MirunaStie.net

10 COAFURI simple și FRUMOASE pentru zilele în care te GRĂBEȘTI. Numărul 7 arată GENIAL!

Dacă îți place să experimentezi cu coafurile tale și să încerci mereu lucruri noi, atunci probabil ești mereu în căutare de noi idei de hair-styling cât mai interesante. Multe persoane consideră că, pentru a avea o coafură frumoasa, trebuie să petreci ore în șir în oglindă sau să folosești tone de produse de îngrijire și întreținere a părului. Ei bine, acest lucru nu este adevărat. Cu doar câteva accesorii de păr, precum agrafe, elastice sau bureței, poți avea o coafură de invidiat.

Iată câteva dintre cele mai interesante și simple idei de coafură și styling pe care le-am găsit pe internet, perfecte pentru orice tip de păr și ideale de purtat pe timpul verii!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

 

Citește și 10 GREȘELI pe care NU ȘTIAI că le faci când îți PENSEZI și conturezi SPRÂNCENELE

Femeile iubesc să aibă sprâncenele pline, îngrijite, arcuite și bine definite. Sprâncenele pot schimba aspectul întregii fețe, astfel este important ca ele să fie bine construite și conturate, astfel încât fiecare fată să fie îngrijită și atractivă. În timp ce majoritatea dintre noi încercăm să stăpânim arta de a ne păstra sprâncenele într-o formă perfectă, deseori ne confruntăm cu probleme, deoarece nu le modelăm corect.
Iată care sunt principalele greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când încerci să îți dai formă sprâncenelor și să le conturezi:

1. Lași prea mult spațiu între sprâncene

Atunci când te pensezi, există o tendință foarte mare de a pensa toate firele răzlețe dinspre interior. Acest lucru lărgește decalajul dintre cele două sprâncene și arată nefiresc pe față. Pentru a vedea care este locul de unde trebuie să înceapă sprânceana, ține un creion drept lână vârful nasului.

2. Alegerea culorii sprâncenelor în funcție de culoarea părului

Dacă ți-ai vopsit părul, asta nu înseamnă că trebuie să îți vopsești și sprâncenele în aceeași culoare. Alege o nuanță naturală de maro pentru produsul tău de sprâncene. Optează pentru o culoare subtilă și nu te concentra pe a avea mereu o culoare identică cu cea a părului.

3. Ignorarea arcului natural

Atunci când îți conturezi sprâncenele, ar trebui să urmezi forma lor naturală. Arcul natural al sprâncenelor ar trebui să fie vizibil, chiar dacă uneori poate fi acoperit de câteva fire de păr. Încearcă să îl descoperi și să nu îl conturezi niciodată în mod exagerat.

4. Sprâncenele rare

Dacă ai sprâncenele mai rare, nu le lăsa niciodată așa. Investește într-un creion de sprâncene bun și umple golurile cu mișcări scurte. În acest fel vei imita aspectul natural al sprâncenelor. Asigură-te că alegi nuanța de creion potrivită raportat la culoarea părului.

5. Pensezi prea mult din partea de sus

Firele din partea de sus a sprâncenei nu ar trebui niciodată pensate, ci eventual tunse sau aranjate de un profesionist.

6. Aparența sprâncenelor prea groase

Atunci când te concentrezi pe conturarea sprâncenelor, atunci ar trebui să urmezi linia naturală a acestora, nu să exagerezi și să treci prea mult peste linia lor. Acestea vor arăta artificial și îți vor strica aspectul general al trăsăturilor tale.

7. Nu încerca să îți faci sprâncenele identice

Cu siguranță că ți tu ai vrea ca ambele sprâncene sa arate la fel și să fie simetrice, însă nu încerca să te concentrezi prea tare pe acest lucru, pentru că vei sfârși prin a arăta nenatural.

8. Îți faci sprâncenele prea scurte sau prea lungi

Este foarte important ca lungimea sprâncenelor tale să fie cea potrivită. Pentru a vedea unde trebuie să se termine coada sprâncenei tale, aliniază o pensulă cu colțul exterior al nasului și cu cel al ochiului.

9. Îți conturezi sprâncenele înainte de a-ți realiza restul machiajului feței

Sprâncenele ar trebui să fie realizate ținându-se cont și de restul machiajului tău. Este important să îți aplici fondul de ten înainte de desenarea sprâncenelor, pentru a putea avea o bază și pentru ca acestea să arate la fel pe tot parcursul zilei.

10. Te pensezi înainte să faci duș

Asigură-te că te pensezi întotdeauna după duș. Acest lucru face ca procesul să fie mai puțin dureros. Din moment ce fața ta este complet curată, îți va fi și mai ușor să vezi cum trebuie sp arate sprâncenele.

Comentarii