MirunaStie.net

Ce face fiecare femeie în pat în funcție de zodie. Fecioarele sunt seducătoare

Astrele și zodia în care ne-am  născut influențează foarte tare trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi. Astfel, din această categorie nu fac excepție nici apetențele fiecăruia pentru relațiile intime și modul în care femeile privesc interacțiunea cu partenerul. Dacă vrei să vezi care sunt trăsăturile principale ale fiecărei femei atunci când sunt în dormitor în funcție de zodia lor, citește articolul de mai jos.

 1. Berbec

Femeia berbec are nevoie să știe în ce direcție merg lucrurile cu partenerul, astfel încât să poată prelua mereu controlul – ceea ce duce la lucruri bune, dar și rele. Berbecii iau inițiativa în locuri publice, nu într-un mod ostentativ, dar suficient cât să facă sângele partenerului să fiarbă.

 1. Taur

Nativele Taur emană senzualitate prin toți porii și toți sunt atrași de ele. Totuși, acestea nu sunt adeptele relațiilor pasagere și au adesea relații serioase, deoarece trebuie să simtă afecțiune pentru a se lăsa duse de val. Ar trebui însă să nu mai analizeze totul atât de mult.

 1. Gemeni

Gemenii au o inteligență intimă deosebită și niște fantezii elaborate și provocatoare. Ei cred că interacțiunile intime te poate modela ca femeie și nu le plac bărbații care consideră că relațiile sunt  o simplă activitate fizică. Ele plictisesc repede, așa că au nevoie de un partener la fel de energic și inventive ca și ele.

 1. Rac

Nativele Rac se folosesc de toate armele atunci când vor să cucerească un bărbat – zâmbet, flirt, afecțiune, parfum și chiar gătit. Cel care ajunge în patul lor este un norocos, deoarece a găsit cea mai altruistă femeie din zodiac. Racii trebuie să aibă grijă să nu încerce să-i facă pe plac numai lui și să uite de ei.

 1. Leu

Leoaicele sunt de obicei foarte feminine și carismatice și atrag cu ușurință orice bărbat. Pentru ele, complimentele fierbinți sunt forme de flatare, dar și de preludiu. Gesturile romantic le incită și mai mult. Egocentrismul lor tinde însă să se manifeste și în pat.

 1. Fecioară

Fecioarelor le place să învețe ce îi satisface pe parteneri, pentru a acumula experiență și pentru a-și cizela tehnicile de cucerire. Ele se așteaptă ca partenerul să le ghicească dorințele, considerând că asta este dovada supremă că sunt compatibili.

 1. Balanță

Balanțele sunt feminine și sociabile și pot seduce pe oricine. Totuși, înainte de a ajunge în pat cu cineva, ele își supun posibilii parteneri la o mulțime de teste, deoarece le e frică să nu le fie rănite sentimentele.

 1. Scorpion

Femeile Scorpion domină din instinct. Au nevoia de a avea controlul și nu mulți bărbați pot suporta asta, deși la început li se pare atractiv, irezistibil. Sunt foarte posesive, dar sunt atrase de bărbații independenți.

 1. Săgetător

Nativelor Săgetător le place atât interacțiunea intimă propriu-zisă, cât și drumul până la ea. Ele caută mereu noi experiențe, dar sunt foarte fidele și sensibile. Sunt atrase de cei cu personalitate puternică, ce simt aceeași dragoste pentru libertate ca și ele.

 1. Capricorn

Pentru nativele Capricorn nu intimitatea guvernează o relație. Ele nu sunt adeptele aventurilor, deoarece nu ar suporta ca un bărbat să nu le caute după o noapte petrecută împreună.

 1. Vărsător

Nativele Vărsător mizează pe mintea lor atunci când vor să atragă un bărbat și îi cuceresc cu umorul lor – cu tentă ușor perversă. Sunt vulnerabile din punct de vedere intim, deși nu ar recunoaște asta prea des.

 1. Pești

Nativelor Pești le place să creadă că pot să petreacă o noapte cu cineva fără să se implice sentimental, dar pun suflet de fiecare dată și, cu partenerul potrivit, pot trăi o relație intimă la intensitate maximă.

Cei mai buni soți sunt bărbații din aceste 4 zodii. Iubitul tău se numără printre ei?

Semnul zodiacal are o mare importanță în influența asupra caracterului unei persoane. Uneori, ne este de folos să putem prezice comportamentul cuiva în funcție de zodia sa, cu atât mai mult dacă îți dorești o relație serioasă cu cineva și te întrebi dacă ar fi sau nu un soț bun.

 

Doamnelor, este foarte sigur să vă dați seama cine ar fi un soț perfect: iată lista zodiilor care întrunesc cele mai multe calități pentru a fi un partener de viață minunat. Asta nu înseamnă că ceilalți bărbați născuți în restul de opt zodii nu ar putea fi soți exemplari, dar asta rămâne de văzut, în timp ce cu aceștia patru mergi la sigur.

 

1. SCORPION

Nativii acestei zodii sunt misterioși și adoră flirtul, dar asta nu îi face mai puțin atrăgători. De fapt, asta chiar le sporește farmecul personal. Dacă ai un iubit scorpion, te poți considera o norocoasă: va fi un soț perfect. Va fi un pic reticent să își schimbe statutul, dar după ce va face acest pas, nu va regreta niciodată. Sunt persoane de încredere care nu te vor trăda niciodată. Mai mult, scorpionii înțeleg foarte bine nevoia d intimitate și nu vor intra în spațiul tău personal.

2. GEMENI

Gemenii sunt simpatici și haioși, iar simțul umorului este foarte important la partenerul de viață. După o zi grea la serviciu, modul ideal de a te relaxa este râzând alături de soțul tău. Sunt foarte devorați și își pun partenerul pe primul loc. Nu te vor sufoca cu nevoia lor de atenție și nu vor suferi niciodată dacă li se pare că petreci prea mult timp cu hobby-urile tale. În plus, sunt foarte comunicativi și vor ști cum să evite certurile.

3. RAC 

Bărbații născuți în zodia racului au valori moral foarte bine definite, nu ar accepta niciodată să aibă o aventură. Nici nu vor suporta abuzurile sau violența de orice fel. Asta înseamnă că nici nu ai de ce să îți faci griji cum că ar putea călca strâmb. Pun mare preț pe familie, așa că vor fi niște tați minunați și își vor pune mereu copiii pe primul loc.

 

4. BALANȚĂ

Dacă ești căsătorită cu un bărbat din zodia balanță, viața ta va fi mereu plină de iubire și de romantism. Și nu ăsta este cel mai important lucru într-o relație? Balanțele vor face orice ca partenerul lor să fie fericit, pentru că ceea ce își doresc cel mai mult este să vadă un zâmbet pe fața lui. În plus, au maniere impecabile, sunt adevărați cavaleri și este o reală plăcere să fii în compania lor. Cu ei, viața nu va fi niciodată plictisitoare, pentru că au și un simț al umorului bine dezvoltat.

Comentarii