MirunaStie.net

10 ILUSTRAȚII care arată cum este cu ADEVĂRAT să fii femeie! Toți BĂRBAȚII le urăsc din cauza numărului 3!

De multe ori am dat peste articole care vorbeau despre lucruri pe care le înţeleg doar fetele şi motivul pentru care acestea sunt atât de răspândite este faptul că există o multitudine de astfel de situaţii.

Dacă ai simţit vreodată că eşti singură şi nimeni nu îşi dă seama care sunt lucrurile prin care tu treci, vrem să îţi spunem că noi, celalte fete, ştim cu ce te confrunţi şi te înţelegem!

Dacă vrei să te convingi, îţi spunem că suntem convinse că te vei regăsi şi tu în aceste imagini, aşa cum şi noi am făcut-o!

1. Orice femeie știe că există numeroase situații în care este foarte greu să rămâi matură și concentrată atunci când sunt atât de multe lucruri care îți pot distrage atenția!

2. Oare cum de bărbații nu reușesc niciodată să își dea seama că fiecare produs de îngrijire are un scop special și separat și că niciodată o femeie nu va avea destule?!

3. Nu există plăcere mai mare decât a-i fura iubitului tău hanoracul atunci când el are mai mare nevoie de el!

4. Fiecare femeie a regretat la un moment dat că s-a aruncat cu capul înainte și a crezut că vara a venit mai repede.

5. Nu știu cum de se întâmplă acest lucru, însă de foarte multe, copiii mici par mult mai răutăcioși cu fetele decât cu băieții!

6. Fiecare femeie și-ar dori să aibă un păr lung, bogat și puternic astfel ca atunci când și-l împletește, să arate ca o adevărată Ileana Cosânzeana. Din păcate, nu toate avem o asemenea podoabă capilară.

7. Toate am trecut prin chinul de a încerca să ne găsim măsura potrivită în țări sau magazine care folosesc măsuri diferite față de cele cu care ne-am obișnuit…

8. Practic, analizând următoarea imagine, ajungem la concluzia că fiecare femeie trece prin 3 etape pe parcursul zilei – fără machiaj, cu machiaj, în timpul demachierii. Bineînțeles, să nu uităm de etapa șocului iubitului…

9. Uneori fetele fac lucruri extrem de ciudate care, să recunoaștem, sunt destul de greu de înțeles…

10. Odată cu vârsta, ar trebui ca fiecare femeie să se maturizeze și să se comporte ca o persoană adultă însă, nu întotdeauna ne iese acest lucru…

Citește și 10 imagini AMUZANTE despre EPILAT pe care doar FEMEILE le înțeleg

Dacă multe persoane cred că menstruația este singura problemă cu care se confruntă femeile, ei bine, este cazul să aflați că viața fetelor este mult mai complicată decât vă așteptați. Fiecare femeie își dorește să arate constant cât mai bine și să fie cât mai frumoasă, iar acest lucru implică bineînțeles și a avea o piele fină și strălucitoare.

Astfel, epilatul devine o parte importantă a rutinei zilnice a fiecărei fete în parte. Însă lucrurile nu sunt atât de simple pe cât ar părea. Procesul de epilare este mult mai obositor, dureros și agonizant decât v-ați fi așteptat. Următoarele ilustrații te vor face să înțelegi mai bine care sunt lucrurile cu care se confruntă femeile legat de epilat și de îngrijirea pielii. Dacă ești femeie, te vei regăsi cu siguranță în aceste imagini. Iar dacă ești băiat, aeste imagini te vor ajuta să o înțelegi mai bine pe iubita ta.

1. Atunci când se epilează, fiecare femeie își dorește să reușească să nu greșească nimic și să nu se rănească, astfel încât să reușească să aibă picioare perfecte. Din păcate, foarte rar se întâmplă acest lucru.

2. Atunci când relația dintre doi parteneri este una solidă și deschisă, lucrurile de acest gen ar trebui sa nu facă decât să provoace râsete și distracție, sub nicio formă dezgust.

3. Foarte rar o femeie reușește să facă un lucru perfect de la cap la coadă.

4. Multe persoane cred că femeile arată mereu perfect și că sunt constant pregătite pentru orice, însă adevărul este că, atunci când au ocazia, ele apelează la confort în detrimentul aspectului fizic.

5. Orice femeie a fost la un moment dat în situația în care și-a dorit extrem de tare să arate perfect, însă a avut parte de un detaliu minor care i-a dat bătăi de cap toată ziua!

6. Desigur că, atunci când o fată reușește să obțină o piele fină și strălucitoare, va face orice este posibil pentru a reuși să îi facă pe toți să observe acest lucru.

7. Dacă odată cu vârsta devenim mai înțelepți, această înțelepciune se transpune și în modul în care fiecare femeie privește epilatul și îngrijirea făcută doar de dragul celorlalți.

8. Fiecare femeie a ajuns la un moment dat la concluzia că nu mai vrea să le facă pe plac celorlalți și că nu își dorește decât să fie relaxată și să se simtă bine cu ea însăși.

9. De ce ar fi nevoie să ne chinuim atât de mult în condițiile în care eficiența și ingeniozitatea ne pot scăpa din absolut orice situație problematică?

10. Bineînțeles că perfecțiunea nu poate dura la nesfârșit astfel că, pe cât de delicate și de feminine sunt femeile în prima zi după epilat, pe atât de mult se schimbă în zilele următoare.

Comentarii