MirunaStie.net

Dacă tu ai aceste 7 lucruri în relația ta, partenerul tău te va lua de SOȚIE

Oricât de mare şi autentică ar fi dragostea unei femei, această nu-l schimbă pe bărbat. Multe femei pornesc într-o relaţie, gândind că prin dragostea şi afecţiunea lor, vor reuşi să-şi schimbe partenerul. Ele sunt conştiente de defectele lui, sau de principiile care îi deosebesc, dar cred că dragostea va fi o forţă modelatoare care va elimina defectele. O asemenea atitudine care în cel mai sigur mod va duce la nereuşită va atrage după sine frustrare şi dezamăgire.

Mereu vorbim despre lucrurile pe care le vor femeile de la partenerii lor – lista nu se termină niciodată. Dar te-ai întrebat vreodată ce vor băieţii într-o relaţie? Care sunt aşteptările lor?
Fiind obișnuiți ca așteptările lor să nu fie întâlnite atât de des, atunci când găsesc o femeie care reușesc să se ridice la standardele lor, își propun să își petreacă toată viața cu ea.

Iată o lista de sfaturi despre lucrurile pe care iubitul tău le aşteaptă de la ţine, care sigur îl vor face fericit dacă le aplici cu isteţime.

1. Laudă-l

Doamnelor, apreciaţi-va şi lăudaţi-va bărbatul. Spuneţi-i ce vi se pare atractiv la el şi faceţi-i complimente pentru cum arată, deciziile pe care le ia şi dexteritatea sexuală.

2. Respectă-i spaţiul personal

Lasă-l să respire. Da-i timp liber pentru a umblă cu băieţii. Va fi mult mai fericit fiindcă va vedea că ai încredere în el şi va va face legătură mai puternică.

3. Respectă-l

Respectul e una din modalităţile de a-ţi arată dragostea. Încearcă să înţelegi ce contează pentru el şi să-i respecţi alegerile şi deciziile.

4. Legătură intimă

E cunoscut faptul că femeile formează legături prin comunicare, iar bărbaţii prin amor. Trebuie doar să înţelegi ce îl face să se simtă iubit.

5. Intimitate emoţională

Bărbaţii se deschid în timp, odată ce simt că poţi să te descurci cu ei în momentele lor cele mai rele. Trebuie să se simtă liber să-ţi împărtăşească îndoielile şi grijile. Trebuie doar să-l înţelegi.

6. Atingeri fizice

Îl poţi face fericit cu gesturI mici. Doar atinge-i gâtul sau părul când e ocupat făcând ceva şi vei vedea că va fi fericit.

7. Fă-l să se simtă în siguranţă

Fetelor, ştiţi că prietenii voştri se simt siguri atunci când îi lăsaţi să iasă noaptea cu prietenii şi nu îi sunaţi din ora în ora să-i verificaţi? Dacă există acest gen de siguranţă între voi, nimic nu va va despărţi.

Comentarii