MirunaStie.net

12 IDEI geniale pentru a avea FOTOGRAFII de vacanță absolut INCREDIBILE

Este vară, concediile și vacanțele sunt în toi și fiecare dintre noi își dorește să dobândească cât mai multe amintiri în urma experiențelor pe care le trăiește. Ei bine, indiferent de cât de frumoase și interesante sunt peripețiile și poveștile noastre, nimic nu se compară cu câteva fotografii care să ne susțină cuvintele.

Cu siguranță ai făcut și tu foarte multe fotografii vara aceasta, dar ce ai zice să schimbi puțin lucrurile și să îți rogi prietenii să îți fie alături în realizarea unor fotografii mai puțin convenționale?

Urmează să îți prezentăm câteva dintre cele mai interesante și amuzante de poze de vacanță pe care le-am găsit pe internet. Vei găsi aici atât variante potrivite grupurilor mari de persoane, indiferent că vorbim despre oameni creativi și îndrăzneți sau timizi și liniștiți și, bineînțeles și imagini perfecte pentru cupluri simpatice.

Spune-ne care este preferata ta și dacă ai încerca să o reproduci împreună cu cei dragi ție!

1. Dacă prietenul tău este dispus să se lase învins, vei reuși cu succes să le arăți celorlalți că tu ai o super-putere.

2. Nu așa că cei mai mari țin întotdeauna toată familia în spate? Această poză demonstrează acest lucru!

3. Cui nu îi plac burgerii? Acum imaginează-ți ce frumos va arăta un burger uman înrămat!

4. Nu ai reușit să închiriezi o caleașcă subacvatică? Prietenele tale te pot ajuta să rezolvi această problemă!

5. Nimic nu se compară cu o fotografie despre care toată lumea va întreba „Oare cum au făcut-o?”!

6. Clasicele poze în care partenerii se distrează unul cu celălalt și se joacă cu perspectivele nu puteau să lipsească nici ele din această colecție!

7. Dacă și tu ești extrem de încins vara asta, a bea dintr-o sticlă gigant de cola te va răcori cu siguranță!

8. Cine a spus că nu există iubire adevărată între un uriaș și un pitic?

9. Tânăra pare cam încântată de faptul că iubitul ei pare pregătit să o…mănânce!

10. Oops, mi-a căzut soarele pe jos! Nicio problemă, îl ridic imediat!

11. Haide, iubitule, să plonjăm sub pământ!

12. Trebuie să recunoaștem că acest tip de poze care ne lasă să aruncăm o privire asupra a două lumi diferite sunt extrem de interesante!

Citește și 10 GREȘELI care ne fac să arătăm GROAZNIC în fotografiile de VACANȚĂ! Nu o mai face pe a 3-a!

Toate vrem să avem poze grozave din vacanță, suficient de bune încât să le arătăm prietenilor sau să le postăm pe rețelele de socializare. Totuși, de obicei, pozițiile ridicole sau unghiurile greșite ne fac să ne ascundem cele mai multe poze în adâncurile memoriei telefoanelor mobile. Iată câteva dintre cele mai obișnuite greșeli ale fotografiilor de vară – evită-le și vei putea avea unele demne de coperta unei reviste:

1. Piciorul dublu

E greșit atunci când picioarele sunt pe aceeași linie – va părea că ai un singur picior, foarte mare, iar asta va strica farmecul fotografiei. E necesar ca un picior să fie ceva mai ridicat decât celălalt. Astfel, amândouă se vor vedea bine, nu se vor combina și vei părea grațioasă.

2. Genunchii îndreptați spre aparatul de fotografiat

Dacă stai cu genunchii îndreptați direct spre aparatul de fotografiat, corpul și membrele tale vor părea mai scurte. Dacă stai pe jumătate întoarsă îți vei evidenția formele, iar picioarele se vor vedea clar și vor părea mai lungi.

3. Fotografii de sus

Fotografiile de sus sunt greșite deoarece nu mai păstrează proporțiile feței, iar gâtul dispare. Cere mereu să ți se facă poză de la nivelul ochilor. Proporțiile se vor păstra, iar gâtul va fi vizibil.

4. Fața nu este pusă în evidență

Din cauza unghiului greșit, gâtul s-ar putea să nu pară natural, iar corpul nu va avea nicio formă. Menține poziția, dar ai grijă ca poza să fie făcută dintr-un alt unghi, astfel încât să-ți fie evidențiată fața. Vei arăta mult mai bine și mai natural.

5. Ești prea aproape de apă

Dacă bărbia ta e prea aproape de apă, gâtul tău va dispărea, iar proporțiile feței vor fi greșite și distorsionate. Ar trebui să fie minim 10-15 cm între bărbie și apă. Gâtul ar trebui să se vadă clar, iar atenția ar trebui să fie atrasă de fața ta.

6. Poziția soldatului

Această poziție îți lipsește corpul de forme, trupul tău pare dreptunghiular, iar genunchii dispar complet. Dacă stai numai puțin întoarsă, formele îți vor fi evidențiate, iar postura corectă a picioarelor le face să pară mai lungi și mai subțiri.

7. Te uiți direct spre aparatul de fotografiat

Cu cât sunt picioarele mai îndreptate direct spre cameră, cu atât vor părea mai scurte. E mai bine să te întorci puțin câte puțin. Astfel, picioarele tale vor fi frumoase, iar formele îți vor fi puse în evidență.

8. Fotografii repetate

Fie că îți place sau nu, a sta așezată nu e poziția cea mai bună. Dacă ții neapărat să pozezi așa, stai ușor înclinată, cu picioarele încrucișate în zona gleznei, dacă vrei ceva mai elegant.

9. Genunchii aproape de piept

Cu cât sunt genunchii mai aproape de piept, cu atât sunt mai încălcate proporțiile corpului uman. Evidențiază-ți linia elegantă a corpului stând întinsă, cu un picior în fața celuilalt.

10. Ai grijă să nu stai aplecată

Postura nepotrivită o să facă să pară că ai burtă și că nu ai gât. Nu sta aplecată. Ca să pari mai elegantă, trebuie doar să-ți îndrepți spatele. Asta e valabil tot timpul, nu numai în cazul ședințelor foto.

Comentarii