MirunaStie.net

10 GREȘELI pe care NU ȘTIAI că le faci când îți PENSEZI și conturezi SPRÂNCENELE

Femeile iubesc să aibă sprâncenele pline, îngrijite, arcuite și bine definite. Sprâncenele pot schimba aspectul întregii fețe, astfel este important ca ele să fie bine construite și conturate, astfel încât fiecare fată să fie îngrijită și atractivă. În timp ce majoritatea dintre noi încercăm să stăpânim arta de a ne păstra sprâncenele într-o formă perfectă, deseori ne confruntăm cu probleme, deoarece nu le modelăm corect.
Iată care sunt principalele greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când încerci să îți dai formă sprâncenelor și să le conturezi:

1. Lași prea mult spațiu între sprâncene

Atunci când te pensezi, există o tendință foarte mare de a pensa toate firele răzlețe dinspre interior. Acest lucru lărgește decalajul dintre cele două sprâncene și arată nefiresc pe față. Pentru a vedea care este locul de unde trebuie să înceapă sprânceana, ține un creion drept lână vârful nasului.

2. Alegerea culorii sprâncenelor în funcție de culoarea parului

Dacă ți-ai vopsit părul, asta nu înseamnă că trebuie să îți vopsești și sprâncenele în aceeași culoare. Alege o nuanță naturală de maro pentru produsul tău de sprâncene. Optează pentru o culoare subtilă și nu te concentra pe a avea mereu o culoare identică cu cea a părului.

3. Ignorarea arcului natural

Atunci când îți conturezi sprâncenele, ar trebui să urmezi forma lor naturală. Arcul natural al sprâncenelor ar trebui să fie vizibil, chiar dacă uneori poate fi acoperit de câteva fire de păr. Încearcă să îl descoperi și să nu îl conturezi niciodată în mod exagerat.

4. Sprâncenele rare

Dacă ai sprâncenele mai rare, nu le lăsa niciodată așa. Investește într-un creion de sprâncene bun și umple golurile cu mișcări scurte. În acest fel vei imita aspectul natural al sprâncenelor. Asigură-te că alegi nuanța de creion potrivită raportat la culoarea părului.

5. Pensezi prea mult din partea de sus

Firele din partea de sus a sprâncenei nu ar trebui niciodată pensate, ci eventual tunse sau aranjate de un profesionist.

6. Aparența sprâncenelor prea groase

Atunci când te concentrezi pe conturarea sprâncenelor, atunci ar trebui să urmezi linia naturală a acestora, nu să exagerezi și să treci prea mult peste linia lor. Acestea vor arăta artificial și îți vor strica aspectul general al trăsăturilor tale.

7. Nu încerca să îți faci sprâncenele identice

Cu siguranță că ți tu ai vrea ca ambele sprâncene sa arate la fel și să fie simetrice, însă nu încerca să te concentrezi prea tare pe acest lucru, pentru că vei sfârși prin a arăta nenatural.

8. Îți faci sprâncenele prea scurte sau prea lungi

Este foarte important ca lungimea sprâncenelor tale să fie cea potrivită. Pentru a vedea unde trebuie să se termine coada sprâncenei tale, aliniază o pensulă cu colțul exterior al nasului și cu cel al ochiului.

9. Îți conturezi sprâncenele înainte de a-ți realiza restul machiajului feței

Sprâncenele ar trebui să fie realizate ținându-se cont și de restul machiajului tău. Este important să îți aplici fondul de ten înainte de desenarea sprâncenelor, pentru a putea avea o bază și pentru ca acestea să arate la fel pe tot parcursul zilei.

10. Te pensezi înainte să faci duș

Asigură-te că te pensezi întotdeauna după duș. Acest lucru face ca procesul să fie mai puțin dureros. Din moment ce fața ta este complet curată, îți va fi și mai ușor să vezi cum trebuie sp arate sprâncenele.

Citește și 11 TRENDURI de machiaj care nu au NICIUN sens! Numărul 3 arată GROAZNIC!

Moda se schimbă cu viteza luminii, dar uneori tendințele sunt un pic cam prea mult pentru mintea noastră. Unele astfel de trenduri ce ne sunt propuse pentru a le introduce în viața noastră de zi cu zi sunt potrivite numai pentru petrecerile tematice sau pentru prezentările extravagante de modă. Iată câteva astfel de exemple:

1. Fard de pleoape roșu dreptunghiular

Fardul de pleoape dreptunghiular sau pătrat este foarte la modă în prezentările de modă din sezoanele recente. Va fi cu atât mai interesant dacă alegi culoarea roșie, deși arată, desigur, foarte extravagant. Ai putea opta și pentru orice altă culoare puternică.

2. Fard aplicat pe jumătate de față

Dacă decizi să folosești fard de obraz roșu, poți să mergi foarte departe – aplică-l pe pomeți și pe obraji. Logica ar fi – de ce să folosești două produse când poți folosi unul singur? Poți chiar să folosești rujul roșu pentru un produs de genul „trei în unu”.

3. Unghii cu blană

Unul dintre experimentele în tendințe ale designerilor de unghii sunt unghiile blănoase, de parcă tocmai ți-ai mângâiat pisica favorită uitând că oja nu ți s-a uscat. Unele femei pasionate de modă chiar ar putea să împrumute material pentru manichiură de la animalele lor de companie.

4. Buze de marmură

Bloggerii de frumusețe cred că fața lor este ca o pânză, așa că această tendință le-a atras foarte rapid atenția. La urma urmei, pentru a crea așa ceva trebuie să muncești foarte tare și destul de mult timp.

5. Pistrui strălucitori

A trecut vremea în care fetele erau stânjenite de pistruii lor. Acum, femeile pasionate de modă nu numai că își desenează pistrui falși, dar folosesc pentru asta și culori strălucitoare. Ele ies așa și pe stradă, chiar dacă look-ul ar putea părea potrivit doar pentru o petrecere tematică.

 

6. Ruj neglijent

Acest trend derivă probabil din cel precedent. Pare a fi convenabil, deoarece îți salvează niște timp – nu mai e nevoie să îți aranjezi cu precizie rujul după fiecare sărut.

7. Cornul unicornilor

Probabil toată lumea adoră basmele și creaturile magice, iar unicornii sunt în vârful clasamentului creaturilor magice iubite de către oameni. Acum, să desenezi cornul unicornului este o artă, deși, pentru lumea noastră modernă, un astfel de machiaj fantasy nu e prea potrivit.

8. Tapițerie în păr

Coafurile în stil boho – cu tapițerie în păr – sunt o adevărată opera de artă. Ai nevoie de puțină îndemânare pentru a le obține.

9. Conturul gâtului

Deși cei mai mulți make-up artiși vorbesc deja despre machiajul natural, femeile ajung să contureze tot ce se poate – chiar și gâtul.

10. Unghii asemenea unor bomboane

În America a apărut moda unghiilor asemănătoare cu guma de mestecat sau cu bomboanele. Nu se știe de ce, însă această tendință este încă populară. Ce-i drept, unghiile arată apetisant.

11. Buze sclipitoare

Buzele sclipitoare sunt și ele la modă – dar oare ce bărbat ar îndrăzni să le sărute?

Comentarii