MirunaStie.net

RECLAMĂ vs. REALITATE – Mâncarea de la FAST-FOOD nu arată niciodată la fel ca în MENIU

Industria reclamelor este una dintre cele mai dezvoltate industrii din lume. Producătorii au devenit dependenți de cei care reușesc să le ambaleze și promoveze produsele astfel încât acestea să devină cât mai atrăgătoare pentru cumpărături, astfel încât aceștia să reușească să obțină clienți și să își fidelizeze clientela.

Probabil unul dintre domeniile în care promovarea și mediatizarea este făcută cel mai violent este cel al lanțurilor de mâncare de tip fast-food. Având în vedere faptul că baza produselor este aceeași sau extrem de asemănătoare, este foarte important modul în care acestea sunt promovate către clienți, astfel încât aceștia să aibă în minte produsele unui anumit restaurant în detrimentul altuia.

Probabil te-ai aflat și tu în situația în care ai aruncat o privire asupra unui panou publicitar cu un burger și ți-ai dat seama că ți s-a făcut extrem de poftă să mănânci și tu unul. Ei bine, absolut totul este perfect gândit atunci când se realizează reclamele astfel încât acestea să îți trezească toate simțurile și să te facă să crezi că acel produs urmează să te facă fericit.

Ei bine, problema apare în momentul în care așteptările diferă extrem de mult față de realitate. Deși reclamele prezintă produse apetisante, suculente și colorate, de foarte multe ori, comanda primită în magazin este mult diferită. Astăzi aruncăm o privire asupra diferențelor dintre modul în care produsele sunt promovate ca fiind gătite și lucrurile pe care le primim la tejghea.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13.

14. 

15.

Citește și 7 IMAGINI care demonstrează că toată viața ta este o MINCIUNĂ. Nu te aștepți la numărul 3

Dacă până acum ai crezut că toate lucrurile sunt exact ce par a fi, aceste imagini îţi vor demonstra că te-ai înşelat amarnic. Uneori, strategiile de marketing şi publicitate ne fac să avem impresia că lucrurile sunt mai fascinante sau mai complicate decât sunt însă adevărul este că, în spatele oricăror lucruri care par puţin cam prea bine făcute, stau adevărate aranjamente tehnice.

1. Sondajele de opinie au arătat că un procentaj de peste 60% dintre oameni consideră că ananasul crește în palmieri, însă acest lucru este total eronat. Ananașii sunt cultivați în câmp deschis și se înmulțesc cu o ușurință fantastică.

 

2. Dacă atunci cand te uiți la rafturile magazinelor te întrebi oare cine a fost dispus să stea să împacheteze și să așeze în ordine atat de multe prosoape și cearceafuri, răspunsul este nimeni. Totul consta într-o aparență, nu e de mirare că, atunci când chiar vrei să cumperi un astfel de obiect, nu ai voie să îl iei de pe raft.

3. Dacă aveai senzația că pozele vedetelor sunt totuși prea bine făcute pentru a fi surprinse pur și simplu în timpul mersului pe covorul rosu, ar trebui să îți spunem că există persoane special angajate pentru a le indica starurilor unde să se opreasca pentru a poza.

 

4. Vremurile în care pavajul era construit din bucăți și muncitorii se chinuiau zile în șir să le asambleze în poziția perfectă au apus de mult. Acum, totul este turnat dintr-o singură bucată, însă modelul pavajului este desenat cu atenție deasupra.

 

5. Gemenii Weasley din franciza Harry Potter sunt gemeni și în realitate și declară că multe dintre lucrurile pe care le făceau în serial, precum terminatul completarea propozițiilor unul celuilalt, făceau oricum parte din viața lor de zi cu zi. Culoarea lor de păr însă este diferită.

 

6. Dacă crocodilii pot părea extrem de amenințători de deasupra și îți dau senzația că plutesc pe suprafața apei, atunci când schimbi unghiul din care privești lucrurile, aceștia pot părea chiar adorabili.

7. Dacă întotdeauna ai fost invidios pe gazonul perfect verde al altora și te-ai întrebat de ce al tău nu arată la fel de proaspăt și de sănătos, ar trebui să iei în considerare faptul că multe persoane îsi vopsesc gazonul pentru a arăta precum cel din reviste.

Comentarii