MirunaStie.net

14 IMAGINI care au DISTRUS internetul! Dacă te uiți la ele, nu le vei mai putea UITA!

În fiecare zi apar pe Internet milioane de imagini noi de la utilizatori obișnuiți, vedete și fotografi profesioniști. Cele mai bune, amuzante sau interesante dintre ele devin populare și se transformă în material de bază folosit pentru viitoarele glume virale de pe internet.

Pe lângă acestea, există o serie de fotografii pe care, odată ce le-ai văzut, nu le vei mai putea uita. Indiferent că acestea au pornit anumite mișcări în rândul tinerilor sau că au setat trenduri, cu siguranță sunt printre cele mai populare imagini care au circulat vreodată pe internet.

Iată câteva dintre cele mai sugestive fotografii din ultimii ani:

1. Cel mai frumos hoț

Jeremy Mix a apărut pe pagina de facebook a unei secții de poliție în anul 2014. Înainte de a-și termina pedeapsa de 27 de luni, el a și semnat un contract cu o agenție de modă care a fost foarte impresionată de look-ul său.

2. Poza unor oameni proaspăt căsătoriți alături de Tom Hanks

În timpul ședinței foto pentru nunta lor din Parcul Central, New York, Elizabeth și Ryan l-au întâlnit pe Tom Hanks, care ieșise la alergat. Acesta a făcut mai multe poze cu ei.

3. Selfie-ul lui Ellen Degeneres la ceremonia premiilor Oscar

Această fotografie a atras atât de multă atenție datorită numelor celebre ale persoanelor surprinse în ea. După cum spune Ellen, poza ar fi putut fi mult mai bună dacă Bradley Cooper ar fi fost puțin mai autentic.

4. Leonardo DiCaprio a primit în sfârșit un Oscar

În timpul ceremoniei, DiCaprio a făcut, intenționat sau nu, un gest indecent – iar Internetul nu poate să uite asta.

5. Grumpy Cat

În realitate această pisică este foarte drăguță, iar expresia sa neplăcută este rezultatul unei probleme medicale.

6. Barack și Michelle Obama – o iubire care devine mai puternică odată cu trecerea anilor

O altă dovadă că acești doi oameni au fost făcuți unul pentru altul – Barack și Michelle nu ezită să-și exprime afecțiunea în public.

7. Giselle Bundchen reușește să se descurce cu absolut orice

Cu o singură mențiune – ea este ajutată de o întreagă echipă de profesioniști. Înainte ca această fotografie să fie făcută, modelul dormise doar trei ore.

8. Rihanna la ceremonia Met Gala

Rochia galbenă purtată de Rihanna în 2015 i-a jucat o festă – vedeta a fost comparată cu o pizza, cu o omletă sau cu Sponge Bob, însă a arătat absolut superb.

9. Rochia pentru care toată lumea s-a certat

Opțiunile erau următoarele: 1. Rochia este albastră cu negru. 2. Rochia este albă cu auriu. Acestea au împărțit Internetul în două tabere, iar toată lumea își va aminti de această controversă.

10. Momentul lui Beyonce de la Super Bowl, 2013

Nimeni nu scapă de fotografiile neplăcute, nici chiar femeile frumoase. Agenții de presă au făcut totul ca aceste poze să dispară de pe web, dar acest lucru nu a fost posibil.

11. Beyonce și gemenii săi

Beyonce a făcut această fotografie la numai o lună după ce și-a născut gemenii, arătându-și corpul perfect.

12. Kim Kardashian pe coperta revistei Paper

Cu greu mai găsim o altă familie care să ofere Internetului mai multe poze interesante și amuzante decât familia Kardashian.

13. Miley Cyrus și pozele cu limba ei

Miley a apărut în multe ipostaze indecente, dar în ultima vreme este ceva mai decentă, spre fericirea admiratorilor săi.

14. Salt Bae

Utilizatorii de pe internet au apreciat foarte tare carisma bucătarului șef și gestul nepăsător al acestuia folosit pentru a presăra sare.

Comentarii