MirunaStie.net

6 fotografii inspiraționale, ÎNAINTE și DUPĂ, a unor oameni care au slăbit. Acești oameni au o VOINȚĂ DE FIER!

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, probabil că știi cât de dificil va fi. Renunță la obiceiurile vechi, schimbă-ți și modul de gândire și dieta. Făcându-ți timp pentru antrenamente și exerciții poate fi un lucru destul de greu având în vedere programul tău încărcat. Deci, dacă simți că nu ai voința necesară pentru a face acest pas, aici îți vei găsi inspirația!

Multe dintre aceste povești sunt ale oamenilor obișnuiți ca și tine, care au vrut să facă o schimbare în viețile lor. Unii oameni au fost nevoiți să facă asta pentru că erau foarte obezi și le afecta viața, iar schimbările sunt uimitoare!

Acum nu spune nimeni că și tu trebuie să slăbești, asta te privește strict pe tine, dar dacă vrei să scapi de câteva kilograme, iată cum funcționează.

1. Acest bărbat a avut la un moment dat 440 de kilograme ceea ce-l face să fie unul dintre cei mai grași oameni în viață.

Însă, a făcut o operație de micșorare a stomacului în anul 2010 și apoi o operație de înlăturare a pielii. A slăbit aproape 317 kilograme.

2. Această femeie a cântărit 120 de kilograme ,dar a pierdut mai mult de 54 în doar 9 luni.

Wow! Privește-i brațele! Devine din ce în ce mai puternică.

3. Această fată era, de fapt, alcoolică, ceea ce a contribuit la pierderea în greutate.

Dar după asta a primit viața pe care și-a dorit-o și a renunțat la sticla de băutură. A reușit să slăbească 74 de kilograme. Este o diferență remarcabilă.

4. Acest bărbat și-a promis sieși că va încăpea cu totul într-un singur crac al pantalonilor.

A și reușit! A fost multe de muncă, însă acum este fericit!

5. Nu toate pierderile în greutate trebuie să fie dramatice pentru a te face fericit!

Această femeie a reușit să slăbească 28 de kg în 8 luni! Putem spune după zâmbetul ei că este foarte încântată.

6. După ce a slăbit 45 de kilograme, acest bărbat a scăpat de burta de bere.

Bună treaba!

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL

6 tipuri de GRĂSIME corporală și METODE de a scăpa de ea. La al 5-lea este cel mai GREU

Există multe modalități de combatere a obezității sau a grăsimii, dar problema este că anumite metode nu funcționează pentru toată lumea. Trebuie să înțelegem cauza principală a apariției grăsimii înainte de a o trata. În timp ce experții au sugerat unele modificări în dietă, cum ar fi aportul de alimente specifice anumitor tipuri de regimuri, există și modalități prin care poți scăpa de grăsime în funcție de locul în care aceasta este localizată.

Au fost efectuate cercetări ample pentru a identifica tipul de depunere de grăsime la care sunt expuse diferite persoane în parte. Pe baza acestui studiu, experții au sugerat 6 tipuri de grăsimi corporale și diferite modalități de a le remedia.
Studiul a clasificat persoanele ușor supraponderale în 6 grupuri diferite.

(A) Femei tinere sănătoase – Femeile tinere care suferă de diabet zaharat tip 2.

(B) Masculi care consumă masiv – bărbați care consumă o cantitate mare de alcool și suferă de câteva tulburări de obezitate, cum ar fi diabetul de tip 2.

(C) Persoane descurajate și anxioase – în principal femei care nu sunt puternice mental și nu se întrețin fizic

(D) Persoane înstărite de vârstă mijlocie – În principal persoane care sunt sănătoase însă se confruntă cu dependențe sau hipertensiune.

(E) Bătrânii bolnavi fizic, dar veseli – Persoanele în vârstă cu o stare mentală sănătoasă și care suferă de o tulburare cronică cum ar fi boala articulară degenerativă.

(F) Persoane cu o sănătate precară ce suferă de tot felul de boli

Există în principal două forme de distribuție a grăsimilor corporale- Androiă și Genoidă.

Distribuția androidă a grăsimilor

În acest caz, distribuția greutății se realizează sub formă de mar, astfel că zona taliei are circumferința mai mare decât cea a șoldurilor.

Distribuția genoidă a grăsimilor

În acest caz, distribuția greutății se realizează sub formă de pară, astfel că circumferința șoldurilor este mai lată decât cea a taliei.

1) Obezitatea corpului superior

Dacă cineva nu exersează și mănâncă prea mult, atunci există șanse de a suferi de obezitate superioară a corpului. Reduceți aportul de zahăr și antrenați-vă timp de o jumătate de oră pe zi. Totuși, dacă nu obțineți rezultatele așteptate, puteți căuta ajutorul unui expert în domeniul sănătății.

2) Obezitatea centrată pe stomac

Excesul de grăsime de pe burtă poate fi acumulat din cauza tensiunii, anxietății sau depresiei. Puteți opta pentru exerciții de durată și relaxare. Pentru cele mai bune rezultate, puteți lua ajutorul unui fizioterapeut.

3) Obezitatea corpului inferior

Majoritatea femeilor suferă de acest tip de grăsime corporală. Exercițiile pentru partea inferioară a corpului și antrenamentele cardiovasculare sunt soluțiile pentru combaterea acestei grăsimi. Aceasta este un tip de grăsime ușor de dizolvat.

4) Stomacul umflat

Umflarea stomacului poate fi cauzată de aportul ridicat de alcool și problemele de respirație. Doar reduceți consumul de alcool și faceți exerciții de respirație zilnic.

5) Obezitatea corpului inferior și picioarele masive

Acest tip de obezitate în care picioarele se umflă este ușor de combătut cu exerciții de tip aerobic făcute în apă.

6) Stomac mare și grăsime proeminentă pe spate

Acest tip de obezitate este similar cu primul. De asemenea, este cauzată de inactivitatea persoanei în cauză. Reduceți aportul de zahăr din alimentația voastră și mâncați în porții mici. Singura modalitate de a reduce grăsimea este să aveți grăsime din organism. Totuși, dacă programele de scădere în greutate nu dau rezultate, atunci ar putea exista unele probleme hormonale sau ereditare. Trebuie să consultați un specialist în acest domeniu.

Comentarii