MirunaStie.net

Dacă îți prinzi PĂRUL așa zilnic, TREBUIE să te oprești chiar acum!

Îți porți părul într-un coc zi de zi? Cocurile sunt salvatoare, mai ales în zilele când pur și simplu nu ai timp să îți speli părul. Însă prinderea părului în acest fel atât de des, poate cauza căderea masivă a părului.

Diva Hollands, în vârstă de 22 de ani, fostă dansatoare de balet din Marea Britanie a început să-și piardă părul atunci când avea doar 13 de ani. “Am avut părul legat în coc de când eram foarte mică, iar acest lucru a avut un efect extrem de negativ”, a declarat Hollands. “De-a lungul atâtor ani, mi-am dat seana că acest efect a fost ireversibil.”

Diva a trecut printr-o operație de transplant ce a durat 8 ore. În timpul procedurii, o fâșie subțire de piele cu păr aflat în creștere este scoasă din partea din spate a scalpului și transplantată într-o zonă afectată de căderea părului. Diva a spus că a văzut rezultatele la câteva luni după acest proces(fotografia de mai jos arată creșterea actuală a părului).

“Majoritatea persoanelor care dezvoltă alopecie de tracțiune cronică nu simt neapărat durere sau disconfort atunci când își poartă părul așa”, spune Shah. “Ei nu-și dau seamă cu adevărat ce se întamplă.”

Luați în considerare aceste lucruri pentru a va mai alterna puțin stilul.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL —- Uite cum arată FRUMUSEȚEA în alte părți ale LUMII

Aşa cum spune un proverb celebru, frumuseţea stă în ochii privitorului. Pe lângă acest lucru care a devenit deja evident, standardele de frumuseţe depind foarte mult de zona geografică în care ne găsim, de obiceiurile lor şi de modul în care trăsăturile persoanelor sunt conturate.

Astfel, o femeie care este văzută ca fiind foarte frumoasă în Asia, ar putea să nu fie privită în acelaşi fel în America de Nord.

Cu toate acestea, femeile sunt cu adevărat frumoase, indiferent de locul din care provin şi de hainele pe care le poartă, aşa că o galerie fotografică care ilustrează diferitele tipologii de femei din întreagă lume, nu poate face decât să ne impresioneze şi să ne facă şi pe noi să vedem persoanele din jur ca fiind mult mai frumoase.

Fotograful român Mihaela Noroc a decis să îşi părăsească slujba şi să înceapă să călătorească prin lume, făcându-le fotografii femeilor pe care le întâlneşte, în mediul în care acestea trăiesc. După ce a strâns o colecţie impresionantă de astfel de imagini, a început proiectul Atlasul Frumuseţii, care prezintă 37 de poaze ale femeilor de pe glob.

Shiraz, Iran

Maramureș, Romania

Yangon, Myanmar

Jakarta, Indonesia

Moscova, Rusia

Platoul Tibetan, China

Rio de Janeiro, Brazilia

Marea Baltic, Finland

Valea Omo, Etiopia

Jungla Amazoniana

Moscheea Molk, Iran

Riga, Letonia

Beijing, China

Mexico City, Mexic

Cali, Colombia

San Francisco, USA

Vilnius, Lituania

Havana, Cuba

Singapore

Sydney, Australia

Tbilisi, Georgia

Khanom, Thailand

El Paico, Chile

Otavalo, Ecuador

Medellín, Columbia

San Pedro, Chile

Moldova

Bishkek, Kyrgyzstan

Comentarii