MirunaStie.net

Acesta este cel mai mare RECHIN din LUME! FILMAREA te va ÎNSPĂIMÂNTA!

Internauții vorbesc despre um acesta este un videoclip care trebuie vizionat în mod obligatoriu mai ales de cei pasionați de viața maritimă și creaturile maritime. Există numeroase lucruri și creaturi misterioase pe acest pământ, iar existența unor animale de dimensiuni colosale a reprezentat întotdeauna unul dintre subiectele favorite ale oamenilor. â

Indiferent de veridicitatea sau controversele legate de un anumit subiect, vor exista întotdeauna legende urbane care să completeze toate lipsurile unei anumite povești.

 

În acest fel s-au născut legende urbane despre un rechin gigant, având o lungime de zeci de metri.

Deși cel mai mare rechin măsurat vreodată măsura o lungime de 18m, nu putem să nu ne întrebăm pe ce se bazau poveștile celor care susțineau că au întâlnit rechini giganți ce le-au dat peste cap vasele și reușeau să înghită 10 oameni odată.

Deși oamenii tind să se inspire, unul dintre cele mai curioase lucruri în legătură cu aceste povești și speculații este acela că ele par să se asemene foarte tare, chiar dacă povestitorii lor provin din zone total opuse ale globului și nu ar fi avut cum să afle unii despre experiențele celorlalți.

Cercetătorii nu au reușit să demonstreze dacă aceste istorii se bazează pe fapte cu adevărat reale sau nu sau dacă aceste creaturi gigant au existat la un moment dat în trecutul apropiat sau nu. S-a reușit să se dovedească existența Megalodonului, reprezentând o specie preistorică de rechin uriaș care își trăia viața în apele oceanelor cu mult timp în urmă. Cauza dispariției acestuia sau certitudinea ei nu sunt cunoscute încă de specialiști.

Citește și 10 FOTOGRAFII istorice care te vor EMOȚIONA și pe care nu le vei putea ȘTERGE din minte!

De-a lungul ultimilor ani, în urma dezvoltării fantastice a tehnologiei și a internetului, fiecare dintre noi poate avea cu ușurință acces la aproape toate fotografiile care au fost făcute vreodată și care au fost înscrise în baze de date tehnologizate. Cu toate acestea, deși apar lucruri noi în fiecare zi, oamenii par să fie în continuare fascinați de lucrurile ce provin din trecut, care îi duc cu gândul la vremuri îndepărtate și la lucrurile ciudate ce se petreceau pe atunci.

Iată câteva dintre imaginile care au marcat istoria omenirii și care vor rămâne pentru eternitate în conștiița oamenilor odată ce le-au văzut.

1. Primul om surprins într-o fotografie în anul 1838

Pentru a fi preciși, această imagine este surprinsă pe bulevardul Temple din Paris, realizată de Louis Daguerre de la fereastra sa, în primăvara anului 1838. Imaginea ar fi putut surprinde mult mai mulți oameni, dar din cauza expunerii lungi, Daguerre a fost capabil să captureze un singur bărbat în timp ce curăță încălțămintea clientului său.

2. Tatuaj indian pe fata unei femei albe în 1863

Părinții Oliviei Oatman au fost uciși în 1859, pe când aceasta avea doar 14 ani. Ea însăși a fost răpită de către indieni, și apoi vândută ca sclavă spre tribul Mojave. După 5 ani în trib, fata a reușit să se întoarcă în societatea americană. Probabil tribul Mojave nu a tratat-o pe Olivia ca pe o sclavă, ci ca pe o egală, deoarece aceștia i-au permis să poarte aceleași tatuaje cu ei.

3. Prima fotografie a unui gest obscen în 1886

Aparent, jucătorul de baseball Charles Radbornu este prima persoană care a decis să arate un gest obscen în fața unui fotograf, actul său fiind documentat ca primul gest nepoliticos surprins in fotografii.

4. Elevi de școală după ce s-au jucat în zăpadă în 1893

Chiar dacă cei mici pot fi confundați cu soldați ce se întorc de pe câmpul de luptă, nu putem decât să ne așteptăm ca s-au distrat cu siguranță foarte bine!

5. Un sculptor ajută la ascunderea efectelor leziunilor din război ale unui veteran în 1917

La începutul secolului XX, chirurgia plastică nu semăna deloc cu cea pe care o cunoaștem noi astăzi. Cu toate acestea, acest gen de mască reprezenta o alternativă foarte bună pentru a ascunde leziunile faciale ale celro care suferiseră răni și traume în război.

6. Cel mai înalt om din istoria observațiilor medicale, 1930

„Gigantul bun“, Robert Pershing Wadlow, rămâne până astăzi cel mai înalt om din istorie – înălțimea sa a fost de 272 cm și cântărea 199 kg. Din păcate, Robert a trăit o viață foarte scurtă și a murit în 1940, la vârsta de 22 de ani.

7. Lucrătorul german refuză să ridice mâna în timpul unui salut nazist în 1936

Acest om a fost August Landmesser. Gestul său prin care și-a exprimat dezacordul cu politicile naziste din cauza cărora el nu putea să se căsătorească cu iubita sa de naționalitate evreiască, Irma Eckler. Irma a fost trimisă ulterior într-un lagăr de concentrare, unde și-a pierdut viața.

8. Soldații americani se întorc acasă în 1945

După încheierea ostilităților din Europa de Vest, cuirasatul „Regina Elisabeta“ a înapoiat în siguranță acasă soldații americani la New York.

9. Femeia cu cea mai subțire talie din lume, 1959

Britanica Ethel Granger a decis să recurgă la acest gen de modificări extreme pentru a-l mulțumi pe soțul său, William. Aceasta a purtat constant un corset, scăzându-și circumferința taliei de la 62 cm la 33, permițându-și astfel să intre în Cartea Recordurilor.

10. O fotografie de familie pe suprafața Lunii, anul 1972

Astronautul Charles Duke, care a participat la misiunea „Apollo 16“ în calitate de pilot al navei, a lăsat pe suprafața lunii o fotografie a familiei sale, cu soția Dorothy și cei doi băieți ai lor, Charles Jr. și Thomas.

 

Comentarii