MirunaStie.net

11 situații grozav de FAMILIARE în care fiecare femeie din lume se va regăsi. Pentru a treia te simți VINOVATĂ zilnic!

Să fii femeie nu e treaba ușoară, iar voi cu siguranță știți asta 😉 Ei bine, multe dintre voi se vor regăsi în aceste 11 imagini haioase ce ilustrează viața complicată a femeii. Ba chiar mai mult, în a treia imagine se regăsesc 90% dintre voi. Celelalte 10% probabil manancă ce vor și nu se îngrașă!

Chiar dacă multe dintre femei nu recunosc, fiecare dintre ele a trecut cel puțin odată prin aceste clipe. Vrei să ții dietă, dar nu prea poți, make-up-ul e principalul tău aliat, iar vacanța reprezintă un bun moment să mai slăbești. Cât despre acea perioadă a lunii… știi și tu cum te transformă.

Dar gata cu vorbăria! E momentul să privești și tu fotografiile de mai jos și să ne zici în care dintre ele te regăsești!

Mersul pe tocuri e un calvar!

Cred că cei de la buletine și pașapoarte au un filtru special… de urâțire! Nimeni nu iese bine în pozele astea…

Dietă, dar mereu … de mâine! Ce femeie nu cedează când vede o ciocolată?

Machiajul e arma favorită a femeilor! Chiar și cele care spun că preferă look-ul natural au micile lor secrete de beauty!!!

Femeile știu că o vacanță e cel mai bun pretext pentru a slăbi câteva kilograme!

Cel mai neplăcut sentiment din lume e să aștepți un telefon care nu mai vine. Mai ales atunci când trebuie să te sune iubitul!

NIMIC dar absolut nimic nu e mai grav decât să ți se strice machiajul abia aplicat!

Mda, acele zile din lună sunt un coșmar și pentru femei și pentru cei din jurul lor. Trebuie doar să fie înțelese!

Oricât de frumoasă e o femeie, lucrurile se schimbă atunci când doarme… Partea bună, dragile mele, e că, în ochii bărbaților noștri, vom fi mereu frumoase, chiar și când… mai sforăim!

Suntem finuțe, elegante, grațioase. Da, dar doar până când ne adunăm cu prietenii și ne destrăbălăm!

Nicio femeie nu devine acea prințesă războinică ce face față provocărilor zilnice fără licoarea magică din fiecare dimineață!

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

7 greșeli pe care TOATE femeile le fac in dormitor! A 5-a este FATALĂ!

Iată câteva sfaturi pentru a fi fericită în dormitor și în afara lui, fie că ai un partener nou, fie că ai o relație de lungă durată cu iubirea vieții tale:

1. Nu presupune că știi toate mișcările potrivite

E imposibil să știi care sunt dorințele partenerului dacă nu vorbiți despre asta. Comunicarea e critică pentru toate aspectele unei relații și vă ajută să aveți o legătură fizică și emoțională satisfăcătoare.

2. Nu-l transforma într-un spațiu negativ

Multe cupluri spun ce nu le convine înainte de a merge la culcare, probabil pentru că e prima șansă de a discuta în privat. Atunci când îți aduci furia și resentimentele în pat, însă, transformi spațiul destinat plăcerii într-un câmp de luptă. Dacă ești supărată pe partener, discutați într-o altă cameră sau lăsați convorbirea pe altădată.

3. Nu fi timidă atunci când vorbești despre fanteziile tale

Mulți oameni se concentrează pe sexul propriu-zis sau la preludiu și nu vorbesc despre ceea ce își doresc. Important e să spui ce vrei într-un mod constructive Cel / cea care te iubește te va asculta. Nici tu și nici partenerul nu trebuie însă să faceți ceva care e în afara zonei voastre de de confort.

4. Nu te preface

Alegi să fii onestă și nu mai continua să faci ceva dacă nu-ți place. Vorbiți despre ce funcționează și ce nu. Dacă ai impresia că partenerul se preface, spune-i clar că nu te aștepți să ajungă la orgasm de fiecare dată și că asta e în regulă.

5. Nu te simți presată să faci dragoste

Un mit popular e acela că perechile care fac dragoste de mai multe ori pe săptămână sunt mai fericite decât cele mai puțin active. Dacă te simți presată să faci asta, dar nu îți dorești acest lucru, încearcă să apelezi la alte lucruri – sărutați-vă câteva minute, bucurați-vă de un masaj sau faceți duș împreună.

6. Nu fi atentă numai la orgasm

Dacă te concenrezi numai pe a avea orgasm nu te vei bucura de actul sexual în ansamblu, mai ales dacă ai un partener nou. Nu e nimic grav dacă nu ai orgasm. În plus, nici partenerul nu va putea să ajungă la orgasm dacă îl întrebi mereu dacă a avut unul sau nu.

7. Nu aduce stresul de zi cu zi în pat

Poate că șeful a țipat la tine sau te-ai certat cu cea mai bună prietenă – orice ar fi, nu menționa ceea ce te supără în dormitor. Studiile au arătat că oamenii, femeile mai ales, trebuie să își golească mintea pentru a putea simți excitare. Excitarea e de obicei mai puternică decât anxietatea, așa că dă-i o șansă. Vei putea astfel să te detașezi de evenimentele zilei și să fii atentă la ce se întâmplă între tine și partener.

Comentarii