MirunaStie.net

30 de poze făcute chiar înaintea dezastrului. Cred că tipul din poza 14 s-a rănit foarte tare

Unele fotografii ne fac să înțelegem că anumite lucruri se pot întâmpla cât ai clipi din ochi și că nu pot fi evitate. Nici nu trebuie să fii fotograf profesionist – trebuie doar să te afli la locul potrivit la momentul potrivit. Iată câteva imagini care dovedesc acest lucru:

1. Lasă-mă să văd dacă te-ai spălat pe dinți

2. Toate porțile iadului s-au deschis

3. Cel mai bun concert dintotdeauna

4. Dacă eu nu te pot avea, lapte, nimeni nu poate!

5. Schimbare de parteneri!

6. Nimic nu o poate salva

7. Fiindcă nu se mai găsesc zebra și antilope, trebuie să mă mulțumesc cu o găină

8. El chiar știe cum să își asume riscurile

9. Cu o secundă înainte de milioane de înjurături

10. Chiar înainte de acel moment în care ești lovit de un bulgăre de zăpadă

11. Cu o secundă înainte de moarte și cu două momente înainte de prânz

12. M-am săturat de agitația ta!

13. Cu o secundă înainte ca armăsarul să înțeleagă că în spate nu e Moș Crăciun

14. Cu o secundă înainte de… să sperăm că e în regulă

15. Ți-am spus eu că Mary ar fi trebuit să stea în spate! Ea ar fi putut să ne echilibreze!

16. Să mă prindă cineva!

17. Cu o secundă înainte ca cineva să fie concediat

18. Vrabia din mână este bună!

19. Lucrurile pe care le facem pentru un pescuit satisfăcător…

20. Acesta e un câine sau Iisus?

21. Aproape că am prins-o…

22. Aceste două fete chiar că au încurcat-o

23. Se pare că muștele dansează cu o secundă înainte de moarte

24. „Nu poți să-ți dai pantalonii jos pe teren!” „Nu poți nici să atingi mingea cu mâinile!”

25. Stați calmi, băieți, doar schimbăm animalele

26. Toată lumea are voie să folosească piscina azi

27. Oare cui i-o fi mai frică?

28. Tati, prinde!

29. Lasă-mă cu mâncarea și cu aparatul tău de fotografiat. Îmi exersez acrobațiile, nu vezi?

30. Ține minte: orice s-ar întâmpla, tot răul spre bine!

8 fotografii terifiante care te vor face să îți înghețe sângele în vene! Crezi că reziști?

Fenomenele paranormale i-au interesat mereu atât pe romantici, cât și pe sceptici. Unii cred că există o lume de dincolo, alții nu. Cert e că anumite fotografii îi iau prin surprindere pe toți. Iată câteva imagini care sunt greu de explicat prin natura lor sau prin lucrurile și momentele pe care acestea le surprind. Tu reușești să înțelegi ce se întâmplă în ele?

 

1. Misterul fotografiei familiei Copper e încă nerezolvat. Fotografia a fost făcută în timpul unei vacanțe într-o casă nouă din Texas. La momentul respectiv familia nu a văzut nimic neobișnuit, dar în imagine poți vedea clar cum cineva cade din tavan.

2. Aceasta este una dintre cele mai faimoase și mai controversate fotografii ale unei fantome. Se crede că Dorothy Walpole, al cărei soț a fost închis pentru tot restul vieții la Raynham Hall, a fost suspectată de înaltă trădare. După ce ea a murit au fost raportate numeroase întâlniri cu fantoma sa.

3. Această fotografie i-a speriat pe mulți oameni. În ea se vede destul de clar cum un demon dansează pe patul unui pacient. Totuși, acest lucru e o iluzie – ceea ce pare a fi piciorul demonului e chiar piciorul pacientului, coapsa este balustrada patului, iar capul și partea de sus a corpului sunt niște obiecte medicale.

4. Această fotografie a fost făcută în 1924 de pe petrolierul SS Watertown. Există multe teorii în privința identității aparițiilor din apă, dar nu există dovezi concludente. Se presupune că cei doi sunt James Courtney și Michael Meehan, care au murit într-un accident.

5. Această fotografie a fost făcută în 1962 și nimeni nu a putut dovedi că e falsă. În 1978, CIA a făcut publice sute de documente legate de investigațiile obiectelor zburătoare neidentificate. Printre ele se numără și această fotografie.

6. Această fotografie a fost făcută de Mabel Chinnery, în 1959. Ea a mers cu soțul său la cimitir să viziteze mormântul mamei și i-a făcut soțului din mașină o poză. Când a developat filmul, a văzut că mama sa stătea pe bancheta din spate. Misterul din spatele acestei fotografii nu a fost încă elucidat.

7. Această fotografie a fost făcută în 1987, în Somerset. Femeia a făcut poza singură, dar a recunoscut că a simțit o răcoare inexplicabilă, deși afară era cald. Privind fotografia a văzut că era cineva lângă ea. Nu se știe dacă imaginea e falsă ori nu.

8. În 1963, un preot a fotografiat altarul biserici din North Yorkshire. În fotografie apare o fantomă intimidantă, iar studiile au arătat că este o imagine adevărată.

Comentarii