MirunaStie.net

Ce spun mâinile tale despre caracterul tău. Uită-te cu atenție și vei fi surprins!

Oamenii vor să afle cât mai multe despre ei înșiși. Pot obține informații prețioase doar uitându-se la palme. Cercetătorii au ajuns la concluzia că fiecare deget de la mâinile noastre are propria semnificație. Iată mai multe informații despre acest subiect:

 

1. Află care este mâna ta puternică

E foarte simplu: ori e mâna dreaptă, ori e mâna stângă. Palma și degetele de la mâna mai puternică îți reflectă calitățile personale, iar degetele de la cealaltă mână oferă informații despre cum te comporți acasă și în relațiile intime.

 

2. Selectează degetele puternice și slabe

Fiecare persoană are degete mai puternice și unele mai slabe. Cu cât sunt mai puternice anumite degete, cu atât anumite trăsături pe care ele le simbolizează sunt mai pronunțate la tine. Dacă un deget este curbat, aplecat spre alte degete sau incapabil să facă anumite lucruri singur, atunci este un deget slab. Dacă este lung și drept, este puternic.

-un deget mare puternic de la mâna pe care o folosești cel mai mult indică dorința de a avea succes în profesia pe care ți-ai ales-o.

-un arătător puternic semnifică dorința de putere, influență și cunoștință.

-degetul mijlociu are legătură cu responsabilitatea, eficiența, încrederea, creșterea și înțelepciunea.

-inelarul este legat de creativitate și auto-exprimare

-degetul mic ține de competențele de comunicare.

 

Dacă, de exemplu, degetul mare și degetul mijlociu de la mâna cel mai des utilizată sunt puternice, acest lucru înseamnă că ești o persoană profesionistă, eficientă și responsabilă, care nu caută să își satisfacă numai propriile ambiții.

3. Fii atent la forma vârfurilor degetelor

-forma rotundă sugerează dorința de a fi în armonie cu ceilalți și teama de a fi respins/ă.

-forma pătrată și dreaptă indică dorința de acuratețe și o atitudine negativă la adresa nesiguranței.

-vârfurile late sugerează faptul că îți place originalitatea și că urăști rutina.

-vârfurile ascuțite indică tendința de a renunța la pragmatism de dragul lucrurilor neobișnuite, mistice.

 

4. Fii atent la distanța dintre degete

Pune-ți mâna pe o suprafață plată sau depărtează-ți degetele ținând mâna ridicată. Dacă există un oarecare spațiu între degete, cel mai probabil ești o persoană independentă, căreia îi place să experimenteze lucruri noi. Dacă ai degetele apropiate, ești circumspect, precaut și poate chiar introvertit.

Dacă inelarul și degetul mijlociu sunt foarte apropiate, ai tendința de a respecta regulile sociale.

Dacă distanța dintre inelar și degetul mic este mare, înseamnă că eviți conversațiile serioase și deciziile complexe, fapt care se reflectă în relațiile tale de acasă și de la serviciu. Dacă distanța este medie (în comparație cu mâna unui prieten), cel mai probabil ești un gânditor independent, care nu e străin de spiritul de aventură.

 

5. Analizează-ți degetul mare

Dacă e ușor îndoit spre spate și seamănă cu un arc, ești o persoană creativă, flexibilă, tolerantă, nobilă.
Dacă e drept și nu se îndoaie, ești o persoană asertivă, sigură și fermă. Cei cu degete mari drepte au calități de lideri și sunt gata să își apere punctul de vedere până la capăt în fața oricui.

7 IMAGINI care demonstrează că toată viața ta este o MINCIUNĂ. Nu te aștepți la numărul 3

Dacă până acum ai cezut că toate lucrurile sunt exact ce par a fi, aceste imagini îţi vor demonstra că te-ai înşelat amarnic. Uneori, strategiile de marketing şi publicitate ne fac să avem impresia că lucrurile sunt mai fascinante sau mai complicate decât sunt însă adevărul este că, în spatele oricăror lucruri care par puţin cam prea bine făcute, stau adevărate aranjamente tehnice.

1. Sondajele de opinie au arătat că un procentaj de peste 60% dintre oameni consideră că ananasul crește în palmieri, însă acest lucru este total eronat. Ananașii sunt cultivați în câmp deschis și se înmulțesc cu o ușurință fantastică.

 

2. Dacă atunci cand te uiți la rafturile magazinelor te întrebi oare cine a fost dispus să stea să împacheteze și să așeze în ordine atat de multe prosoape și cearceafuri, răspunsul este nimeni. Totul consta într-o aparență, nu e de mirare că, atunci când chiar vrei să cumperi un astfel de obiect, nu ai voie să îl iei de pe raft.

3. Dacă aveai senzația că pozele vedetelor sunt totuși prea bine făcute pentru a fi surprinse pur și simplu în timpul mersului pe covorul rosu, ar trebui să îți spunem că există persoane special angajate pentru a le indica starurilor unde să se opreasca pentru a poza.

 

4. Vremurile în care pavajul era construit din bucăți și muncitorii se chinuiau zile în șir să le asambleze în poziția perfectă au apus de mult. Acum, totul este turnat dintr-o singură bucată, însă modelul pavajului este desenat cu atenție deasupra.

 

5. Gemenii Weasley din franciza Harry Potter sunt gemeni și în realitate și declară că multe dintre lucrurile pe care le făceau în serial, precum terminatul completarea propozițiilor unul celuilalt, făceau oricum parte din viața lor de zi cu zi. Culoarea lor de păr însă este diferită.

 

6. Dacă crocodilii pot părea extrem de amenințători de deasupra și îți dau senzația că plutesc pe suprafața apei, atunci când schimbi unghiul din care privești lucrurile, aceștia pot părea chiar adorabili.

7. Dacă întotdeauna ai fost invidios pe gazonul perfect verde al altora și te-ai întrebat de ce al tău nu arată la fel de proaspăt și de sănătos, ar trebui să iei în considerare faptul că multe persoane îsi vopsesc gazonul pentru a arăta precum cel din reviste.

Comentarii