MirunaStie.net

7 trucuri pentru aplicarea dermatografului care îți vor economisi o gramadă de timp

Ce s-ar alege de omenire dacă nu ar exista creionul dermatograf? Ar mai fi Adele Adele fără dermatograf? Cum ar mai putea Kim Kardashian să arate „natural” dacă nu folosește nu unul sau două, ci trei creioane pentru ochi?

Mai bine să nu ne gândim la așa ceva, e prea înfricoșător. Deși dermatograful joacă un rol foarte important în rutina de frumusețe a multor femei, acest produs cosmetic nu e chiar foarte ușor de folosit. Prin urmare, iată câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe:

1. Folosește un creion gri pentru a-ți deschide ochii. Știm la ce te gândești. Gri? Măcar va observa cineva? Ia acest lucru ca pe o lecție despre efectele vizuale. Griul poate să îți facă privirea mai dramatică și îți poate face ochii să pară mai mari, fără să fie greoi.

2. Folosește rimel pe post de dermatograf atunci când te grăbești. Știi acele dimineți în care apeși butonul de amânare al alarmei de cinci ori și te simți de parcă lumina soarelui te va topi dacă îți atinge pielea? În acest gen de momente, folosește-ți rimelul pe post de creion. După ce ai adăugat 2-3 straturi de rimel pe gene, menține periuța la rădăcina lor, pentru a depozita acolo rimel. Acest lucru îți va mări ochii.

3. Trasează-ți liniile pentru ochii de pisică folosind un creion mai întâi. Vremurile disperate cer soluții disperate – și ce poate fi mai supărător decât să încerci să îți faci niște ochi de pisică și să nu reușești cu nicciun chip? Dacă nu te descurci cu dermatografful lichid, desenează mai întâi forma pe care ți-o dorești cu ajutorul unui creion de ochi maro.

4. Folosește un bilețel post-it pentru a-ți putea face codițe. Ca să eviți dezamăgirea de a vedea două codițe perfecte, dar total neasemănătoare atunci când te depărtezi de oglindă, folosește un truc simplu: apelează la bilețelele de încredere. Lipește-le de la colțul exterior al ochiului, până la sprâncene.

5. Baza de machiaj e mai bună decât demachiantul pentru ștergerea greșelilor. Poate că această informație nu ți se pare normală, dar dacă folosești demachiant s-ar putea să ajungi și în locurile în care nu ai greșit. Finisează forma liniilor create cu dermatograful cu ajutorul unei mici pensule din material înmuiată în bază de machiaj.

6. Obține o combinație neașteptată cu ajutorul unui creion și fard de aceeași nuanță. Acest truc e unul foarte modern, care îți va oferi o privire mult mai bine definită decât clasicul negru, la care se așteaptă toată lumea.

7. Uită-te în oglindă în jos pentru mai multă precizie. În loc să te machiezi la oglinda din baie, pune una portabilă pe birou sau pe masă și uită-te în jos la ea când folosești dermatograful.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL – 7 greșeli pe care TOATE femeile le fac in dormitor! A 5-a este FATALĂ!

Iată câteva sfaturi pentru a fi fericită în dormitor și în afara lui, fie că ai un partener nou, fie că ai o relație de lungă durată cu iubirea vieții tale:

1. Nu presupune că știi toate mișcările potrivite

E imposibil să știi care sunt dorințele partenerului dacă nu vorbiți despre asta. Comunicarea e critică pentru toate aspectele unei relații și vă ajută să aveți o legătură fizică și emoțională satisfăcătoare.

2. Nu-l transforma într-un spațiu negativ

Multe cupluri spun ce nu le convine înainte de a merge la culcare, probabil pentru că e prima șansă de a discuta în privat. Atunci când îți aduci furia și resentimentele în pat, însă, transformi spațiul destinat plăcerii într-un câmp de luptă. Dacă ești supărată pe partener, discutați într-o altă cameră sau lăsați convorbirea pe altădată.

3. Nu fi timidă atunci când vorbești despre fanteziile tale

Mulți oameni se concentrează pe sexul propriu-zis sau la preludiu și nu vorbesc despre ceea ce își doresc. Important e să spui ce vrei într-un mod constructive Cel / cea care te iubește te va asculta. Nici tu și nici partenerul nu trebuie însă să faceți ceva care e în afara zonei voastre de de confort.

4. Nu te preface

Alegi să fii onestă și nu mai continua să faci ceva dacă nu-ți place. Vorbiți despre ce funcționează și ce nu. Dacă ai impresia că partenerul se preface, spune-i clar că nu te aștepți să ajungă la orgasm de fiecare dată și că asta e în regulă.

5. Nu te simți presată să faci dragoste

Un mit popular e acela că perechile care fac dragoste de mai multe ori pe săptămână sunt mai fericite decât cele mai puțin active. Dacă te simți presată să faci asta, dar nu îți dorești acest lucru, încearcă să apelezi la alte lucruri – sărutați-vă câteva minute, bucurați-vă de un masaj sau faceți duș împreună.

6. Nu fi atentă numai la orgasm

Dacă te concenrezi numai pe a avea orgasm nu te vei bucura de actul sexual în ansamblu, mai ales dacă ai un partener nou. Nu e nimic grav dacă nu ai orgasm. În plus, nici partenerul nu va putea să ajungă la orgasm dacă îl întrebi mereu dacă a avut unul sau nu.

7. Nu aduce stresul de zi cu zi în pat

Poate că șeful a țipat la tine sau te-ai certat cu cea mai bună prietenă – orice ar fi, nu menționa ceea ce te supără în dormitor. Studiile au arătat că oamenii, femeile mai ales, trebuie să își golească mintea pentru a putea simți excitare. Excitarea e de obicei mai puternică decât anxietatea, așa că dă-i o șansă. Vei putea astfel să te detașezi de evenimentele zilei și să fii atentă la ce se întâmplă între tine și partener.

Comentarii