MirunaStie.net

Cum să-l facă să te ceară de soție în funcție de ZODIE. Uite de ce o să vrea să fii SOȚIA lui

Simți că a venit momentul ca relația ta să evolueze. Visezi la o nuntă dar în plan concret tot ce se întâmplă este aștepți și aștepți … dar partenerul nu reacționează în niciun fel!  În cazul acesta, astrologii s-ar putea să îți vină în ajutor. Iată cum să îl convingi, în funcție de semnul său zodiacal :

Berbec

Ai putea să încerci niște intrigi nevinovate cu nativul Berbec. Pur și simplu fă-l să creadă că are competiție. Berbecul urăște să știe că are rivali. Doar menționează ceva despre fostul tău iubit sau despre cineva care ți-a făcut avansuri.

Taur

Pentru nativul Taur, chiar și căsnicia este o afacere. Trebuie să știe că este „profitabil” să se implice. Deci, în primul rând arată-i că ești demnă de compania lui- ai grijă la aspectul tău și arată-i simțul practic și deciziile bune pe care le poți lua.

Gemeni

Înțelegerea căsătoriei și a valorilor acestei legături e departe de nativul Gemeni. El asociază căsnicia cu plictiseala și monotonia. De aceea, trebuie să ai grijă să îl surprinzi mereu și să fii foarte distractivă.

Rac

Pentru nativul Rac, mama lui e cea mai bună persoană. Deci, profită de această slăbiciune a lui. Încearcă să imiți câteva aspecte comportamentale ale mamei sale. Așa îl vei asigura că viața lângă tine va fi la fel ca lângă mama sa, sau, chiar mai bună.

Leu

Este greu să convingi un Leu să te ceară în căsătorie- în aparență- pentru că de fapt tot ceea ce trebuie să faci este să îl apreciezi și să îi evidențiezi toate calitățile. Fără critică, doar complimente !

Fecioară

Nativul Fecioară își dorește cu siguranță o familie. Însă trebuie să arăți ca soția pe care și-a imaginat-o el. Așa că demonstrează-i că tu ești persoana potrivită – fii cât mai cumpătată cu banii.

Balanță

Nativul Balanță este în general nehotărât . Imaginează-ți atunci când sunt atât de multe femei în jurul lui tot timpul și fiecare dintre ele pare atât de atractivă … Și aici intervine problema : cum să-l faci să te vrea doar pe tine? Nu ai de ales decât să îți iei inima în piept și să îl ceri chiar tu prin diferite gesturi- cumpărarea rochiei de mireasă, mutatul împreună etc.

Scorpion

Nativului Scorpion trebuie să îi amintești că îl placi și îl apreciezi în fiecare moment. De acesta trebuie să te apropii prin vorbele potrivite, poate un secret comun îl va face să rămână lângă tine pentru tot restul vieții.

Săgetător

În primul rând, ar trebui să aveți aceleași visuri și obiective. Ține cont de faptul că nativul Săgetător dorește ca căsătoria să semene cu o călătorie plină de aventuri. Așa că dacă vrei să îl convingi să se implice, ar fi bine să călătoriți cât mai mult împreună și să nu pierzi serile acasă la televizor.

Capricorn

Nu te aștepta să se întâmple prea repede marele eveniment. Capricornul e speriat de o nuntă și are nevoie de timp să se obișnuiască tu tine și cu ideea de căsnicie. Cu toate acestea, fii atentă atunci când decide să te prezinte familiei sale. E un semn că intențiile lui sunt într-adevăr serioase.  Așa că profită și fă o impresie bună atât lui, cât și familiei, la acea întâlnire.

Vărsător

Partenerul tău Vărsător va dori să se căsătorească târziu, atunci când simte că nu are nicio altă cale de ieșire și numai atunci când își dă seama că nu poate trăi fără tine. Pentru el, independența și libertatea sunt cele mai importante. Trebuie să îl faci să înțeleagă că poate să se bucure de independență în continuare. Lasă-l să își urmeze hobby-urile ciudate și să iasă în oraș cu băieții.

Pești

Peștii sunt nativii cel mai bine conectați la Univers și cu o credință mare în lucrurile mistice. Deci ca să faci un nativ Pești să te ceară în căsătorie, ar fi bine să îi dai de înțeles că ați fost meniți să vă întâlniți, că sunteți suflete pereche.

Comentarii