MirunaStie.net

3 POZIȚII ale corpului care te ajută să scapi de GRĂSIMEA de pe BURTĂ. Vezi REZULTATE imediat!

Yoga este o știință care aduce pacea în corpul și sufletul tău. În lumea fitnessului de astăzi, yoga câștigă popularitate, deoarece nu numai că îți calmează nervii, ci îți și detoxifică corpul, întărește mușchii și mărește flexibilitatea corpului. De asemenea, ea îmbunătățește circulația sângelui, menține organismul oxigenat și te ajută să topești excesul de grăsimi corporale. Pentru a-ți menține corpul în formă, unul dintre cele mai bune exerciții este să adopți pozițiile de yoga. Aceste poziții sunt ușor de urmărit, nu necesită niciun echipament și, cel mai bine, îți vor da foarte multă energie. Citește mai departe :

Yoga îți vindecă mintea și corpul

Yoga este un antrenament complet al minții și corpului în sine. Deoarece yoga implică întinderea corpului și deschide canalele de aer ale corpului, permite o respirație adecvată. Acest lucru duce la calmarea nervilor. Yoga vindecă corpul prin diferitele sale poziții în care corpul se întinde și se întărește. Yoga elimină stresul, tensiunea corporală, îmbunătățește digestia și funcționarea ficatului și a rinichilor.

Yoga menține corpul în formă

Beneficiile yoga sunt nenumărate și unul dintre cele mai mari avantaje de ale sale este că te ajută să elimin kilogramele în plus din corpul tău. Yoga te ajută să îți menții greutatea corporală în norme optime și să topești grăsimile stocate în corp.

Poziția Cobra – 5 reprize a câte 15-30 de secunde

Poziția cobra se concentrează asupra stomacului, îmbunătățește flexibilitatea corpului și îți îmbunătățește postura. Pentru a face acest lucru, întinde-te pe burtă și întinde-ți mâinile și picoarele. Ai grijă ca partea de jos a corpului tău să rămână întinsă dreptă pe podea. Întinde-te 30 de secunde, apoi relaxează-te.

Poziția Fundiță – 5 reprize cu 15-30 de secunde

Această poziție te ajută să îți îmbunătățești postura, să îți întinzi partea din față a corpului și să îți întărești mușchii spatelui. Stați întinsă pe burtă și apucă-ți ambele picioare cu mâinile. Menține poziția pentru 30 de secunde, apoi relaxează-ți corpul și întinde-te pe burtă.

Poziția salutului soarelui

Salutul soarelui este o combinație de 12 poziții de yoga care se combină într-o singură poezie completă de yoga. Aceasta poziție este un antrenament complet al corpului în sine. Poziția îți întinde întregul corp și îți conferă foarte multă energie. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, a fluxului de oxigen în organism și elimină toxinele din corpul tău.

Stai cu picioarele împreunate și trage aer în piept. Ridică brațele și, în timp ce expiri, coboară-ți brațele și împreunează palmele în fața pieptului. Inspiră, ridică-ți brațele și întinde-te spre înapoi, pe măsură ce expiri, îndoaie-ți corpul spre genunchi. Împinge piciorul drept înapoi în timp ce palmele sunt așezate pe podea și întinde bine piciorul stâng. Pe măsură ce coborâ pe podea, îndreaptă-ți coloana vertebrală și lăsă-ți brațele, pieptul și genunchii să atingă podeaua. Inspiră, întinde-te și apleacă-te ușor spre spate cu mâinile pe podea. Expiră, apoi înclină-te înainte și adu-ți picioarele în față de rând. Apoi întinde-te bine și revin-o la poziția inițială.

Citește și 7 TRUCURI pentru un FUND BOMBAT în două săptămâni. Nu ai fi crezut că numărul 5 te AJUTĂ!

Odată cu apropierea verii, fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine în pantaloni scurți sau în costum de baie. Zona fesierilor și picioarele sunt două regiuni ale corpului cărora trebuie să le acordăm foarte mare importanță. Multe femei consideră că este nevoie să petreacă mult prea mult timp la sală pentru a reuși să arate în modul în care își doresc, însă acest lucru este greșit. Nu ai nevoie decât să execuți corect câteva dintre aceste exerciții timp de 30 de zile și vei arăta genial! 

Atunci când încerci șă obții un fund bombat, este important să lucrezi și abdomenul, talia și picioarele. întrucât acestea nu vor face decât să adauge la senzația de rotunjire în zona șoldurilor.

SCÂNDURA

Acest exerciţiu este static, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te mişti în timp ce îl faci, ci doar să menții corect poziția indicată. Sprijină-ți corpul pe coate și pe vârful picioarelor. Este important ca spatele să rămână perfect drept. 

FLOTĂRI

Flotările sunt un exercițiu deja clasic, care este eficient doar dacă îți menții spatele și picioarele drepte. Cu cât vei face flotările mai lent, cu atât exercițiul va fi mai eficent în lucrarea picioarelor și a abdomenului. 

SUBȚIEREA COAPSELOR

În poziția sprijinită pe palme si pe genunchi, întinde unul dintre picioare spre înapoi cât mai drept și întinde brațul opus în același timp. Menține această poziție timp de câteva secunde, apoi schimbă mâna și piciorul. 

GENUFLEXIUNI

Este foarte important ca genuflexiunile să fie executate corect. Sprijină-ți greutatea pe călcâie și ghemuiește-te gândindu-te că te așezi pe un scaun. Folosește doar picioarele pentru a reuși să te ridici în poziție dreaptă și execută mișcările lent. 

TONIFIAZĂ ABDOMENUL

Stând întinsă pe spate, ridică brațele și ține-le sus în timp ce ridici alternativ fiecare picior. Execută încet acest exercițiu și păstrează abdomenul mereu încordat. 

TONIFIAZĂ FESELE

Încearcă să formezi un triunghi cu ajutorul brațelor și picioarelor sprijinindu-le pe podea. Apoi ridică alternativ picioarele cât poți de sus, menține poziția timp de 4 secunde apoi coboară piciorul și ridică-l pe celălalt. 

SUBȚIAZĂ TALIA

Adoptă o poziție asemănătoare celei în care stai pe scaun, cu spatele drept sprijinit de perete. Ține îm brațe o minge sau o sticlă și mișc-o alternativ din stânga spre dreaptă, ținând abdomenul mereu încordat. 

 

Din ce în ce mai mulţi oameni îşi doresc să piardă în gruetate şi să înveţe cum să facă acest lucru într-un mod corect şi eficient. Aceste 10 sfaturi te vor ajuta să înveţi cum să faci acest lucru şi te vor lămuri cu privire la miturile vehiculate în legătură cu slăbitul.

1. Ai grijă la lichidele pe care le consumi

Bea ceai verde. Un studiu recent a comparat efectul metabolic al ceaiului verde cu cel al unei băuturi normale şi s-a descoperit că acesta te ajută să arzi cu 70% mai multe calorii. Acest efect se datorează antioxidanţilor naturali existenţi în ceaiul verde. Astfel, ai putea înlocui celelalte tipuri de ceaiuri pe care le vei cu acest gen de ceai şi vei observa diferenţa în organismul tău.

2. Evită băuturile pline de calorii

Oamenii de ştiinţă au descoperit că organismul nostru asimilează caloriile lichide în mod diferit faţă de caloriile solide. Astfel, dacă vei mânca un bol de paste pline de calorii, corpul tău îţi va transmite senzaţia de suficiență, însă dacă vei bea o băutură plină de calorii, corpul tău este foarte posibil să îţi mai ceară şi un al doilea pahar. Printre băuturile de acest gen se numără sucurile, cafeaua şi vinul. Consumând o astfel de băutură pe timpul zilei, vei depune cel puţin 800 de calorii în corpul tău peste noapte, fără a avea senzaţia de saţietate.â

3. Începe să ridici greutăţi

Achiziţionează-ţi un set de greutăţi mici de la un magazin cu specific sportiv. Greutăţile de 2kg sunt perfecte pentru începători. Făcând ridicări cu astfel de greutăţi, îţi vei spori metabolismul şi îţi vei îmbunătăţi circulaţia sângelui. Cu cât muşchii tăi sunt într-o formă mai bună, cu atât vei scădea mai repede în greutate. Antrenamentele pentru tonifierea muşchilor sunt foarte uşoare, poţi începe prin a face câteva genuflexiuni sau fandări cu greutăţi. Încearcă să sporeşti progresiv numărul repetărilor pe parcursul zilelor de antrenament.

4. Renunţă la a consuma sare

Sodiul din sare contribuie la retenţia de apă, lucru care te va face să arăţi umflată. Retenţia de apă îţi încetineşte arderile din organism, făcând slăbitul mult mai lent şi mai dificil. Principalele mâncăruri care conţin extrem de multă sare sunt gustările precum chipsurile sau covrigeii, mâncarea de fast-food, mezelurile şi produsele la conservă. Încearca să renunţi la aceste alimente şi să îţi compui dieta din fructe şi legume.

5. Nu neglija cantitatea de somn de care ai nevoie

Deşi acest lucru ar putea părea extrem de uşor de spus, lipsa somnului te va face să te îngraşi. Femeile care dorm sub 4 ore pe noapte au un metabolism mult mai lent decât cele care dorm în jur de 8 ore. Este important ca somnul tău să fie odihnitor, aşa că încearcă să nu te culci foarte târziu şi să dormi în jur de 8 ore.

6. Fă mişcare de câte ori ai ocazia

Fă o plimbare în fiecare seară când ajungi acasă, nu ai neapărat nevoie să alergi sau să faci exerciţii în fiecare zi. Mişcarea de acest gen te va ajuta în arderea grăsimilor şi te va menţine în formă. Pe lângă acest lucru, o astfel de activitate te va ajuta să te relaxezi şi să ai parte de un somn mai liniştit atunci când te întorci acasă.

7. Nu sări peste mesele tale zilnice

Atunci când te abţii de la a mânca, nu faci decât să îţi faci rău organismului. Este important să îţi hrăneşti corpul de fiecare dată când simţi nevoia, fără însă a exagera. Atunci când simţi că ţi se face foame, ia o gustare(un fruct, alune, biscuiţi organici). Dacă te vei înfometa, nu vei face decât să îţi împingi organismul să mănânce mai mult la următoarea masă. Pe lângă acest lucru, o alimentaţie sănătoasă te va ajuta să slăbeşti mult mai repede decât dacă nu vei mânca deloc.

8. Bea multă apă

Apă este unul dintre elementele cele mai benefice pentru organismul nostru. Este foarte important să fii mereu hidratata şi să bei toată apă de care ai nevoie. Aceatsa te va ajută să grăbeşti procesul de digestie sau de ardere a grăsimilor şi te va ajută să elimini toxinele. Este extrem de important să bei cel puţin un litru şi jumătate de apă pe zi, astfel, organismul tău va funcţiona mai eficient.

Comentarii