e nu.

O femeie poate rămâne însărcinată începând cu vârsta primei menstruații, existând câteva perioade în care riscul de a rămâne însărcinată să fie mai mare, gradul de fertilitate fiind ridicat. Însă, cum nu te poți baza numai pe noroc ar trebui să știi ce mijloace de protecție ai la îndemână dacă partenerul nu e adeptul pre zervat!velor.

Există numeroase soluții și trebuie să o găsești pe cea care se pliază cel mai bine pe nevoile tale.

5 metode contraceptive:

1. Calendarul – Reprezintă urmărirea duratei duratei ciclurilor menstruale și stabilirea unei forme generale de evoluție. Această metodă este una dintre cele mai vechi și presupune ca partenerii să practice abstinența în perioada fertilă a ciclului menstrual al femeii. Prin această metodă se evită întâlnirea dintre 0vul și spermatozo!zi în perioada în care 0vulul ar putea fi fecundat. Rata de eșec poate fi mare.

2. Pilulele contraceptive – Sunt foarte eficiente (90% din cazuri) dacă sunt luate după un program strict. Acestea trebuie luate la recomandarea medicului pentru că pot avea efecte secundare periculoase.

3. Coitus interruptus – Această metodă presupune ca bărbatul să-și retragă pen!sul din vag!nul partenerei înainte de eja culare. Este o metodă riscantă.

4. Steriletul – Este un dispozitiv implementat prin metode chirurgicalece împiedică spermatozo!dul să fertilizeze 0vulul. Este eficient în 99% din cazuri, însă este recomandat femeilor care deja au născut și are un cost ridicat.

5. Plasturii contraceptivi – Acești plasturi pot fi purtați timp de o săptămână și conțin atât estrogen cât și progesteron, care ajung în sânge, prin piele. Această combinație de hormoni blochează accesul spermatozoizilor având o doză de estrogen foarte mare.

Folosiți în mod corespunzător, au o eficiență foarte mare.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL – 7 greșeli pe care TOATE femeile le fac in dormitor! A 5-a este FATALĂ!

Iată câteva sfaturi pentru a fi fericită în dormitor și în afara lui, fie că ai un partener nou, fie că ai o relație de lungă durată cu iubirea vieții tale:

1. Nu presupune că știi toate mișcările potrivite

E imposibil să știi care sunt dorințele partenerului dacă nu vorbiți despre asta. Comunicarea e critică pentru toate aspectele unei relații și vă ajută să aveți o legătură fizică și emoțională satisfăcătoare.

2. Nu-l transforma într-un spațiu negativ

Multe cupluri spun ce nu le convine înainte de a merge la culcare, probabil pentru că e prima șansă de a discuta în privat. Atunci când îți aduci furia și resentimentele în pat, însă, transformi spațiul destinat plăcerii într-un câmp de luptă. Dacă ești supărată pe partener, discutați într-o altă cameră sau lăsați convorbirea pe altădată.

3. Nu fi timidă atunci când vorbești despre fanteziile tale

Mulți oameni se concentrează pe sexul propriu-zis sau la preludiu și nu vorbesc despre ceea ce își doresc. Important e să spui ce vrei într-un mod constructive Cel / cea care te iubește te va asculta. Nici tu și nici partenerul nu trebuie însă să faceți ceva care e în afara zonei voastre de de confort.

4. Nu te preface

Alegi să fii onestă și nu mai continua să faci ceva dacă nu-ți place. Vorbiți despre ce funcționează și ce nu. Dacă ai impresia că partenerul se preface, spune-i clar că nu te aștepți să ajungă la orgasm de fiecare dată și că asta e în regulă.

5. Nu te simți presată să faci dragoste

Un mit popular e acela că perechile care fac dragoste de mai multe ori pe săptămână sunt mai fericite decât cele mai puțin active. Dacă te simți presată să faci asta, dar nu îți dorești acest lucru, încearcă să apelezi la alte lucruri – sărutați-vă câteva minute, bucurați-vă de un masaj sau faceți duș împreună.

6. Nu fi atentă numai la orgasm

Dacă te concenrezi numai pe a avea orgasm nu te vei bucura de actul sexual în ansamblu, mai ales dacă ai un partener nou. Nu e nimic grav dacă nu ai orgasm. În plus, nici partenerul nu va putea să ajungă la orgasm dacă îl întrebi mereu dacă a avut unul sau nu.

7. Nu aduce stresul de zi cu zi în pat

Poate că șeful a țipat la tine sau te-ai certat cu cea mai bună prietenă – orice ar fi, nu menționa ceea ce te supără în dormitor. Studiile au arătat că oamenii, femeile mai ales, trebuie să își golească mintea pentru a putea simți excitare. Excitarea e de obicei mai puternică decât anxietatea, așa că dă-i o șansă. Vei putea astfel să te detașezi de evenimentele zilei și să fii atentă la ce se întâmplă între tine și partener.

Comentarii