MirunaStie.net

WI-FI – CRIMINALUL care ne UCIDE lent. Află urgent cum să scapi de EFECTELE sale!

Astăzi, cam toată lumea este dependentă de Internet, iar revoluționarul WI-FI a făcut să putem folosi Internetul oricând și oriunde am merge. Deși companiile care produc telefoane mobile sau router-e pentru WI-FI trebuie să respecte anumite norme astfel încât aceste dispozitive să fie inofensive pentru sănătatea noastră, nu suntem complet siguri că e așa. Iată mai multe informații despre impactul dispozitivelor fără fir și al router-elor de Wi-FI asupra sănătății noastre:

Principala întrebare care se pune în acest domeniu este cum se conectează un dispozitiv la un router dacă nu există cabluri între ele? Laptop-urile, tabletele și telefoanele mobile se conectează la router prin emiterea de semnale WLAN (unde electromagnetice).

Buclele de semnale WLAN din jurul nostru sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră în general. Conform unor studii efectuate de Agenția de Sănătate Britanică, router-ele au un impact negativ asupra dezvoltării plantelor, dar și asupra dezvoltării oamenilor.

Iată care sunt consecințele expunerii la WI-FI:

– Lipsa concentrării

– Probleme cu somnul

– Dureri de cap frecvente

– Dureri de urechi

– Oboseală cronică

Noile tehnologii au devenit o parte importantă din viața noastră, așa că e foarte probabil să nu primești un răspuns favorabil dacă îi spui cuiva să nu mai folosească telefonul sau WI-FI-ul.

Din moment ce suntem atât de dependenți și nu putem evita să le folosim, ar trebui să ne luăm măcar niște precauții pentru a micșora daunele pentru sănătatea noastră.

Nu pune router-ul în dormitor sau în bucătărie, deoarece în aceste locuri e mai periculos. Stinge WI-FI-ul atunci când nu îl folosești, ca să îți protejezi copiii de undele electromagnetice. Ca să mai scapi de aceste probleme pentru o vreme, încearcă să folosești cabluri cel puțin pentru laptop-uri sau calculatoare atunci când ești acasă. Înainte de a merge la culcare, deconectează WI-FI-ul.

Citește și 10 TRUCURI pentru telefoane pe care NU LE ȘTIAI dar vei vrea să le ÎNCERCI

Ne folosim telefoanele mobile în fiecare zi, astfel că am fi tentați să credem că știm toate lucrurile esențiale despre ele. Cu toate acestea, uneori rămânem blocați în rutina utilizării zilnice a acestora și uităm să ne mai concentrăm asupra lucrurilor noi sau a detaliilor interesante. În acest articol urmează să aruncăm o privire asupra câtorva dintre cele mai interesante trucuri și utilizări pentru telefoane mobile. Pentru a testa trucurile populare pentru telefoane îți trebuie doar câteva obiecte obișnuite și puțină dexteritate. Iată câteva exemple:

1. Folosește o baterie în loc de stilou special pentru telefon

Bateria este o alternativă excelentă pentru stilou. Dacă vrei ca trucul să funcționeze, ar trebui să atingi stiloul de partea negativă a bateriei.

2. Confecționează un suport pentru telefon dintr-o agrafă de hârtie

Telefoanele se potrivesc perfect în agrafele de hârtie desfăcute. Acum poți să te uiți la videoclipuri pe telefon fără să îți faci griji că acesta o să cadă.

3. Învelește-ți degetul în folie de aluminiu

Dacă porți mănuși și nu reușești să folosești telefonul cu touchscreen, poți încerca să îți învelești degetul în folie de aluminiu și să încerci din noi.

4. Curăță porturile de praf și murdărie cu ajutorul unei seringi

Acest lucru te ajută într-adevăr să sufli niște aer în port, dar nu va exista o mare diferență între înainte și după. Trucul nu te va ajuta să ai un smartphone mult mai curat.

5. Confecționează-ți o husă pentru telefon dintr-un balon

Prima dată, umflă balonul (dar nu prea mult, doar la jumătate din capacitate), iar apoi așază telefonul în el. Balonul se va potrivi perfect telefonului tău. Dacă nu ai o husă la îndemână și se întâmplă să ai un balon, folosește acest truc.

6. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

Ei bine, acesta este unul dintre trucurile care în realitate nu funcționează. Nu doar că nu te va scăpa de zgârieturi, însă curățarea cu pastă de dinți le va face să fie și mai vizibile.

7. Confecționează-ți un „trepied” din bandă adezivă și elastic de cauciuc

Ia o rolă mare de bandă adezivă, pune-ți telefonul în ea și fixează-l cu elastic de cauciuc. Așază „trepiedul” în locul de unde vrei să faci poza. Trucul chiar funcționează, așa că dacă vrei să faci o poză de grup sau te-ai plictisit de selfie-urile obișnuite, poți să-l încerci.

8. Confecționează-ți o lumină de noapte dintr-o lanternă așezată lângă o sticlă de apăAcest truc chiar funcționează. Nu vei putea să citești pe o astfel de lumină, dar te va ajuta să dormi foarte bine pentru situația în care nu îți place să dormi în întuneric.

9. Fă fotografii subacvatice cu ajutorul unui prezervativ

Ei bine și acest truc este unul inutil. Prezervativul sigur nu va lăsa apa să intre, dar senzorul ecranului nu va mai funcționa. E puțin probabil să reușești să faci vreo fotografie „subacvatică”.

10. Fă fotografii cu ajutorul butonului de la căști

Conectează căștile la telefon, pornește camera și apasă butonul de pe fir. Va funcționa perfect ca un declanșator.

Comentarii