MirunaStie.net

12 obiecte inutile care au un preț incredibil. Doar niște nebuni ar folosi numărul 2

Fiecare dintre noi a avut la un moment dat gândul că, dacă am fi avut mai mulți bani, viața noastră ne-ar fi mai bună. Ei bine, imaginează-ți că astăzi ai un milion de dolari în plus. Pe ce l-ai cheltui? Dar dacă luxul tău financiar ar fi infinit? Anumite persoane au atât de mulți bani, încât nici măcar timpul nu le permite să îi cheltuie îndeajuns de repede. Astfel, anumite branduri au venit cu ideea unor produse normale, duse însă la următorul nivel, adăugându-se etichete cu prețuri exorbitante, precum popcornul de lux sau pe cada specială pentru un animal de companie răsfățat? Iată câteva dintre lucrurile cu prețurile cele mai exagerate:

1. Popcorn – 250$

Chiar și popcornul poate fi un articol de lux dacă îl pregătești cu ajutorul celor mai bune ingrediente (zahăr organic din Vermont, cea mai scumpă sare din Danemarca, unt și vanilie specială). Prețul unei porții de astfel de popcorn poate să înceapă de la 250$.

2. Prezervative de lux – 279$

Chanel a pus în circulație niște prezervative pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa de modă a spus că au făcut asta în glumă, dar apoi casele de modă Marc Jacobs și Louis Vuitton le-au urmat exemplul.

3. Bumerang – 1.325$

Un boomerang de la Chanel este un accesoriu potrivit pentru un adevărat VIP. E întotdeauna drăguț să vezi cum investițiile tale financiare se întorc în mâinile tale, nu-i așa?

4. Bloc de lego – 12.500$

Un bloc de lego rar a fost confecționat la începutul anilor 1980 din aur de 15 carate pentru muncitorii care au lucrat la fabrica de Lego timp de 25 de ani (în Hohenwestedt, Germania).

5. Cataramă pentru curea – 25.000$

Poate să fie ceva sofisticat la o curea? Brandul Roland Iten a răspuns că da – catarama lor este o capodoperă asamblată în Germania. Pentru a fi creată a fost nevoie de nouă luni de muncă, de cele mai bune materiale și de cele mai sofisticate metode de producție – așa se explică prețul ridicat.

6. Cadă cu diamante pentru căței – 39.000$

Dacă îți iubești animăluțul de companie și ai 39.000$ în plus, vei fi fericit să afli că poți să cumperi o cădiță pentru căței încrustată cu 45.000 de cristale Swarovski.

7. Domino – 147.000$

Cei de la Lieb Manufaktur au creat un set de domino din aur masiv cu 169 de diamante, asamblat într-o cutie de marmură. Este o adevărată capodoperă, iar cunoscătorii îl vor prețui cu siguranță.

8. Dispozitiv pentru ascultarea discurilor din vinil 210.000$

Acest dispozitiv pentru discurile din vinil este de o calitate excepțională, iar modelul stilat îl face să fie și mai luxos.

9. Barbie – 302.500$

Una dintre cele mai scumpe păpuși Barbie din lume a fost vândută la o licitație din Sidney în 2010. Păpușa are un colier cu un diamant roz rar, înconjurat de alte diamante albe. Tot profitul strâns din vânzarea păpușii a fost trimis la o Fundație pentru Cancerul la Sân.

10. Cadă de baie exclusivistă – 800.000$

Companai Baldi – Harrods a sculptat o cadă de baie luxoasă dintr-o singură bucată de cristal. Prima a fost vândută pentru 700.000 de euro, iar acum compania o pregătește pe cea de-a doua, ceva mai mică.

11. Geantă de mână – 1.900.000$

Această geantă luxoasă de la Hermes Birkin Ginza Tanaka este făcută din platină pură și încrustată cu 2.000 de diamante transparente. Cureaua cu diamante poate fi folosită ca brățară sau colier.

12. Toaletă – 2.500.000$

La Muzeul Guggenheim se găsește o copie a acestei toalete realizate de Kohler. În mod curios, oricine o poate folosi – contra cost.

Citește și 8 POZE surprinse la momentul POTRIVIT pe care CELEBRITĂȚILE și-ar dori să le ȘTEARGĂ de pe internet

Fiecare dintre noi crede că viața celebrităților este perfectă și că nimic nu le merge niciodată prost. Cu toate acestea, suntem mereu tentați să vedem doar partea plină a paharului și să ne lăsăm ghidați de invidie, în loc să privim și să analizăm senzația în mod obiectiv. Ei bine, una dintre cele mai mari probleme care vin odată cu celebritatea este, ei bine, celebritatea. Frica de a fi mereu în ochii publicului și de a te simți supravegheat indiferent de activitatea pe care o desfășori, este cea care îi poate face pe cei aflați în lumina reflectoarelor să își cizeleze mult prea mult vorbele și acțiunile, pentru a avea mereu o imagine curată.

Ei bine, lucrurile nu pot merge întotdeauna perfect, astfel că au existat numeroase situații în care și celebritățile au fost surprinse în ipostaze asemănătoare celro în care se regăsesc zi de zi oamenii normali, care nu merg pe stradă cu 10 paparazzi după ei.

Iată câteva dintre fotografiile surprinse în momente accidentale sau nepotrivite pe care celebritățile și-ar dori cu siguranță să le poată șterge din memoria fanilor lor și de pe paginile tabloidelor de scandal.

1. Se pare că Katy Perry a avut un mic accident cu ținuta ei. 

2. Indiferent de faptul că Thor și Loki sunt veniți de pe altă planetă, nu există bărbat care să nu fie fascinat de posteriorul lui Scarlett Johansson. 

3. Probabil că președintele Americii nu se aștepta să fie surprins într-o astfel ipostază. 

4. Orice tânăr face lucruri nebunești și nejustificate atunci când este în creștere, dar probabil că Justin Bieber și-ar dori ca această poză să dispară de pe internet. 

5. Această imagine cu Brad Pitt este exemplul perfect pentru ce înseamnă o poză prost sincronizată. 

6. Probabil că nicio femeie nu ar vrea să fie surprinsă într-o astfel de ipostază. 

7. Probabil că actuala soție a actorului Bradley Cooper nu ar fi foarte încântată să vadă această imagine cu soțul ei studiind decolteul altei femei. 

8. Această imagine cu Kim Kardashian a intrat în istorie drept una dintre cele mai folosite imagini în materie de glume pe internet, însă vedeta nu este deloc încântată de ea.  

Comentarii