MirunaStie.net

Horoscop de toamnă – Racii trăiesc o aventură iar Săgetătorii se îndrăgostesc

Vrei să descoperi ce îți rezervă astrele pentru luna septembrie? Citește mai jos, ca să nu fii prins pe picior greșit:

1. Berbec

În primele zile ale lunii te simți bine – e un moment favorabil pentru ieșiri și întâlniri. După data de 10 vei avea rezultate excelente la serviciu, iar pe 12 ar trebui să te gândești la o escapadă alături de cei dragi. Din 25 s-ar putea să primești sarcini suplimentare la serviciu.

2. Taur

Dacă ai dificultăți la începutul lunii, nu ezita să ceri ajutorul familiei. Încearcă să eviți neînțelegerile. Dacă nu ai încă un partener / o parteneră, s-ar putea să cunoști pe cineva special în jurul zilei de 16. Spre sfârșitul lunii vei foarte interesat de sănătate.

3. Gemeni

Dacă trebuie să programezi o întâlnire de afaceri, pune-o în primele zile ale lunii. După data de 10 te vei înțelege mai bine cu membrii familiei, iar data de 12 este favorabilă pentru discuțiile importante cu partenerul / partenera de viață. Pe 29 vei avea multe de făcut, atât la serviciu, cât și acasă.

4. Rac

După data de 5 vei avea un discurs tot mai asertiv, iar abilitățile tale de comunicare și socializare vor crește. Nu intra în dispute în preajma zilei de 20. După 22 vei putea să comunici mai bine cu persoana iubită sau partenerii de afaceri.

5. Leu

La începutul lunii te vei simți foarte bine în pielea ta, iar după 5 vor apărea chiar ocazii de rotunjire a veniturilor. Ferește-te să cheltuiești prea mult pe 25 – cumpără doar strictul necesar.

6. Fecioară

Dacă treci printr-o perioadă dificilă la origine, rudele te vor ajuta. În jurul zilei de 12 vor apărea niște împrejurări care îți vor testa limitele, iar ziua de 16 s-ar putea să fie cea mai favorabilă pentru tine.

7. Balanță

După 3 și 5 ale lunii vei avea o viață socială tot mai bună, deși vei fi cam prea exigent cu tine. În preajma zilei de 16 o persoană apropiată s-ar putea să-și arate adevărata față. Ziua de 20 te va solicita pe plan profesional și din punctul de vedere al sănătății. După 20 s-ar putea să începi o relație secretă.

8. Scorpion

La începutul lunii ai șansa să crești din punct de vedere profesional și vei avea multă activitate pe plan social. După data de 20 s-ar putea să te îndrăgostești iremediabil de cineva din anturajul tău.

9. Săgetător

La începutul lunii e foarte posibil să te simți împlinit pe plan social și sentimental. Vei avansa rapid în carieră. În preajma zilei de 25 s-ar putea să apară neînțelegeri între tine și superiori.

10. Capricorn

În preajma datei de 3 vor apărea aspecte neprevăzute în viața de cuplu sau la serviciu, dar după 5 vei comunica mai bine cu persoana iubită și asociații. Pe 25 s-ar putea să treci prin momente dificile, dar nu le lăsa să te afecteze.

11. Vărsător

Începutul lunii este un moment ideal pentru discuțiile importante cu partenerul de viață sau de afaceri. Încearcă să nu cheltuiești foarte mult în preajma datei de 20.

12. Pești

La începutul lunii te vei descurca foarte bine la serviciu și te vei simți mai bine din punct de vedere emoțional. După data de 10 vei reuși să comunici mai bine cu partenerul de viață sau cu cel de afaceri. Încearcă să nu intri în dispute cu nimeni în preajma zilei de 24.

Comentarii