MirunaStie.net

7 trucuri pentru a-ți RECUPERA virginitatea. Te va surprinde că dau REZULTATE

Există multe mituri diferite legate de recâștigarea virginității. Și poate ai dubii în legătură cu rezultatele diferitelor remedii. După cum spune știința medicală, nu există o abordare demonstrată pentru restabilirea virginității fetelor.
Cu toate acestea, prin folosirea unor remedii naturale, virginitatea unei femei poate fi recuperată, prin regenerarea țesutului care se rupe în momentul primului contact intim. Află ce plante te pot ajuta:

1. Agrișe

Agrișele sunt o sursă bogată de vitamina C, care te va ajuta la înăsprirea naturală a vaginului.

Tot ce trebuie să faci este:

Fierbe câteva agrișe în apă și păstrează conținutul într-un recipient.
Când faci baie, aplică această soluție peste vagin.
Și pentru cele mai bune rezultate, fă-o zilnic.

2. Pueraria Mirifica

Aceasta este o plantă care se găsește în Thailanda de Nord-Est și Myanmar. Aceasta este folosită ca supliment hormonal feminin de multă vreme. Conform unor experți, folosirea acestui remediu natural pentru înăsprirea vaginului este foarte utilă, dă vaginului un aspect mai ferm și mai strâns. Această plantă poate fi folosită și pentru mărirea sânilor.

3. Black Cohosh

Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) este o planta perena ce provine din American de Nord si este folosita de secole pentru tratarea problemelor ginecologice.Black Cohosh este bogat în fitoestrogeni care cresc nivelul de estrogen și, prin urmare, reduce tulburările, cum ar fi uscăciunea vaginală. Aceasta este cea mai folosită plantă pentru înăsprirea vaginului după vârsta de 50 de ani. La fel de eficace este și pentru doamnele tinere.

4. Curcuma comosa

Curcuma comosa este un condiment pe bază de plante care poate da efecte naturale de înăsprire vaginală asupra mușchilor genitali. În plus, poți strânge prolapsul vezicii urinare și prolapsul uterin.

Sunt însă multe prafuri false distribuite sub numele Curcuma comosa pe care ar trebui să le cunoști. Curcuma comosa real este originar cultivat și găsit numai în anumite zone din nordul Thailandei.

5. Oak Gall

Oak Gall este, de asemenea, cunoscut sub numele de Manjakani. Crește de obicei pe stejar. Conține un lubrifiant și un compus puternic calmant, care ajută la strângerea pereților vaginali.

Taninurile și fitoestrogenii conținuți de această plantă pot restabili elasticitatea pereților vaginali.
În plus, stimulează vaginul să producă mai mult lichid și poate ajuta la proprietățile antibacteriene.

Tot ce trebuie să faci este:

Fă o pastă fină și aplică amestecul pe pereții vaginali.

6. Aloe Vera

Aceasta este una dintre cele mai populare plante de pe pământ. Aloe Vera crește elasticitatea pielii, făcând-o mai flexibilă, prin repararea elastinei și a colagenului.

Este utilizat în mod obișnuit pentru a preveni uscăciunea și iritațiile vaginale. Este eficient pentru întărirea mușchilor vaginului și pentru obținerea unei ușurări rapide a problemelor genitale.

Pentru a obține cel mai bun beneficiu din Aloe Vera trebuie doar să storci gelul din frunzele de aloe vera
Și să aplici în zona intimă.

7. Asparagus

În sanscrită, Asparagus înseamnă o femeie care are o sută de soți. Aceasta implică capacitatea sa de a susține vitalitatea. Sparanghelul este perfect pentru o reîntinerire vaginală naturală.

Formula unică de strângere a vaginului conținută în sparanghel poate strânge prolapsul vaginal chiar și după mai multe nașteri. Sparanghelul are, de asemenea, capacitatea de a regla secreția hormonală.

Comentarii