MirunaStie.net

Horoscopul săptămânii – Pentru ce trebuie să te pregătești săptămâna asta în funcție de zodie

Toamna este anotimpul perfect pentru schimbări, noi începuturi și bucurii mari. Cu toate acestea, înainte de a te arunca cu capul înainte în lucrurile pe care ți le pune la picioare viața, ar trebui să arunci o privire asupra a ceea ce îți rezervă astrele în această perioadă și să analizezi care sunt lucrurile spre care ar trebui să te îndrepți, sau cele în legătură cu care ar trebui să te oprești. Iată ce spune horoscopul pentru această săptămână.

1. Berbec

Această săptămână este foarte importantă din punct de vedere profesional – etape noi, multă activitate, sarcini de lucru importante. În ceea ce privește sănătatea, sunt vulnerabile sistemul digestiv și extremitățile picioarelor. Nu ar strica să mergi să îți faci niște analize.

2. Taur

În această săptămână se mai lămuresc problemele cu persoana iubită și cu copiii, dar discordia este încă prezentă și pot să mai apară controverse. Păstrează-ți mintea deschisă însă și totul se va rezolva într-un mod favorabil. În ceea ce privește aspectul vieții profesionale, s-ar putea să obții un nou loc de muncă.

3. Gemeni

În această săptămână se anunță redecorări ale locuinței sau chiar mutarea într-o casă nouă. Cei dragi te sprijină și îți oferă sfaturi – ascultă-i. S-ar putea să te îndrăgostești, iar relația care se va lega să fie de lungă durată.

4. Rac

Relațiile cu anturajul vechi se vor dizolva încet, în mod discret, dar sigur, lăsând loc pentru prietenii de o mai bună calitate. În această perioadă te atrag în mod deosebit studiile și activitățile intelectuale – unele dintre ele te vor ajuta pentru progresul profesional.

5. Leu

Nativii Leu vor avea parte în această săptămână de îmbunătățirea relațiilor colegiale, a condițiilor de muncă și a salarizării, dar ar trebui să cheltuiască numai strictul necesar și să pună ceva bani deoparte. Și în preajma lor vor apărea persoane noi, mai bune.

6. Fecioară

În această săptămână încep marile schimbări pentru nativii din zodia Fecioară, pe toate planurile – direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor din viața ta dintr-o perspectivă nouă. Concentrează-te la cultivarea unei gândiri pozitive, fiindcă totul depinde numai de tine.

7. Balanță

În această săptămână nativii Balanță își regândesc planurile de viață și își schimbă concepțiile care stau la baza deciziilor și acțiunilor lor. La locul de muncă există animozități, așa că ar
fi bine să studieze cu atenție conflictele mocnite.

8. Scorpion

În această săptămână apar în preajma ta prieteni și susținători noi. Simți că e momentul să te desprinzi de relațiile vechi, chiar dacă acest lucru va implica și reproșuri sau discuții
aprinse.

9. Săgetător

Nativii Săgetător s-ar putea să obțină în această săptămână apreciere și susținere sinceră din partea unor șefi sau chiar o funcție de conducere. Ar trebui să evite dezvoltarea conflictelor,
care pot ajunge să se întindă pe perioade mari de timp.

10. Capricorn

Această săptămână e caracterizată de idealuri nobile, gânduri mărețe și filozofii noi de viață. Îți schimbi radical felul în care gândești și felul în care te raportezi la oameni și acțiuni.

11. Vărsător

Începe o etapă nouă din viața ta, care va cuprinde câștiguri financiare mai mari și investiții pe termen lung. Ar fi bine să eviți contractarea creditelor și a datoriilor pe termen lung.

12. Pești

În această săptămână pentru nativii Pești se anunță parteneriate noi, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Ar fi bine să se desprindă și ei de relațiile care nu mai funcționează.

Citește și Ce face fiecare femeie în pat în funcție de zodie. Fecioarele sunt seducătoare

Astrele și zodia în care ne-am  născut influențează foarte tare trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi. Astfel, din această categorie nu fac excepție nici apetențele fiecăruia pentru relațiile intime și modul în care femeile privesc interacțiunea cu partenerul. Dacă vrei să vezi care sunt trăsăturile principale ale fiecărei femei atunci când sunt în dormitor în funcție de zodia lor, citește articolul de mai jos.

 1. Berbec

Femeia berbec are nevoie să știe în ce direcție merg lucrurile cu partenerul, astfel încât să poată prelua mereu controlul – ceea ce duce la lucruri bune, dar și rele. Berbecii iau inițiativa în locuri publice, nu într-un mod ostentativ, dar suficient cât să facă sângele partenerului să fiarbă.

 1. Taur

Nativele Taur emană senzualitate prin toți porii și toți sunt atrași de ele. Totuși, acestea nu sunt adeptele relațiilor pasagere și au adesea relații serioase, deoarece trebuie să simtă afecțiune pentru a se lăsa duse de val. Ar trebui însă să nu mai analizeze totul atât de mult.

 1. Gemeni

Gemenii au o inteligență intimă deosebită și niște fantezii elaborate și provocatoare. Ei cred că interacțiunile intime te poate modela ca femeie și nu le plac bărbații care consideră că relațiile sunt  o simplă activitate fizică. Ele plictisesc repede, așa că au nevoie de un partener la fel de energic și inventive ca și ele.

 1. Rac

Nativele Rac se folosesc de toate armele atunci când vor să cucerească un bărbat – zâmbet, flirt, afecțiune, parfum și chiar gătit. Cel care ajunge în patul lor este un norocos, deoarece a găsit cea mai altruistă femeie din zodiac. Racii trebuie să aibă grijă să nu încerce să-i facă pe plac numai lui și să uite de ei.

 1. Leu

Leoaicele sunt de obicei foarte feminine și carismatice și atrag cu ușurință orice bărbat. Pentru ele, complimentele fierbinți sunt forme de flatare, dar și de preludiu. Gesturile romantic le incită și mai mult. Egocentrismul lor tinde însă să se manifeste și în pat.

 1. Fecioară

Fecioarelor le place să învețe ce îi satisface pe parteneri, pentru a acumula experiență și pentru a-și cizela tehnicile de cucerire. Ele se așteaptă ca partenerul să le ghicească dorințele, considerând că asta este dovada supremă că sunt compatibili.

 1. Balanță

Balanțele sunt feminine și sociabile și pot seduce pe oricine. Totuși, înainte de a ajunge în pat cu cineva, ele își supun posibilii parteneri la o mulțime de teste, deoarece le e frică să nu le fie rănite sentimentele.

 1. Scorpion

Femeile Scorpion domină din instinct. Au nevoia de a avea controlul și nu mulți bărbați pot suporta asta, deși la început li se pare atractiv, irezistibil. Sunt foarte posesive, dar sunt atrase de bărbații independenți.

 1. Săgetător

Nativelor Săgetător le place atât interacțiunea intimă propriu-zisă, cât și drumul până la ea. Ele caută mereu noi experiențe, dar sunt foarte fidele și sensibile. Sunt atrase de cei cu personalitate puternică, ce simt aceeași dragoste pentru libertate ca și ele.

 1. Capricorn

Pentru nativele Capricorn nu intimitatea guvernează o relație. Ele nu sunt adeptele aventurilor, deoarece nu ar suporta ca un bărbat să nu le caute după o noapte petrecută împreună.

 1. Vărsător

Nativele Vărsător mizează pe mintea lor atunci când vor să atragă un bărbat și îi cuceresc cu umorul lor – cu tentă ușor perversă. Sunt vulnerabile din punct de vedere intim, deși nu ar recunoaște asta prea des.

 1. Pești

Nativelor Pești le place să creadă că pot să petreacă o noapte cu cineva fără să se implice sentimental, dar pun suflet de fiecare dată și, cu partenerul potrivit, pot trăi o relație intimă la intensitate maximă.

Comentarii