MirunaStie.net

Topul celor mai SEXY zodii! Ele sunt cele mai mari BUNĂCIUNI din ZODIAC

Așa cum probabil știți deja, semnul zodiacal sub care ești născut poate influența foarte mult modul în care te comporți și în care abordezi o situațiile. Studiile au demonstrat că, în ceea ce privește lucrurile care fac o persoană atrăgătoare, irezistibilă, se aseamănă în funcție de zodie. Iată ce te face cel mai sexi în funcție de zodie!

Berbec

Ca Berbec, ești genul de persoană sigură pe tine și influentă. Poți să definești o cale pe care alții să o urmeze și să stabilești criteriile de referință când vine vorba de standarde înalte și de aspirații. Ești acea persoană care-i influențează pe ceilalți prin viziunea ta și prin stilul tău de viață. Independența și natura ta feroce sunt cele mai sexi atribute ale tale. Abilitatea ta de a-ți asuma în mod natural rolul de lider te face irezistibil.

Taur

Ca Taur, ești cunoscut pentru atitudinea feroce pe care o ai când trebuie să le oferi protecție oamenilor pe care îi iubești și pentru dragostea ta necondiționată. Ești încăpățânat din naștere, dar ai un comportament calm și blând. Personalitatea ta schimbătoare și ferocitatea iubirii tale sunt cele mai sexi lucruri la tine.

Gemeni

Poți să îți schimbi atitudinea imediat și te adaptezi unor situații noi extrem de rapid. Te poți descurca deci, în orice situație. Ești foarte sociabil și iubești atenția celor din jur. Încrederea în sine și inventivitatea, combinate cu capacitatea ta de a te adapta, sunt cele mai sexi caracteristici.

Rac

Ca nativ Rac, ești plin de contradicții. Poți să îți schimbi perspectiva și părerile de la un moment la altul. Poți căuta o viață stabilă într-un moment și aventuri în următorul. Ești foarte
intuitiv și ai o minte profundă care te conduce din interior. Imprevizibilitatea personalității tale îți dă o aură de mister, care este cel mai sexi atribut al tău.

Leu

Ești un adevărat regizor. Ești genul de om care își creează o lume proprie și o protejează cu înverșunare. Abilitatea de a crea o lume proprie necesită originalitate și un sentiment de
frumusețe care este cel mai sexi caracteristică a ta.

Fecioară

Ca Fecioară, trăiești în dualitate. Ai o personalitate exterioară care este calmă și compusă, dar ai și o altă latură care tinde să gândească și să evalueze foarte mult persoanele și
situațiile din jur. Această capacitate incredibilă de a conduce două personalități diferite în același timp te face interesant și fermecător.

Balanță

Ești cel mai diplomat dintre toate semnele zodiacale. Ești empatic și ai o abilitatea ciudată de a te pune în locul celui de lângă tine și de a vedea lumea prin ochii săi. Autenticitatea ta și
natura ta iubitoare, te fac destul de irezistibil.

Scorpion

Spui lucrurilor pe nume. Iar faptul că ești direct, nu înseamnă că ești aspru ci că ai o calitate rară. Alături de tine, cei din jur știu că nu vor fi mințiți. Sinceritatea și fermitatea ta sunt foarte sexi.

Săgetător

Te afli mereu în căutarea perfecțiunii. Ești foarte atent la detalii și îți place să muncești pentru țelurile tale. Ești optimist prin natura ta, iar asta te face să fii o companie foarte plăcută. Îți place să călătorești și să explorezi lumea. Curiozitatea și pasiunea ta pentru viață te fac foarte sexi.

Capricorn

Ești un om ambițios și reușești să îți atingi țelurile. Poți să ajungi în locuri sau să atingi lucruri pe care ceilalți nu le pot obține. Ai o personalitate dinamică, fermecătoare și puternică. Iar visurile tale sunt cele mai sexi lucruri la tine.

Vărsător

Ești o persoană idealistă și intelectuală. Ești dedicat înțelegerii și descifrării lumii în modul tău unic. Ești mereu în căutarea informațiilor și vrei să te dezvolți. Căutarea ta neîncetată și dorința ta de a cunoaște tot mai mult adaugă sofisticare personalității tale , iar asta te face foarte sexi.

Pești

Ești o ființă misterioasă și spirituală. Ești în legătură cu interiorul tău și realitatea ta este cu totul diferită de cea a celorlalți. Ești sufletist, amabil și pasionat de visele tale. Ești foarte creativ și observi lucruri pe care alții nu le pot vedea. Capacitatea ta de a te lăsa condus de suflet și de a trăi o viață semnificativă și frumoasă sunt cele mai sexi lucruri la tine.

Comentarii