MirunaStie.net

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie. La scorpion este cel mai riscant

Poate că ți-ai dat seama până acum că mulți oameni sunt puțin obsedați de astrologie. Zodia ta poate spune multe despre tine – fie că asta ți se pare super cool sau super înfricoșător. Dacă te găsești într-un punct al vieții în care nu îți dai seama pe ce drum să o apuci, poate te-ar interesa ce carieră ți s-ar potrivi în funcție de zodia pe care o ai și ce spun astrele în legătură cu acest subiect:

1. Vărsător: profesor

Se presupune că Vărsătorii sunt persoane independente și nu foarte emotive. Ei ar putea fi buni profesori, deoarece aceștia trebuie să fie stricți și organizați și să reziste la stres.

 

2. Pești: regizor, designer, artist

Peștii sunt oameni foarte creativi, emotivi, inteligenți și destul de loiali. Lor li se potrivesc profesiile care au legătură cu arta, fiindcă probabil nu ar putea să vină cu o idee plictisitoare nici dacă ar încerca.

 

3. Berbec: director sau afacerist

Berbecii sunt foarte încrezători în sine și sunt, în general, oameni fericiți. Sunt energici și muncitori indiferent de vârstă. S-ar potrivi ca directori de firmă deoarece sunt foarte sociabili, le plac oamenii, le place să conducă și să muncească din greu.

4. Taur: îngrijitor sau asistent

Dacă ești Taur, te-ai descurca foarte bine într-o profesie care presupune să ai grijă de oameni, deoarece ești o persoană atentă căreia îi place să se asigure că oamenii la care ține sunt bine și fericiți.

 

5. Gemeni: editor

Gemenilor li se potrivește meseria de editor pentru că se presupune că sunt, pe de o parte, persoane interesante și sociabile, iar pe de altă parte introvertiți. Slujba este destul de flexibilă și distractivă.

 

6. Rac: director de publicitate sau copywriter

Racii sunt buni la a-i convinge pe alții de lucruri și sunt foarte atașați de ideea de familie. Ei ar putea să aibă succes în publicitate deoarece pot să creeze povești în jurul produselor sau mărcilor.

7. Leu: PR

Se pare că dacă ești Leu, ești un bun lider – adică te-ai descurca perfect ca PR, care trebuie să fie inteligenți și creativi.

 

8. Fecioară: doctor sau nutriționist

Fecioarele sunt persoane foarte organizate, care trebuie să dețină controlul, așa că e evident că anumite slujbe li se potrivesc mai bine decât altele. Dacă ești nutriționist, vei putea practic să organizezi dietele oamenilor.

 

9. Balanță: politician

Persoanele slabe de inimă nu ar putea să fie politicieni, dar cineva din zodia Balanță sigur s-ar descurca. Balanțele sunt preocupate de ce e corect și pot să facă și compromisuri.

10. Scorpion: doctor sau chirurg

Se presupune că Scorpionii sunt foarte curajoși – și cine ar trebui să aibă mai mult curaj decât doctorii? Poate că vor ajunge să lucreze la Medici fără frontiere sau într-o zonă de război – nu se știe niciodată, nu?

 

11. Săgetător: avocat pro bono

Săgetătorii sunt idealiști și le place să călătorească, așa că ar putea fi avocați care să accepte numai cazuri pro bono. Această muncă li s-ar potrivi perfect.

12. Capricorn: avocat

Se presupune că nativii zodiei Capricorn sunt foarte loiali și că iau totul foarte în serios. De aceea, ar putea fi niște avocați foarte buni.

 

Cei mai buni soți sunt bărbații din aceste 4 zodii. Iubitul tău se numără printre ei?

Semnul zodiacal are o mare importanță în influența asupra caracterului unei persoane. Uneori, ne este de folos să putem prezice comportamentul cuiva în funcție de zodia sa, cu atât mai mult dacă îți dorești o relație serioasă cu cineva și te întrebi dacă ar fi sau nu un soț bun.

 

Doamnelor, este foarte sigur să vă dați seama cine ar fi un soț perfect: iată lista zodiilor care întrunesc cele mai multe calități pentru a fi un partener de viață minunat. Asta nu înseamnă că ceilalți bărbați născuți în restul de opt zodii nu ar putea fi soți exemplari, dar asta rămâne de văzut, în timp ce cu aceștia patru mergi la sigur.

 

1. SCORPION

Nativii acestei zodii sunt misterioși și adoră flirtul, dar asta nu îi face mai puțin atrăgători. De fapt, asta chiar le sporește farmecul personal. Dacă ai un iubit scorpion, te poți considera o norocoasă: va fi un soț perfect. Va fi un pic reticent să își schimbe statutul, dar după ce va face acest pas, nu va regreta niciodată. Sunt persoane de încredere care nu te vor trăda niciodată. Mai mult, scorpionii înțeleg foarte bine nevoia d intimitate și nu vor intra în spațiul tău personal.

2. GEMENI

Gemenii sunt simpatici și haioși, iar simțul umorului este foarte important la partenerul de viață. După o zi grea la serviciu, modul ideal de a te relaxa este râzând alături de soțul tău. Sunt foarte devorați și își pun partenerul pe primul loc. Nu te vor sufoca cu nevoia lor de atenție și nu vor suferi niciodată dacă li se pare că petreci prea mult timp cu hobby-urile tale. În plus, sunt foarte comunicativi și vor ști cum să evite certurile.

3. RAC 

Bărbații născuți în zodia racului au valori moral foarte bine definite, nu ar accepta niciodată să aibă o aventură. Nici nu vor suporta abuzurile sau violența de orice fel. Asta înseamnă că nici nu ai de ce să îți faci griji cum că ar putea călca strâmb. Pun mare preț pe familie, așa că vor fi niște tați minunați și își vor pune mereu copiii pe primul loc.

 

4. BALANȚĂ

Dacă ești căsătorită cu un bărbat din zodia balanță, viața ta va fi mereu plină de iubire și de romantism. Și nu ăsta este cel mai important lucru într-o relație? Balanțele vor face orice ca partenerul lor să fie fericit, pentru că ceea ce își doresc cel mai mult este să vadă un zâmbet pe fața lui. În plus, au maniere impecabile, sunt adevărați cavaleri și este o reală plăcere să fii în compania lor. Cu ei, viața nu va fi niciodată plictisitoare, pentru că au și un simț al umorului bine dezvoltat.

Comentarii