MirunaStie.net

Lucruri pe care băieții și le doresc în dormitor, dar le este rușine să ți le spună

Dacă ar fi să crezi ce se sugerează în cultura pop, ai fi convinsă că bărbații se gândesc la sex 25/8. Adevărul e însă că e destul de greu să îți faci partenerul să vorbească deschis despre fanteziile sale. Iată însă câteva dintre cele mai obișnuite dorințe ale bărbaților:

1. Îi place când …………

Imaginează-ți că relațiile intime sunt un fel de proiect de grup. Dacă tu îți dorești să iei nota maximă (adică să ajungi la orgasm), iar membrii grupului sporovăiesc și nu sunteți aproape de atingerea scopului, s-ar putea să tebuiască să preiei controlul. Așa că preia-l. Arată-i partenerului ce faci când ești singură, ca să știe ce ar trebui să facă.

2. Îi place când ești directă

Deși s-ar putea să pară că știe ce face, nimănui nu i-au prins rău indicațiile în dormitor, așa că nu-ți fie frică să ceri ceea ce vei cu adevărat. Nu îți face griji, nu ar trebui să se simtă jignit.

3. Îi plac lucrurile vizuale

Pentru bărbați, ceea ce văd e aproape la fel de bun ca ceea ce primesc, așa că asigură-te că are ce să vadă. Un băiat de 21 de ani spune că, la un moment dat, prietena l-a condus în fața unei oglinzi, ca să vadă ce făceau, iar asta i s-a părut foarte sexy.

4. Îi place să te simți încrezătoare în legătură cu lucrurile care te satisfac

A fi sinceră despre aceste lucruri, chiar dacă îți faci griji despre ce ar putea să creadă cineva, e cel mai bun mod de a te conecta cu celălalt. Nu te rușina la gândul că partenerul ar putea să creadă că ești „ciudată”.

5. Spontaneitatea e bună

E ușor să cazi într-o rutină, dar nimic nu se compară cu spontaneitatea, dacă e să vă păstrați relația vie. Poți încerca să faci ceva neașteptat – să propui o nouă poziție sau să folosiți jucării sexuale.

6. Vrea să fie sălbatic

Chiar și Animal Planet ar putea fi o sursă de inspirație când vine vorba de relații intime. Un bărbat de 24 de ani a fost încântat când cea cu care se vedea i-a spus să fie puțin mai sălbatic și să-i rupă hainele de pe ea. Ceva de genul acesta ar putea fi cea mai bună parte a unei partied.

7. Vrea să îl domini

Ca să înveți cu ce se mănâncă Fifty Shades, spune-i partenerului că nu are voie să vorbească sau să se miște până când nu eșt tu de acord, iar dacă nu te ascultă sau nu îți urmează instrucțiunile, pedepsește-l. Fă puțin pe șefa cu el și arată-i că tu deții controlul.

Comentarii