MirunaStie.net

Topul celor mai UȘOARE femei din ZODIAC! Voi vă numărați printre primele?

Poate ai observat că ești genul de persoană căreia îi plac aventurile sau poate îți dorești o relație stabilă. Astrologii explică cum zodiacul îți poate influența aceste alegeri:

Berbec

Ești foarte impulsivă și pasională. Într-adevăr, te sperie gândul de a-ți petrece toată viața alături de același bărbat. Însă eviți pe cât posibil aventurile, pentru că ai nevoie de sentimente intense atunci când te implici într-o relație cu cineva.

Taur

Ești cu siguranță o femeie care vrea stabilitate emoțională și confort. Deci o relație serioasă e ceea ce cauți. Tu nu ai cădea pradă unei aventuri nici măcar în perioadele în care ești singură, pentru că ești o femeie care nu are nevoie neapărat de un bărbat ca să se simtă bine.

Gemeni

Ești cunoscută pentru bunele tale abilități de comunicare. Așa că flirtul este în natura ta. Ai deci de multe ori ocazia să te implici în niște aventuri. Însă ești nehotărâtă dacă îți dorești doar o aventură sau ceva mai serios, așa că de multe ori pierzi ocazia până te decizi ce vrei cu adevărat de la acea persoană.

Rac

Ești o persoană prea romantică pentru ca aventurile să te entuziasmeze în vreun fel. Chiar dacă te implici într-o aventură, tu de fapt ai sentimente ascunse pentru acea persoană și speri la o relație serioasă cu ea.

Leu

Ești puternică și independentă. Nu ai nevoie neapărat de manifestări de afecțiune pentru a te simți bine, așa că nu refuzi ideea unei aventuri. Însă ai standarde înalte și nu lași pe oricine să se apropie.

Fecioară

Ești critică și perfecționistă. Din cauza faptului că nu reușești să găsești bărbatul perfect pe care ți-l imaginezi, nu poți rămâne pentru mult timp într-o relație. Asta nu înseamnă că îți plac aventurile, însă în căutarea bărbatului ideal, ai mai multe relații scurte, deci mai mulți parteneri intimi.

Balanță

Nu crezi în dragostea la prima vedere sau într-o dragoste de film, așa că îți este foarte ușor să te implici într-o relație. Nu excluzi nici aventurile, dar o faci cu atâta naturalețe încât totul pare că vine de la sine. De asemenea, te ajută și atitudinea ta încrezătoare.

Scorpion

Într-adevăr, îți place aventura și îți place să te joci cu focul. Astfel, te atrag bărbații care par răi dar te retragi din joc atunci când vine vorba de începerea unei aventuri. Ești o femeie misterioasă așa că atragi mulți bărbați.

Săgetător

Nu ești o adeptă a aventurilor, însă cauți mereu o variantă mai bună. Și deși nu o faci din obișnuință și de plăcere neapărat, ai putea să îți înșeli partenerul dacă găsești pe cineva mai bun.

Capricorn

Un bărbat trebuie să facă multe lucruri pentru a ajunge la inima nativei, asa că, dacă vrea să o cucerească, va trebui să aibă răbdare cu ea. Indiferent de cât de tare o tentează invitația erotică a unui reprezentant al sexului puternic, nu cedează ușor, ci îl pune pe jar. Aproape că o distrează să îl vadă cum se chinuie să o cucerească, așa că nu va renunța ușor la aceasta bucurie ușor sadică.

Săgetător

Nu ai cădea pradă unei aventuri pentru că îți place să-i vezi pe bărbați străduindu-se să te cucerească. Urăști să te lași ușor așa că orice bărbat te place va trebui să facă eforturi considerabile ca să îi dai atenție.

Vărsător

Nu ești împotriva relațiilor serioase și angajamentului, însă dacă partenerul te privează de libertate vei vrea să te îndepărtezi de îndată. De aceea, ai prefera mai degrabă aventurile decât ceva stabil care să implice reponsabilități. Ți se aprind călcâiele foarte ușor și nu ai refuza o noapte de plăcere.

Pești

Ești cu siguranță o persoană interesată de stabilitate și echilibru emoțional. De aceea, ai prefera în general relațiile serioase care îți pot oferi confortul și liniștea de care ai nevoie. Chiar riști să rămâi lângă un bărbat nepotrivit de teama de a nu rămâne singură. Nu este exclus să calci și tu strâmb, ghidată de emoții find, dar ești genul de persoană care ar regreta imediat după.

Comentarii