MirunaStie.net

Topul FEMEILOR care sunt cele mai proaste la pat! ZODIA le dă mereu de gol

Nimeni nu este perfect, fiecare om face greșeli, iar acestea pot apărea cu ușurință și în dormitor. Este normal ca fiecare dintre noi să își dorească să găsească un partener cât mai talentat în intimitate. Ei bine, astrele îți pot oferi câteva informații prețioase în acest domeniu. Iată ce tind să greșească oamenii în pat în funcție de zodie.

1. Berbec

Berbecii nu sunt chiar cele mai atente persoane. Să încerci poziții diferite e grozav, dar poate fi frustrant atunci când găsești ceva ce-ți place, iar nativul Berbec vrea să treacă la
următorul lucru. Le pasă de plăcerea partenerei, dar sunt foarte preocupați de nevoile lor.

2. Taur

Uneori, pe nativii zodiei Taur îi interesează doar să fie atinși. Sunt foarte senzuali și vor să îți atingă fiecare parte din corp, așa că s-ar putea să rămână blocați la preludiu. S-ar putea chiar să te simți complet satisfăcută și așa.

3. Gemeni

Nu știi niciodată ce vei obține de la un nativ al zodiei Gemeni. Poate să te facă să fii confuză și să simți că pierzi controlul – și nu într-un mod bun. Nu contează dispoziția ta – important
e el și ce își dorește.

4. Rac

Nativul Rac tinde să repete aceleași poziții la nesfârșit. Nu e vorba că nu are imaginație – va încerca lucruri noi din când în când, dar se va întoarce mereu la poziția în care se simte
cel mai sigur și mai confortabil.

5. Leu

Chiar dacă sunteți numai voi doi, Leul se poartă de parcă are public. Nu e vorba că nu îl interesează ca tu să te simți bine – chiar îi pasă de asta – doar că pentru el amorul e o performanță.
Să nu fii surprinsă dacă vrea să filmeze momentul.

6. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt în stare să nu facă dragoste doar pentru a-și pedepsi partenera. E o luptă murdară, dar el sigur își va aduce resentimentele în dormitor. S-ar putea să-și tachineze partenera până când aceasta nu va mai suporta și va pleca. Lui îi place să simtă că el îi controlează pe ceilalți.

7. Balanță

Dormitorul este probabil ultimul loc în care un nativ al zodiei Balanță ar vrea să facă amor. Să nu fii surprinsă dacă te trage în toaleta doamnelor de la un restaurant elegant sau vrea să îi
satisfaci afară, în parc. Spontaneitatea e grozavă, dar după prea multe experiențe în natură, s-ar putea să îți dorești confortul oferit de un pat.

8. Scorpion

E greu să găsești ceva legat de amor la care nativii din zodia Scorpion să nu fie buni. Poate că nu îți va plăcea că vor constant să faceți dragoste – sunt neobosiți. Scorpionii nu vor pauze și nu au nevoie de ele.

9. Săgetător

Nativii Săgetător vor să fac amor și apoi, mulțumesc frumos, să plece. Ei au locuri de vizitat și noi experiențe de trăit. Nu intimitatea contează cel mai mult pentru ei.

10. Capricorn

Contrar opiniei publice, nativii Capricorn nu sunt deloc plictisitori în pat. Dacă nu îți plac lucrurile extrem de obraznice, s-ar putea să fii surprinsă când Capricornul tău vine cu ceva la
care nu te-ai gândit vreodată.

11. Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte sinceri – și în momente nepotrivite. Dacă nu te ridici la înălțimea așteptărilor, îți va spune – și nu în cel mai delicat mod.

12. Pești

Nativilor acestei zodii nu le plac lucrurile prea extreme când vine vorba de intimitate. Ei preferă să facă dragoste simplu și pasional.

Comentarii