MirunaStie.net

9 trucuri pentru a da volum părului rar și subțire. Folosește-le și vei arăta ca o vedetă

Fiecare fată visează să aibă un păr des și plin volum. Dacă natura nu ți-a dăruit o astfel de podoabă capilară, nu te descuraja: poți să improvizezi și să obții rezultatul dorit cu ajutorul a câtorva trucuri. Iată care sunt cele mai utile secrete și trucuri pe care le poți folosi pentru părul tău, astfel încât acesta să pară mai des și mai plin de volum, fără a-l deteriora.

 

1. Piaptănă-te numai după ce părul s-a uscat complet

Ca să previi daunele din timpul uscării părului, folosește-ți degetele, nu un pieptene obișnuit. Șuvițele de păr ar trebui să fie uscate alternativ, ridicându-le de la rădăcini, astfel încât să poți crea volum. Când părul s-a uscat complet, poți să folosești un pieptene mare pentru a-ți finisa coafura.

 

2. Pentru a-ți face coada să pară mai mare, folosește o clamă de păr obișnuită

Mai întâi, strânge-ți părul într-o coadă normală. După aceea, separă o șuviță din partea de sus (cam un sfert din coadă) și prinde-o cu clama. Lasă în jos șuvița, astfel încât să ascunzi clama. Coada ta va părea de două ori mai mare.

 

3. Pentru a avea o coadă de cal cu mai mult volum

Vrei să creezi iluzia că ai o coadă de cal voluminoasă? Nimic mai simplu: împarte coada în două și prinde fiecare parte cu un elastic de cauciuc.

 

4. Oferă rapid volum părului cu ajutorul a două cocuri

Dacă nu ai timp pentru o coafură mai elaborată, folosește tehnica următoare: după ce îți faci baie, strânge-ți părul umed în două cocuri, după ce le-ai stropit cu fixativ. Usucă-ți apoi părul cu foehnul și lasă-l să se răcească.

 

5. Și șamponul uscat te va ajuta să dai volum părului

Aplică șamponul la rădăcina firelor de păr – separă șuvițe mici de păr și umezește-le la rădăcini. După ce șamponul s-a absorbit complet, piaptănă-ți părul aproape de rădăcini. Pentru un rezultat de lungă durată, aplică la final fixativ.

 

6. După ce ți-ai împletit părul, trage câteva șuvițe afară, începând de jos, de la vârful cozii. La final, aplică fixativ pentru finisare.

 

7. Pentru a crea iluzia de păr des, usucă-te din nou după ce ți-ai împletit părul

Nu ar trebui să îți fie frică să folosești uscătorul de păr după ce ți-ai făcut o codiță împletită. Apleacă-ți capul, dă-ți părul în față și usucă-l pentru câteva minute. Astfel vei obține volum suplimentar.

 

8. Nu îți fie frică să îți schimbi coafura și să experimentezi

Cărarea s-ar putea să ți se pară un detaliu nesemnificativ dar, de fapt, e foarte importantă. Ține minte că e întotdeauna mult mai ușor să îți schimbi cărarea când părul e ud. Mută cărarea și apoi usucă-te cu foehnul.

 

9. Dacă nu ai timp să te coafezi, aplică fixativ pentru a-i da volum părului

Când ești în criză de timp e suficient să aplici la rădăcinile uscate ale părului spray sau spumă și să îți ciufulești puțin cosițele cu degetele. Vei obține imediat rezultatul dorit.

8 trucuri pentru a avea codițe de tuș perfecte! Numărul 4 e perfect pentru începători

Ce s-ar alege de omenire dacă nu ar exista creionul dermatograf? Acel look clasic cat-eye al lui Marilyn Monroe nu ar fi fost același dacă tușul și creionul dermatograf nu ar fi fost inventate.

Mai bine să nu ne gândim la așa ceva, e prea înfricoșător. Deși dermatograful joacă un rol foarte important în rutina de frumusețe a multor femei, acest produs cosmetic nu e chiar foarte ușor de folosit. Prin urmare, iată câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe:

1. Folosește un creion gri pentru a-ți deschide ochii

Știm la ce te gândești. Gri? Măcar va observa cineva? Ia acest lucru ca pe o lecție despre efectele vizuale. Griul poate să îți facă privirea mai dramatică și îți poate face ochii să pară mai mari, fără să fie greoi.

2. Folosește rimel pe post de dermatograf atunci când te grăbești

Știi acele dimineți în care apeși butonul de amânare al alarmei de cinci ori și te simți de parcă lumina soarelui te va topi dacă îți atinge pielea? În acest gen de momente, folosește-ți rimelul pe post de creion. După ce ai adăugat 2-3 straturi de rimel pe gene, menține periuța la rădăcina lor, pentru a depozita acolo rimel. Acest lucru îți va mări ochii.

3. Trasează-ți liniile pentru ochii de pisică folosind un creion mai întâi

Vremurile disperate cer soluții disperate – și ce poate fi mai supărător decât să încerci să îți faci niște ochi de pisică și să nu reușești cu niciun chip? Dacă nu te descurci cu dermatograful lichid, desenează mai întâi forma pe care ți-o dorești cu ajutorul unui creion de ochi maro.

4. Folosește scotch pentru a-ți putea face codițe

Ca să eviți dezamăgirea de a vedea două codițe perfecte, dar total neasemănătoare atunci când te depărtezi de oglindă, folosește un truc simplu: apelează la bucățele de scotch. Lipește-le de la colțul exterior al ochiului, până la sprâncene.

5. Baza de machiaj e mai bună decât demachiantul pentru ștergerea greșelilor

Poate că această informație nu ți se pare normală, dar dacă folosești demachiant s-ar putea să ajungi și în locurile în care nu ai greșit. Finisează forma liniilor create cu dermatograful cu ajutorul unei mici pensule din material înmuiată în bază de machiaj sau corector.

6. Obține o combinație neașteptată cu ajutorul unui creion și fard de aceeași nuanță

Acest truc e unul foarte modern, care îți va oferi o privire mult mai bine definită decât clasicul negru, la care se așteaptă toată lumea.

7. Uită-te în oglindă în jos pentru mai multă precizie

În loc să te machiezi la oglinda din baie, pune una portabilă pe birou sau pe masă și uită-te în jos la ea când folosești dermatograful.

8 Ține ochii deschiși

Multe femei greșesc crezând că este bine să își țină ochii închiși sau să își întindă pielea pentru a putea obține o linie cât mai dreaptă și mai bine desenată. Ei bine, acest lucru este extrem de greșit, întrucât linia obținută nu va fi potrivită pentru naturală a ochilor tăi și își vei slăbi elasticitatea pielii pleoapelor.

Comentarii