MirunaStie.net

8 TRUCURI de frumusețe care chiar sunt UTILE și EFICIENTE! Al 3-lea e GENIAL!

Fiecare fată știe că a avea grijă de ea însăși și de imaginea ei necesită mult timp și efort. Există însă momente în care fie nu dispuneți de timpul și spațiul necesar, fie sunteți pur și simplu comode și ați vrea să duceți lucrurile la capăt mult mai repede, așa că vă venim în ajutor cu câteva soluții simple la probleme pe care le puteți întâmpina în viața de zi cu zi!

O alternativă a gelului pentru sprâncene

În cazul în care ai rămas fără gel pentru sprâncene, te poți descurca și cu un fixativ normal. Pulverizează puțin fixativ pe o periuță specială de sprâncene sau pe o baghetă mai veche de la rimel. Piaptănă apoi sprâncenele cu ea și vei fi foarte mulțumită de rezultat.

Redă-le unghiilor culoarea naturală

Unghiile pot căpăta o tentă gălbuie dacă utilizați o mulțime de culori de lac de unghii sau ojă. Pentru a le face să arate din nou sănătoase, înmoaie un tampon de vată în suc de lămâie și apoi înfășoară-l în jurul unghiei și acoperă totul cu folie de aluminiu. Așteaptă așa timp de 10-15 minute, apoi dă-le jos și spală-te pe mâini.

Repară rapid o unghie ruptă

Folosește o punguță de ceai pentru a repara unghiile rupte. Taie o bucată care să se potrivească cu unghia. Aplică apoi un strat de lac de unghii și taie orice exces din exteriorul unghiei. Această soluție nu va fi eficientă pe termen lung însă, provizoriu va funcționa.

Utilizează fardul de obraz pentru a da rujul un finisaj mat

Pentru a da buzelor un aspect luxos și mat, utilizează fardul de obraz în acest fel. Ai însă grijă să alegi o nuanță asemănătoare cu a rujului.

Secretul manichiurii perfecte

Înainte de a aplica lacul de unghii, aplică balsam de buze sau cremă grasă pe pielea din jurul unghiilor. Acest lucru va preveni orice pete de ojă ce ar putea apărea pe piele dacă nu ești atentă. Îndepărtează apoi oja de pe margine cu un bețișor de urechis și totul va fi perfect.

Folosește uleiul pentru copii în loc de spumă de ras

Acest truc simplu te poate ajuta să eviți iritarea și să îți hidratezi mai bine pielea.

Scapă de părul electrizat

Problema părului electrizat este una cu care ne confruntăm toate de foarte multe ori. Pentru a rezolva această problemă, tapotează cu un șervețel uscat pe toată suprafața firelor de păr, începând de la rădăcină și până la vârfuri.

Scapă de petele de ruj de pe dinți

Deși rujul poate arăta foarte bine pe buze, petele de ruj de pe dinți sunt extrem de inestetice. Pentru a scăpa de excesul de ruj din interiorul buzelor, trece-ți degetul arătător printre buze de câteva ori. Astfel, te vei asigura că scapi de orice surplus și nu vei mai avea probleme!

Citește și 6 lucruri GREȘITE despre care FEMEILE cred că le plac BĂRBAȚILOR, însă aceștia le URĂSC

Aşa cum există numeroase preconcepţii legate de bărbaţi cum că aceştia sunt pasionaţi exclusiv de sport şi de mâncare, la fel există şi stereotipuri pe care bărbaţii le au în ceea ce priveşte femeile. Astfel, poate fi destul de greu pentru o femeie să devină o parteneră potrivită şi să poată construi o relaţie solidă şi de lungă durată alături de un bărbat, fără a reuşi să treacă peste toate aceste lucruri.

Iată care sunt principalele lucruri care sunt interpetate greşit atunci când vine vorba despre lucrurile pe care bărbaţii le apreciază şi pe care vor să le vadă la femei.

Hainele indecente

Atunci când încearcă să atragă atenţia unui bărbat, femeile ar putea să se îmbrace extrem de sexy pentru a-şi pune mai bine în valoare punctele forte, optând pentru bluze decoltate, rochii sau fuste extrem de scurte sau tocuri extrem de înalte.

În realitate însă, dacă vrei ca bărbaţii să te găsească atrăgătoare și să te privească ca pe o femeie serioasă care merită să primească atenţie şi respect, ar trebui să reduci nivelul sexualităţii din ţinutele tale şi să optezi pentru piese elegante şi decente, care să te pună în continuare în valoare. Alege croieli care să îţi pună silueta în valoare.

Silueta de model

Acest mit a facut milioane de fete din întreaga lume să se supună la chinuri enorme şi să încerce să ţină diete groaznice pentru a pierde extrem de mult în greutate şi a se apropia de greutatea modelelor.

Adevărul este că, deşi aspectul fizic este extrem de important şi bărbaţii observă modul în care arăţi încă de la început, este mult mai important să încerci să dai dovadă de eleganță și feminitate, să arăţi că ştii cum să te îmbraci frumos şi să ai un look total armonios. Adu-ţi aminte că fiecare femeie este unică în felul ei şi că nu trebuie să arăţi la fel ca altcineva pentru a fi plăcută de cei din jur.

Dependența totală sau independenţa excesivă

De multe ori, femeile cred că atunci când încep o relaţie cu un bărbat acesta trebuie să preia controlul asupra majorităţii aspectelor vieţii ei precum gestionarea finanţelor şi luare deciziilor importante sau, dimpotrivă, încearcă să rupă aceste aspecte de el cât mai mult posibil.

Vezi continuarea aici.

Comentarii