MirunaStie.net

Cum să vă ÎMPĂCAȚI în funcție de ZODIE! Uite cum să-ți faci iubitul să se întoarcă

O despărțire poate aduce deseori foarte multă suferință. Se întâmplă ca unul dintre parteneri să își dea seama că nu vrea să piardă persoana respectivă, dar nu știe cum să abordeze situația astfel încât să fie din nou împreună. Dacă treci prin asta, astrologii îți oferă niște sfaturi prețioase:

Berbec

Fii direct și nu fă jocuri. Berbecul iubește onestitatea și dacă ești cu adevărat dispus să reiei contactul, lasă-l să știe că încă ai sentimente într-un mod cât mai direct și deschis. Întreabă-l despre viața lui, unde este acum, și nu încerca să pari ceva ce nu ești – la urma urmei, el te cunoaște și el a fost cel mai apropiat de tine atât de mult timp.

Taur

Nu pretinde că ești inabordabil și nepăsător, dar joacă-te cu atracția sexuală puțin (mai mult). Mărturisește-i cele mai recente realizări, pune-te într-o lumină cât mai bine și evidențiază-te ca fiind o persoană puternică și independentă.

Gemeni

Amintește-i cât de amuzant, spiritual și fermecător ești. Gemenii își amintesc întotdeauna un spirit înrudit, un prieten din trecut care îi făcea să râdă, amintirile pe care le-ați împărtășit împreună și glumele pe care i le ziceai. Arată-i că ești persoana de care s-a îndrăgostit cândva.

Rac

Invită-l la cina pregătită de tine sau la restaurntul preferat. Cu ocazia asta, fă-l să te însoțească într-o plimbare imaginară în trecut și amintește-i ce bine vă simțeați împreună.

Leu

Fă un mic efort. Bine, ar trebui să faci un mare efort aici. Leului îi place să știe că acum știi tot ce nu a funcționat în trecut și atitudinea ta s-a schimbat considerabil. Va dori să te fiți iar împreună dacă vede că ai schimbat aspectele care nu îi plăceau la tine și dacă vede că faci eforturi.

Fecioară

O Fecioară își va aminti mereu de detaliile romantice ale poveștii voastre. Spre exemplu locul în care v-ați sărutat prima oară, cântecul vostru favorit și multe altele. Fă-l pe nativul Fecioară să retrăiască aceste momente.

Balanță

Adu în discuție un prieten sau un proiect comun. Fă din asta un pretext pentru a discuta sau chiar pentru a vă întâlni. Nu îți dezvălui adevăratele intenții de la început.

Scorpion

Acționează cu maturitate, chiar dacă nu te simți mereu matur. Scorpionii apreciază oamenii independenți și asumați, care se confruntă cu faptele așa cum sunt. Cu câteva inițiative bune și cu un grăunte de sarcasm , poți să-ți faci drum prin sentimentele sale profunde îngropate pentru tine, dar vei avea nevoie de răbdare și mult farmec. De asemenea, ai grijă să nu menționezi un alt partener, Scorpionii urăsc trădarea.

Săgetător

Trebuie să îl faci pe nativul Săgetător să te implore să te întorci. Săgetătorii sunt întotdeauna interesați de ceea ce nu pot avea, așa că ar fi o idee bună să îl faci să vadă câte a pierdut de când v-ați despărțit. Flirtează, dar fii rezervat, acționează obraznic, dar cu limită, seduce-l, dar lasă-l chiar înainte ca spiritele să se încindă- îl vei avea la picioare în cel mai scurt timp .

Capricorn

Fii diplomat, dar lasă-l să știe încă de la început ce vrei de la el. El va aprecia provocarea și va prețui întotdeauna onestitatea ta.

Vărsător

Trimite-i o poză dintr-un loc preferat din oraș. Trimite-i un link către un articol despre care știi că se va bucura absolut de lectură. Întreabă-l ce are de făcut – din senin – și-l invită-l să se alăture pentru micul dejun. Vărsătorul adoră spontaneitatea.

Pești

Folosește-te de manifestări emoționale pentru a-ți arăta sentimentele. Arată-i interesul pentru starea lui și fă-l să fie convins de faptul că îi vrei mereu binele. În timpul acesta, nu-i dezvălui prea multe despre tine, iar interesul său va crește.

Comentarii