MirunaStie.net

Care este cea mai perversă zodie. Tu ești în top 3?

Chiar dacă fiecare om este diferit în felul lui, acest lucru nu înseamnă că nu avem fiecare numite lucruri comune care ne leagă, precum faptul că avem cu toții temeri sau dorințe ascunse. Astăzi este momentul să vorbim despre cât de pervers este fiecare om în parte în funcție de zodie. Indiferent că vrei să descoperi aceste informații pentru a te cunoaște mai bine pe tine insuți sau pentru a-ți face o idee mai bună despre partenerul tău, citește mai jos cât de pervers este fiecare om în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii nu sunt chiar în capătul de sus al topului celor mai perverse zodii. Acești sunt destul de conservatori și de încăpățânați și preferă să se delecteze cu lucrurile despre care știu deja că le fac plăcere. Cu toate acestea, uneori le place să fie perverși și să adopte poziția dominantă în dormitor.

Taur

Taurii nu sunt nici ei în topul celor mai perverse zodii. Aceștia preferă partidele de amor lungi și romantice. Aceștia acordă foarte multă atenție partenerului și plăcerii acestuia.

Gemeni

Așa cum le spun și numele zodiei, gemenii sunt extrem de duplicitari și de bipolari, astfel că această trăsătură se manifestă și în ceea ce privește latura lor sexuală. Aceștia adoră jocurile de rol prin care puterea trece de la unul dintre parteneri la celălalt și preferă când să domine, când să fie dominați.

Rac

Deși în general racii sunt o zodie romantică și pasională, ei pot fi de asemenea extrem de perverși. Deși ei se deschid destul de greu în fața celorlalți, mintea lor este mereu plină de tot felul de fantezii, care mai de care mai interesante și mai ciudate.

Leu

Chiar dacă leii sunt extrem de orgolioși și își doresc mereu să fie venerați de cei din jur, acest lucru nu se manifestă neapărat în dormitor. Aceștia preferă să păstreze toate contactele amoroase în limitele amoroase și nu ies prea des din zona lor de confort.

Fecioară

Chiar dacă numele zodiei fecioară poate duce cu gândul doar la cumințenie și puritate, fecioarele sunt extrem de perverse atunci când vine vorba de relații intime. Acestea iubesc toți stimulii, indiferent că ne referim la vizuali, auditivi sau tactili. Nu se feresc de experiențe precum a privi un film pentru adulți alături de partenerul lor.

Balanță

Chiar dacă probabil nu ai fi intuit acest lucru, balanțele sunt unele dintre cele mai perverse semne ale zodiacului. Cu toate acestea, perversitatea lor nu se manifestă atât de mult la nivelul relațiilor intime, cât la nivelul preludiului. Aceste vor fi extrem de stârnite de jocurile cu tentă sexuală dintre parteneri și de apropo-urile bătute în momente imprevizibile.

Scorpion

Scorpionii sunt zodii cu adevărat perverse, însă preferă să își păstreze dorințele ascunse. Astfel, le este mult mai ușor să își deschidă latura sexuală în fața străinilor decât în fața celor cu care deja se cunosc sau au o relație. Experiențele cu necunoscuți le conferă toată libertatea de care au nevoie pentru a experimenta lucruri noi.

Săgetător

Săgetătorii iubesc aventura și experiențele noi, iar acest lucru se va observa și în relațiile lor intime. Aceștia sunt înnebuniți după a încerca lucruri noi și interesante, însă nu neapărat din perversitate, cât din pură curiozitate. În majoritatea momentelor, relațiile intime reprezintă o joacă pentru ei.

Capricorn

Capricornii au și ei o oarecare perversitate, însă se manifestă în modul în care adoră să stârnească apetitul sexual în cei din jurul lor. Astfel, capricornii sunt foarte incitați de ideea de a se juca cu mintea celorlalți și de a le trezi dorințe nebănuite.

Vărsător

Varsatorii sunt si ei în categoria zodiilor perverse, însă nu își manifestă această latură decât față de cei lângă care se simt complet confortabil. Astfel, persoana pe care o iubesc este singura care le cunoaște toate dorințele ascunse și care îi poate face să se deschidă în pat.

Pești

Peștii sunt foarte romantici și tandri, având și o latură sensibilă extrem de dezvoltată. Astfel, toate acțiunile lor inime nu se traduc neapărat prin perversitate, ci prin pasiunea pe care o simt față de partenerul lor.

Comentarii