MirunaStie.net

12 trucuri de stil simple care îți vor face viața de femeie mai ușoare. Știai de numărul 4?

Fiecare fată își dorește să arate mereu cât mai bine. Cu toate acestea, nu avem de fiecare dată îndeajuns de mult timp încât să ne alegem cu grijă ținutele și să arătăm ca scoase din cutie. În astfel de situații, este esențial să cunoști câteva trucuri de stil pe care le poți folosi în ținutele tale astfel încât să arăți mereu impecabil. Iată câteva trucuri geniale pe care îți garantăm că vei vrea să le folosești de acum înainte.

1. Folosește vin alb pentru a scăpa de petele de vin roșu. Toarnă vin alb pe hainele tale tale pătate de vin roșu și vei observa cum acesta va face ca pata să fie mai ușor de îndepărtat.

2. Spală blugii noi de două ori înainte de a-i duce la croitor. Blugii se scurtează atunci când sunt spălați, astfel că nu ar trebui să fie scurtați înainte de acest pas.

3. În dulap, aranjează-ți mereu hainele de la cele mai deschise la cele mai închise, de la stânga la dreapta – ochii tăi vor urmări culorile și vei fi mai organizată.

4. Atunci când îți pătezi hainele, suflă, nu freca. Dacă freci pata doar se va imprima mai tare în țesătură.

5. Dacă vrei să nu îți mai cadă nasturii cămășilor și blugilor, aplică pe ei un strat de ojă transparentă.

6. Folosește șervețele de bebeluși pentru a îndepărta instantaneu petele de pe haine. Păstrează mereu la tine un pachet de șervețele pentru a fi mereu pregătită.

7. Poți preveni petele de transpirație dacă pulverizezi niște suc de lămâie pe tricourile tale în zona subrațului înainte de a le spăla.

8. Dacă ți-ai pătat geanta favorită, acoperă zona cu pudră de bebeluș și las-o așa peste noapte. Până dimineața, pata ar trebui să dispară. Dacă a mai rămas ceva, repetă procedura până când
pata dispare complet.

9. Nu băga niciodată costumele de baie la mașina de spălat. Aceasta le va strica și le va face să își piardă elasticitatea. Singura excepție ar trebui să fie la sfârșitul sezonului estival.
Atunci ar trebui să îți speli costumele la mașină, băgându-le într-o pungă specială pentru lenjerie.

10. Evită să te îmbraci cu un articol vestimentar imediat după ce l-ai călcat, deoarece se vor forma noi cute. Lasă-l să se așeze pe spătarul unui scaun sau un umeraș pentru câteva minute.

11. Adaugă o jumătate de cană de oțet alb distilat în ultimul ciclu de clătire pentru a menține culoarea blugilor tăi închiși la culoare preferați.

12. Încearcă să arăți decent chiar și atunci când lași ceva la vedere. Dacă porți o fustă scurtă sau niște pantaloni scurți, acoperă-te în partea de sus. Dacă ce porți în partea de sus e mai ofertant, acoperă-ți complet picioarele.

7 TRENDURI groaznice care trebuie să DISPARĂ chiar acum! Numărul 4 e PENIBIL!

Lumea a trecut prin niște transformări foarte interesante în materie de modă în ultimii ani. În timp ce unele trenduri au rezistat testului timpului, unele ar trebui să fie abandonate pentru totdeauna. Iată câteva tendințe pe care am prefera să nu le mai revedem niciodată pe stradă sau pe podiumurile de modă:

1. Pantalonii largi

Băieții, e timpul să vă puneți pantalonii așa cum trebuie aceștia purtați. Această tendință rezistă de prea mult timp, făcându-i pe băieții care cred că ne pasă de lenjeria lor Calvin Klein să meargă ca niște pinguini. E bine că, în New Jersey, chiar legea îi interzice, iar cei care îi poartă primesc amenzi de 1000$.

2. Bureții pentru umăr

Aceștia au fost creați în anii 1930, pentru a crea iluzia unei talii mai mici. Ei au fost la modă de mai multe ori, mai ales în anii 80. Credem că e timpul să rămână totuși în trecut.

3. Colanții pe post de pantaloni

Un alt articol vestimentar care era la modă prin anii 80 erau aceșt tip de colanți, grozavi pentru a subția silueta și picioarele atunci când erau purtați pe sub o rochie sau o fustă. Totuși, de ceva timp ei au devenit o alternativă pentru pantaloni, lăsând lenjeria intimă complet la vedere prin materialul translucid.

4. Pantofii cu bot lung și ascuțit

Acești pantofi erau considerați un simbol al bogăției mai de mult. Totuși, erau atât de puțin practici încât au apărut legi care le reglementau lungimea. Și acești pantofi ar trebui să rămână în evul mediu, alături de oalele de noapte și de ciumă.

5. Tunsoarea cu chică

Această freză importantă din anii 70, în care părul era scurt în față și lung la spate nu a avantajat niciodată pe nimeni. Unii oameni au încercat s-o poarte într-un mod ironic, dar cel mai bine ar fi dacă ar renunța cu totul la ea.

6. Pantalonii cu turul lăsat

Acești pantaloni largi au fost purtați de faimosul MC Hammer și au devenit foarte populari în curând, însă te fac să pari că ai ieșit din casă învelită într-un cearceaf.

7. Cercurile purtate pe sub fustă

Foarte populare în rândul femeilor din anii 1800, aceste cercuri le făceau talia să pară foarte mică și fundul mare. De asemenea, era imposibil pentru ele să se așeze sau să intre pe ușă. Dăunau foarte mult șoldurilor, așa că e îmbucurător că astăzi nu se mai folosesc.

Comentarii