MirunaStie.net

Cele mai compatibile ZODII în DORMITOR și într-o RELAȚIE! Tu cu cine te potrivești?

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre trăsăturile noastre de personalitate, dar si despre lucrurile care îi definesc pe cei din jurul nostru. De asemenea, acestea îţi pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea dintre tine si o persoana nascuta sub un anumit semn zodiacal.

Cele mai compatibile zodii sunt cele care provin din același „element”. Fiecărei zodii îi este desemnat un anume element – pământ, aer, apă, foc. Iată mai multe informații despre acest lucru și despre modul în care doi oameni se potrivesc cel mai bine unul cu celălalt:

1. Berbec – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Berbecul este un semn de foc, așa că nu e o surpriză că cei născuți sub această zodie sunt compatibili cu alte semne de foc (Leu și Săgetător). Acestea fiind spuse, ar trebui să știi că Berbecii sunt compatibili și cu Gemenii sau Vărsătorii.

2. Taur – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Taurul este un semn de pământ. El este o persoană tenace și foarte hotărâtă, de încredere și foarte răbdătoare, dar uneori poate fi destul de egoist.

3. Gemeni – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Gemenii sunt, în general, compatibili cu zodiile de aer și de foc. Datorită naturii lor duale, Gemenii sunt foarte adaptabili și versatili, dar, pe de altă parte, pot fi și superficiali.

4. Rac – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Racii sunt oameni foarte emotivi, care se îndrăgostesc repede și iubesc mult. Totuși, sunt și destul de precauți. Printre trăsăturile lor negative se numără sensibilitatea prea mare și faptul că sunt lipicioși și renunță cu greu la lucruri.

5. Leu – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Leii sunt compatibili cu alte semne de foc, dar și cu unele semne de aer. Leii sunt vedetele zodiacului, fiind mândri și extraordinar de creativi. Au multă dragoste de dăruit, dar uneori le vine greu să accepte ideile celorlalți.

6. Fecioară – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Cei născuți în zodia Fecioară sunt adesea timizi. Ei sunt persoane extrem de pragmatice și analitice, dar și de încredere. Pot fi perfecționiști și mult prea aspri/critici.

7. Balanță – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Balanțele sunt semne de aer, compatibile cu alte semne de aer, dar și cu semnele de foc. Ele echilibrează zodiacul, sunt diplomatice și fermecătoare. Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise și chiar ușor de amăgit.

8. Scorpion – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Scorpionii sunt semne de apă, fiind foarte emotivi, puternici și pasionali. Ei au personalități magnetice și fac totul cu hotărâre. Pot ține ranchiună mult timp și sunt destul de geloși.

9. Săgetător – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sinceri, direcți și foarte inteligenți. Pot fi uneori mult prea optimiști și chiar iresponsabili.

10. Capricorn – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Capricornii sunt semne de pământ, foarte practice și grijulii. Capricornii sunt foarte disciplinați și rezervați și se gândesc de o mie de ori înainte de a face ceva. Printre trăsăturile lor negative se numără rigiditatea, lipsa voinței de a se schimba și pesimismul.

11. Vărsător – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Vărsătorii sunt printre cele mai prietenoase persoane. Sunt foarte inteligenți și creativi, firi loiale și independente. Pot fi însă destul de imprevizibili și cumva detașați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

12. Pești – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Peștii sunt foarte sensibili și intuitivi, dar pot fi prea idealiști și pot păstra prea multe secrete.

Citește și HOROSCOP de VARĂ: Racii trăiesc o AVENTURĂ aventură iar Săgetătorii se ÎNDRĂGOSTESC

Probabil că ai așteptat vara tot anul și acum ești curios să vezi ce îți rezervă astrele pentru acest anotimp. În iulie crește temperatura, dar cresc și șansele de flirt, pasiune și aventuri. Pentru unele zodii este un anotimp propice pentru dragoste, dar altele se confruntă cu probleme. Citește mai jos pentru a vedea exact care sunt lucrurile la care să te aștepți în această vară:

1. Berbec

S-ar putea să nu stai foarte bine cu munca și sănătatea, dar partea amoroasă va fi grozavă. Nu refuza nicio șansă de a forma vreo legătură cu cineva, fie că e vorba de o aventură de vacanță, fie că este vorba despre un început de relație serioasă.

2. Taur

Lucrurile nu sunt ușoare pentru Tauri în iulie. Dacă te-ai simțit senzuală și sigură, aceste lucruri s-ar putea să se schimbe, iar problemele tale cu nesiguranțele pe care le ai s-ar putea să-și facă iar apariția. Respiră adânc și nu mai reacționa ca de obicei, fiind sensibilă și încăpățânată. Dacă vrei să treci peste această lună dificilă, ascultă-i și pe ceilalți. Limba ta ascuțită nu îți va aduce mulți prieteni și nici nu te va ajuta în conflictele romantice. Înainte să spui orice într-o discuție, numără până la zece, indiferent cât de multă dreptate ai sau cât de mult ți s-a greșit.

3. Gemeni

Dragă nativă Geamăn, zâmbește – iulie este una dintre cele mai bune luni pentru dragoste din acest an pentru tine. Ai numeroase șanse de a găsi afecțiune, admirație și dragoste. E momentul să fii jucăușă și apreciată de către toți cei care sunt în jurul tău. Întâlnirile erotice vor fi fierbinți, deși restul vieții tale e un haos. Să fii conștientă că aceste impulsuri nu te vor ajuta însă să ai nicio relație serioasă.

4. Rac

În prima jumătate a lunii vei avea mai multă energie decât de obicei. E inutil să încerci să reziști, așa că relaxează-te și bucură-te că te simți viguroasă, minunată și dezirabilă. Trebuie să tratezi această energie intimă așa cum este – frivolă și distractivă. Nu încerca să te controlezi. Oamenii te vor observa, vor vedea cum arăți și cum te comporți – străinii, dar și cei care sunt deja în viața ta.

5. Leu

În toată luna iulie dragostea și relațiile intime vor fi complicate pentru tine. Cei din jurul tău vor părea că flirtează mult mai mult și că nu sunt de încredere, iar cu cât vei încerca mai mult să îți dai seama ce e real și ce nu, cu atât vei deveni mai confuză. Singurul lucru pe care îl poți face e să îți dezvolți simțul umorului, de parcă perspicacitatea ar fi un sport olimpic.

6. Fecioară

Ești gata să fii zguduită? Planetele se aliniază pentru a te testa în această lună, iar cea mai importantă relație a ta va fi sub presiune. Asta nu e neapărat un lucru rău, dar va trebui să faci o schimbare semnificativă, iar asta s-ar putea să nu te intereseze, la prima vedere. S-ar putea să trebuiască să-ți schimbi atitudinea sau să renunți la ceva ce credeai că e esențial pentru tine. Dacă reușești, vei fi răsplătită.

7. Balanță

E foarte probabil să fii atrasă de bărbați mai în vârstă, mai experimentați și mai puternici decât tine. Mintea ta va fi neobișnuit de clară și nu îți vei lăsa emoțiile să-ți stea în drum, așa că ai încredere în instinctul tău și fă ce ți se pare că e corect. Totul arată ca și când vei avea mare succes.

8. Scorpion

Ești sexy în mod natural și nu îi „sperii” pe ceilalți – de obicei, voi Scorpionii îi intimidați pe simplii muritori. În această lună e foarte posibil să investești multă energie în încercarea de a afla cele mai întunecate și ascunse secrete ale partenerului sau ale celui pe care îl dorești. Ține minte că nimănui nu-i place să fie investigat și că a te purta ca un hărțuitor ucide pasiunea din orice relație. Deschide-te și încearcă să vezi dragostea ca pe ceva distractiv, nu ca pe un teren plin de capcane.

9. Săgetător

Vei explora zone din inima ta la care nu ai mai ajuns până acum. Această energie nu ține numai de noroc, dorință și dragoste – ai muncit din greu la tine, cu răbdare, și ai așteptat momentul potrivit ca persoana potrivită să apară. Ți-ai dorit mereu o dragoste plină de aventuri, iar acum ai șansele de a o obține. Singura problemă este cum să flirtezi fără să rănești pe altcineva.

10. Capricorn

În luna iulie, nativele Capricorn ar putea să aibă parte și de dragoste, dar și de război. În luna plină de pe 9 iulie va fi momentul perfect pentru a te gândi la ce vrei de la o relație și la ce ar trebui să schimbi pentru a avea mai multă dragoste în viața ta. De obicei nu-ți plac interacțiunile superficiale, dar acum ar trebui să fii un pic mai deschisă la noi experiențe. S-ar putea să întâlnești pe cineva care e complet nepotrivit, dar extrem de irezistibil.

11. Vărsător

În această lună, farmecele tale și capacitatea de a-ți forma noi fani și de a-ți face noi prieteni vor fi accentuate. Știi să îi faci pe oameni să râdă și să se simtă bine, iar pentru asta vei fi adorată. Intră în vorbă cu cineva și vezi ce se întâmplă. Dacă ești într-o relație, conversațiile ar putea să devină serioase și s-ar putea să rezolvați multe aspecte problematice.

12. Pești

Acest iulie ar trebui să fie fără griji și năstrușnic, așa că dacă devii prea serioasă și începi să pui totul la îndoială, dragostea și pasiunea se vor evapora repede. Lasă-ți imaginația să iasă la joacă și nu încerca să ghicești intențiile oamenilor noi din viața ta.

Comentarii