MirunaStie.net

Acest TATĂ își ENERVEAZĂ fiica copiindu-i toate pozele de pe INTERNET! A 6-a e MORTALĂ!

Chris „Burr” Martin este un comediant foarte talentat, pe care probabil îl știi deja de pe rețelele de socializare ca fiind tatăl care se folosește de fiica sa pentru a-i face să râdă pe cei de pe rețelele de socializare.

Fata sa Cassie, asemenea altor sute de mii de adolescenți este foarte pasionată de selfie-uri și fotografii postate pe rețelele de socializare. Văzând fotografiile acesteia, tatăl ei nu a putut să se abțină de la a se gândi că el ar putea să reproducă pozele fiicei sale într-o manieră extrem de amuzantă.

După ce a început să facă acest lucru, a reușit să strângă zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, dar să se și confrunte cu stările de nervozitate ale fiicei sale care considera că gesturile acestuia o fac de rușine și îi strică reputație. Cu timpul însă, Cassie a reușit să vadă și ea umorul din pozele tatălui său, astfel că ea a început să îi lanseze provocări subtile acestuia prin pozele pe care le posta pe internet.

Umorul din spatele pozelor nu constă doar în reproducerea pozițiilor din imagini, ci și în modul în care Chris încearcă să reconstituie decorul, ținutele fiicei sale, coafurile ei, machiajul sau chiar tatuajele acesteia.

Ei bine, este practic imposibil să nu te distrezi copios atunci când împarți casa cu un tătic atât de simpatic. Nu ne rămâne decât să vedem cu ce va reuși să ne mai încânte și amuze tatăl lui Cassie și de aici înainte.

1. Ce bine că un tătic la modă reușește să înțeleagă importanța tatuajelor.

2. Ei bine, acum toată lumea va avea ocazia să vadă ce tatuaj frumos și-a făcut Cassie. Și dacă nu vor vedea poza pe contul ei, cu siguranță vor înțelege de pe cel al tatălui său că tânăra s-a ales cu un nou tatuaj.

3. Deși la selfie-uri se pricepe, Chris mai are puțin de lucrat la aranjarea sprâncenelor.

4. Acum ne dăm seama de unde a moștenit Cassie niște picioare atât de frumoase. O, iar acea poziție de poză… e foarte bine aleasă!

5. Se pare că tatăl ar putea începe să filmeze tutoriale reale de machiaj având în vedere cât este de talentat!

6. Nimic nu este mai cool decât un părinte care știe să folosească în mod corect filtrele de pe snapchat! Ei bine, probabil că fiica lui a fost o profesoară foarte bună!

7. Bineînțeles că dacă fiicei îi stă bine cu părul blond și creț, aceeași coafură îl va prinde foarte bine și pe tatăl ei!

8. Nicio poză nu strânge mai multe like-uri decât una în care adopți o strâmbătură simpatică, nu-i așa?

9. Ei bine, acum ne dăm seama de unde a moștenit Cassie simțul modei!

10. Iată încă un caz de utilizare perfectă a filtrelor de pe Snapchat!

11. Nu putem să nu ne întrebăm dacă a reușit să reproducă din prima această poză cu botic!

Comentarii