MirunaStie.net

10 lucruri pe care le fac FEMEILE când își ÎNȘALĂ iubitul. Uite ce le dă de gol mereu

Nimic nu este la fel de inimaginabil ca trezirea într-o dimineață și descoperirea faptului că femeia în care ai investit timp, bani, emoții și energie te înșală.
Societatea a pictat această imagine stereotipă a bărbaților care nu se opresc la o singură femeie, dar chiar și în cazul unei femei este la fel de posibil. Cu siguranță, este mai greu să ții o relație decât să începi una. Având în vedere acest lucru, am întocmit o listă cu 10 semne de avertizare care pot aduce un semnal de alarmă asupra posibilității de infidelitate a partenerei tale.

1. Are brusc un interes neîntemeiat pentru rutina ta

Există o linie fină între o femeie care este este sufocantă și suspicios de curioasă. Dacă motivul pentru care a întrebat despre programul tău nu este să vă petreceți mai mult timp împreună, e firesc să bănuiești că se întâmplă ceva.

Aceasta nu ar fi prima dată când un om s-a întors în mod neașteptat acasă pentru a-și găsi femeia în pat cu un alt bărbat.

2. Ea devine retrasă și îndepărtată

Longevitatea oricărei relații depinde în mare măsură de calitatea și cantitatea de comunicare dintre două persoane. Unul dintre semnele cele mai îngrijorătoare pe care trebuie să le observi este atunci când apare o reținere ciudată din partea persoanei iubite.

3. Telefonul ei devine obiectul cel mai prețuită

Deși rețelele sociale au adus o abundență de oportunități și divertisment, nu au venit nici fără o parte echitabilă de dezavantaje. Nimeni nu susține ideea că bărbații ar trebui să investigheze conținutul telefoanelor partenerelor, dar atunci când ea devine prea posesivă și secretoasă, merită să te interesezi un pic mai mult.

4. Interesul ei în romantism și amor scade drastic

Fără intimitatea fizică, relația ta nu este altceva decât o prietenie. Nu vorbim doar despre amor, contactul fizic sub formă de sărutări, mângâieri și flirt sunt toate atributele esențiale ale unei relații sănătoase și romantice. Dacă ea prezintă o lipsă serioasă de interes pentru dragoste cu tine, probabil obține aceste lucruri de la altcineva.

5. Își cumpără o lenjerie nouă, dar nu pentru tine

Dacă încă discutăm despre intimitatea fizică, un semnal uriaș de avertizare pe care majoritatea oamenilor tind să îl ignore. Dacă cumpără lenjerie sexy și pretinde că o păstrează pentru o ocazie specială cu tine dar acea ocazie nu vine niciodată, să spunem doar că șansa de a fi pentru alt bărbat nu este zero.

6. Te critică la orice pas

O altă caracteristică esențială a unei relații împlinite este respectul.
Când o femeie începe să îți găsească defecte pe care nu le observa înainte și te critică la orice pas, înseamnă că și-ar dori să te înlocuiască cu altcineva.

7. Un nou prieten neașteptat apare în viața sa

Unii oameni cred că bărbații și femeile sunt incapabili de a fi prieteni, mai ales atunci când nivelurile de atracție sunt peste medie. Într-o oarecare măsură, această afirmație poate fi validată prin numeroasele cazuri în care unele persoane și-au înșelat partenerii cu un “prieten”. Deci, fii foarte precaut.

8. Ea e evazivă atunci când o confrunți

Poate că ai prins curajul de a fi direct și ai confruntat-o ​​cu privire la suspiciunea ta de infidelitate. Dacă răspunsul ei este redirecționat sau vag, ar putea ascunde ceva de tine. Răspunsul ideal este un refuz puternic. Orice altceva lasă o urmă de îndoială.

9. Ea vine acasă mirosind diferit

Faptul că sunteți împreună pentru o durată semnificativă de timp vine cu beneficiul de a ști exact ce parfum poartă și iubește. Dacă miroși vreodată un parfum diferit pe ea și atunci când o confrunți, este evazivă, ar putea fi un semn că e vorba de mirosul unui alt bărbat.

10. Te-a tăiat sistematic din viața ei

Crezi sau nu, unii oameni pot fi niște lași așa că ar prefera să te izoleze în mod neașteptat, mai degrabă decât să fie cinstiți în legătură cu greșelile și infidelitatea lor. Când apar primele semnale că ar face asta, nu ezita să inițiezi o discuție deschisă.

Comentarii