MirunaStie.net

11 TRENDURI de machiaj care nu au NICIUN sens! Numărul 3 arată GROAZNIC!

Moda se schimbă cu viteza luminii, dar uneori tendințele sunt un pic cam prea mult pentru mintea noastră. Unele astfel de trenduri ce ne sunt propuse pentru a le introduce în viața noastră de zi cu zi sunt potrivite numai pentru petrecerile tematice sau pentru prezentările extravagante de modă. Iată câteva astfel de exemple:

1. Fard de pleoape roșu dreptunghiular

Fardul de pleoape dreptunghiular sau pătrat este foarte la modă în prezentările de modă din sezoanele recente. Va fi cu atât mai interesant dacă alegi culoarea roșie, deși arată, desigur, foarte extravagant. Ai putea opta și pentru orice altă culoare puternică.

2. Fard aplicat pe jumătate de față

Dacă decizi să folosești fard de obraz roșu, poți să mergi foarte departe – aplică-l pe pomeți și pe obraji. Logica ar fi – de ce să folosești două produse când poți folosi unul singur? Poți chiar să folosești rujul roșu pentru un produs de genul „trei în unu”.

3. Unghii cu blană

Unul dintre experimentele în tendințe ale designerilor de unghii sunt unghiile blănoase, de parcă tocmai ți-ai mângâiat pisica favorită uitând că oja nu ți s-a uscat. Unele femei pasionate de modă chiar ar putea să împrumute material pentru manichiură de la animalele lor de companie.

4. Buze de marmură

Bloggerii de frumusețe cred că fața lor este ca o pânză, așa că această tendință le-a atras foarte rapid atenția. La urma urmei, pentru a crea așa ceva trebuie să muncești foarte tare și destul de mult timp.

5. Pistrui strălucitori

A trecut vremea în care fetele erau stânjenite de pistruii lor. Acum, femeile pasionate de modă nu numai că își desenează pistrui falși, dar folosesc pentru asta și culori strălucitoare. Ele ies așa și pe stradă, chiar dacă look-ul ar putea părea potrivit doar pentru o petrecere tematică.

 

6. Ruj neglijent

Acest trend derivă probabil din cel precedent. Pare a fi convenabil, deoarece îți salvează niște timp – nu mai e nevoie să îți aranjezi cu precizie rujul după fiecare sărut.

7. Cornul unicornilor

Probabil toată lumea adoră basmele și creaturile magice, iar unicornii sunt în vârful clasamentului creaturilor magice iubite de către oameni. Acum, să desenezi cornul unicornului este o artă, deși, pentru lumea noastră modernă, un astfel de machiaj fantasy nu e prea potrivit.

8. Tapițerie în păr

Coafurile în stil boho – cu tapițerie în păr – sunt o adevărată opera de artă. Ai nevoie de puțină îndemânare pentru a le obține.

9. Conturul gâtului

Deși cei mai mulți make-up artiși vorbesc deja despre machiajul natural, femeile ajung să contureze tot ce se poate – chiar și gâtul.

10. Unghii asemenea unor bomboane

În America a apărut moda unghiilor asemănătoare cu guma de mestecat sau cu bomboanele. Nu se știe de ce, însă această tendință este încă populară. Ce-i drept, unghiile arată apetisant.

11. Buze sclipitoare

Buzele sclipitoare sunt și ele la modă – dar oare ce bărbat ar îndrăzni să le sărute?

Citește și 7 TRENDURI groaznice care trebuie să DISPARĂ chiar acum! Numărul 4 e PENIBIL!

Lumea a trecut prin niște transformări foarte interesante în materie de modă în ultimii ani. În timp ce unele trenduri au rezistat testului timpului, unele ar trebui să fie abandonate pentru totdeauna. Iată câteva tendințe pe care am prefera să nu le mai revedem niciodată pe stradă sau pe podiumurile de modă:

1. Pantalonii largi

Băieții, e timpul să vă puneți pantalonii așa cum trebuie aceștia purtați. Această tendință rezistă de prea mult timp, făcându-i pe băieții care cred că ne pasă de lenjeria lor Calvin Klein să meargă ca niște pinguini. E bine că, în New Jersey, chiar legea îi interzice, iar cei care îi poartă primesc amenzi de 1000$.

2. Bureții pentru umăr

Aceștia au fost creați în anii 1930, pentru a crea iluzia unei talii mai mici. Ei au fost la modă de mai multe ori, mai ales în anii 80. Credem că e timpul să rămână totuși în trecut.

3. Colanții pe post de pantaloni

Un alt articol vestimentar care era la modă prin anii 80 erau aceșt tip de colanți, grozavi pentru a subția silueta și picioarele atunci când erau purtați pe sub o rochie sau o fustă. Totuși, de ceva timp ei au devenit o alternativă pentru pantaloni, lăsând lenjeria intimă complet la vedere prin materialul translucid.

4. Pantofii cu bot lung și ascuțit

Acești pantofi erau considerați un simbol al bogăției mai de mult. Totuși, erau atât de puțin practici încât au apărut legi care le reglementau lungimea. Și acești pantofi ar trebui să rămână în evul mediu, alături de oalele de noapte și de ciumă.

5. Tunsoarea cu chică

Această freză importantă din anii 70, în care părul era scurt în față și lung la spate nu a avantajat niciodată pe nimeni. Unii oameni au încercat s-o poarte într-un mod ironic, dar cel mai bine ar fi dacă ar renunța cu totul la ea.

6. Pantalonii cu turul lăsat

Acești pantaloni largi au fost purtați de faimosul MC Hammer și au devenit foarte populari în curând, însă te fac să pari că ai ieșit din casă învelită într-un cearceaf.

7. Cercurile purtate pe sub fustă

Foarte populare în rândul femeilor din anii 1800, aceste cercuri le făceau talia să pară foarte mică și fundul mare. De asemenea, era imposibil pentru ele să se așeze sau să intre pe ușă. Dăunau foarte mult șoldurilor, așa că e îmbucurător că astăzi nu se mai folosesc.

Comentarii