MirunaStie.net

10 lucruri care sunt MORTAL de ASEMĂNĂTOARE! Am leșinat la poza 5 :)))

De câteva ori ne-am aflat în situația în care două lucruri complet diferite și aparent fără nicio legătură unul cu celălalt ni s-au părut extrem de similare, nu-i așa? Ei bine, următoarele poze îți vor trezi aceeași senzație. Cu siguranță vei reuși să găsești similitudinile ciudate dintre aceste obiecte și vei și râde copios făcând acest lucru!

2. Cine poartă mai bine acest imprimeu?

Cu siguranță ai văzut și tu pe internet acele poze comparative în care ești invitat să alegi care persoană a purtat mai bine un anumit obiect vestimentar. Ei bine, nu putem să nu observăm similitudinea dintre imprimeul de pe rochia Rihannei și cel de pe cutia de ceai.

2. Crocșii și masca criminalului

Crocșii sunt recunoscuți ca fiind unul dintre cele mai urâte tipuri de încălțăminte din lume. Nu putem decât să îl compătimim pe cel care a purtat o mască identică cu aceștia pe parcursul unei întregi serii de filme.

3. Deși și Adrian Brody și aceasta maimuțică sunt foarte drăguți, trebuie să recunoaștem că, cu ajutorul imaginației, ne-am putea imagina că sunt rude.

4. Cel mai probabil, atunci când Robert Pattinson s-a dus la coafor, i-a psus frizerului că și-ar dori să arate ca un pămătuf de praf.

5. Se pare că feliile de bacon și delfinii sunt mult mai asemănători decât am fi crezut până acum.

6. Celebrul prezentator Steve Harvey pare să fie reprezentarea reală a personajului Mr. Potato din animația Tot Story.

7. Atunci când Patrick, steaua de mare din desenul animat Sponge Bob Square Pants este surprins, seamănă perfect cu un suport pentru lumânări.

8. Aceasta este una dintre cele mai celebre costumații purtate vreodată de Cher, celebră de altfel pentru stilul său avangardist și rebel. Ei bine însă, coafura acesteia este extrem de asemănătoare cu un arici de mare.

9. Atunci când te-ai uitat la celebrul serial Game of Thrones, nu ai simțit niciodată că Jason Momoa, actorul care îl înterpretează pe războinicul Khla Drogo îți aduce aminte de personajul animat din Regele Leu?

10. Știu că batman încearcă mereu să își ascundă identitatea față de civili, însă nu m-aș fi așteptat niciodată ca în spatele unui astfel de super-erou să stea chiar… o pisică?!

Comentarii