MirunaStie.net

10 TRUCURI pentru a recunoaște o MINCIUNĂ! Nu te mai lăsa PĂCĂLIT!

Unul dintre cele mai enervante, frustrante și insultătoare lucruri pe care le poate face cineva este să te mintă în față, chiar dacă este vorba despre o minciună nevinovată.
Minciunile rănesc mereu pe toată lumea. În nicio situație mințitul nu produce un efect pozitiv – cel care minte este anxios, iar celui care este mințit îi poate fi afectată stima de sine – și încrederea în ceilalți.

Dacă vrei să recunoști minciunile, iată la ce trebuie să fii atent:

1. Mincinoșii evită contactul vizual

Atunci când cineva te minte e foarte probabil să evite să te privească în ochi, deoarece, atunci când eram mici și făceam ceva greșit, părinții ne întrebau ce s-a întâmplat cerându-ne să ne
uităm în ochii lor.

2. Mincinoșii par agitați

Când cineva minte, ritmul inimii crește, astfel că transpiră și se înroșesc la față. Dacă pui o întrebare și vezi aceste semne, s-ar putea să te mintă în față.

3. Detaliile sunt foarte vagi

Poți să îți dai seama dacă cineva minte atunci când nu îți pot da suficiente detalii care să aibă sens, pentru că nu se pot gândi suficient de repede la ceva potrivit și speră că te vei mulțumi cu strictul necesar.

4. Sau, din contră, detaliile sunt prea numeroase

Pe de cealaltă parte, unii oameni dau prea multe detalii, necerute sau inutile, atunci când îi întrebi ceva, deoarece nu vor să crezi că mint.

5. Povestea mincinoșilor se schimbă mereu

Dacă întrebi ceva și primești un răspuns, iar apoi mai întrebi ceva și povestea s-a schimbat cumva, puțin, probabil că e o minciună. Unor mincinoși le lipsește abilitatea de a inventa povești credibile și uită detaliile pe care ți le-au oferit. Nu-i crede atunci când îți spun că au uitat o anumită parte – nu aveau cum să uite pentru că probabil nu s-a întâmplat niciodată.

6. Povestea nu se potrivește cu felul lor de a fi

Dacă prietenul tău timid îți povestește cum a fost în fruntea unui grup de oameni într-o anumită împrejurare, s-ar putea să mintă. Trebuie să acorzi mereu atenție diferențelor dintre realitate și ficțiune, raportându-te la lucrurile pe care le face în general persoana care vorbește cu tine.

7. Limbajul trupului

Brațele încrucișate, tresăririle, chipul întors de la tine – toate acestea sunt semne că persoana din fața ta minte. Limbajul trupului e un indicator bun că cineva încearcă să îți ascundă ceva. Fii atent la toate gesturile anormale care te fac să îți pui întrebări.

8. Mincinoșii gesticulează prea mult

Asta s-ar putea să nu fie prea relevant dacă știi că persoana cu care vorbești folosește multe gesturi ale mâinilor în general. Totuși, dacă cineva despre care nu știai că gesticulează își mișcă mult mâinile, acesta ar putea fi un semn că minte. Oamenii își folosesc în mod inconștient mâinile atunci când vor să distragă atenția de la ce spun.

9. Vorbesc prea repede sau prea încet

Schimbarea în stilul vorbirii sugerează că ceva s-a schimbat. Dacă cineva vorbește prea repede, poate că vrea să scape de ce are de spus. Dacă vorbește prea încet, poate că trage de timp ca să poată să inventeze niște detalii credibile.

10. Încearcă că schimbe rapid subiectul

Dacă interlocutorul tău nici nu îți dă șansa să înțelegi povestea până la capăt și deja încearcă să îți ducă mintea și firul discuției în altă parte, cel mai probabil încearcă să fugă de lucrurile pe care le-a spus.

Citește și 10 SECRETE pentru a fi o maestră a SEDUCȚIEI! Numărul 3 CUCEREȘTE orice BĂRBAT!

Fiecare femeie vrea să știe cum să seducă bărbații. Odată ce ai această putere, vei putea face orice.

Seducția este o formă de artă. Ca să poți să seduci un bărbat, trebuie să-l citești foarte repede și să-ți dai seama ce caută. Pentru asta e nevoie de antrenament. Unii sunt seduși ușor, iar alții sunt mai conștienți de ce se întâmplă decât primii.

Iată ce ar trebui să faci pentru a reuși să seduci bărbații:

1. Unde te situezi?

Asta e foarte important – trebuie să știi care e terenul tău de joacă. Trebuie să-ți alegi scena cum trebuie. Locurile care nu au prea multe chestii care să distragă atenția sau în care e competiție limitată sunt cele mai bune, cel puțin pentru început.

2. Nu arăta totul

Nu e nevoie să fii topless pentru a seduce un bărbat. E posibil să fii cel mai seducătoare atunci când porți un pulover larg și blugi. Nu contează ce porți, ci cum porți ținuta respectivă și cum te comporți.

3. Încrederea e cheia

Trebuie să fii încrezătoare. Altfel, seducția nu va funcționa. Nu trebuie să arăți de parcă ai putea avea pe oricine din camera, ci să te iubești. Acesta este singurul mod prin care poți
obține respectul și recunoașterea pe care le meriți.

4. Nu te grăbi, lasă tensiunea să se acumuleze

Asta nu e o cursă. Seducția cere timp. În unele cazuri, nu foarte mult, dar vrei să construiești tensiune sexuală între voi doi, așa că ia-o încet. Nu aveți o limită de timp.

5. Arată că ești interesată

Dacă vrei să seduci un bărbat, zâmbește, uită-te la el – fă să fie evident că te interesează. Va veni el la tine apoi sau, dacă vrei, poți să mergi tu la el.

6. Atinge-l în joacă

Atingerea este o parte uriașă din limbajul corporal. Ce faci atunci când îți place cineva? Îl atingi. Nu-ți fie frică de atingerile pe spate sau pe picior, dar nici nu te urca pe el cu totul.

7. Folosește toate simțurile

Atingerea nu e singurul mod prin care îți poți arăta afecțiunea. Trebuie să-ți folosești și celelalte simțuri, care sunt la fel de importante. Gustul, mirosul, văzul, sunetele – toate sunt la fel de importante atunci când vine vorba de seducție. Poartă parfum, zâmbește, șoptește-i lucruri frumoase la ureche.

8. Zâmbește

Bărbații iubesc femeile care zâmbesc. Când văd un zâmbet autentic, nu se pot abține să nu se uite la tine. Nu zâmbi fals, însă. Oamenii observă automat ce e adevărat și ce nu.

9. Flirtează, tachinează-l

Flirtul e un mod grozav de a construi tensiune sexuală. Bărbaților le plac femeile inteligente și viclene, iar flirtul este o modalitate bună de a-ți arăta aceste calități.

10. Nu-i acorda toată atenția ta

Știm că îți place de el și că îl dorești, dar trebuie să îi arăți că nu te are la degetul mic. Fă-l să muncească pentru a te câștiga. Arată-i că ai o viață și că el nu e centrul universului tău.

Comentarii