MirunaStie.net

9 TRUCURI psihologie care te fac mai sexy și mai atrăgătoare pentru bărbați

Unor oameni nu le poate rezista nimeni, iar acest fapt se datorează mai cu semă carismei lor dcât unor trăsături fizice irezistibile. Această trăsătură nu este napărat ceva cu care te naști, ci poți să o cultivi singură și să înveți să o perfecționezi. Acestea sunt cele 9 lucruri pe care le poți face dacă dorești să fii mai atrăgătoare:

1. CULTIVĂ CONȘTIINȚA DE SINE

Conștiința de sine înseamnă că te cunoști foarte bine, îți știi inclusiv toate slăbiciunile și toate punctele forte. Știi unde te poziționezi și te respecti și te iubesti cu toate defectele tale. Știi ce vreți și poți să exprimi asta în mod clar.
Dacă te cunoști suficient de bine, vei ști cum să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, postura și zâmbetul. Astfel, vei lăsa mereu o bună impresie celor din jur încă de la prima vedere.

2. SETEAZĂ-ȚI OBIECTIVE ÎNALTE

Obiectivele sunt ceea ce te menține în mișcare și ceea ce te ajută să te dezvolți. Poți câștiga ușor admirația oamenilor dacă aceștia te văd lucrând pentru a obține ceea ce vrei.

3. AI ÎNCREDERE

Încrederea nu este o trăsătură pe care o câștigi pur și simplu; ci mai degrabă ceva ce implementezi treptat. Cu cât te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta, îți mărești aria culturală, cu atât vei si mai sigură pe tine. Oamenii vor vedea în tine o persoană puternică, care e capabilă să înspire pe oricine. În plus, încrederea de sine e foarte atractivă în ochii oricărui om.

4. NU TE PLÂNGE

Dacă te plângi constant și le spui celorlalți despre cât de nefericită ești, cu sigurață nu te vor mai vedea ca pe o persoană atrăgătoare. Și asta nu este pentru că nu te compătimesc sau dimpotrivă, pentru că o fac prea mult, ajungându-se la milă. Pur și simplu, oamenii găsesc mai atrăgătoare o persoană căreia nu îi e frică de provocări și , revenind la punctul de mai sus, o persoană care are încredere în ea. În plus, nimeni nu vrea să fie prea mult în preajma unui om pesimist.

5. UTILIZEAZĂ GESTURILE POTRIVITE

Un om își poate face o părere despre tine fără ca măcar să audă un cuvânt spus de tine. Mișcarea corpului spune multe despre personalitatea ta. Disconfortul și lipsa de încredere nu sunt niciodată atractive, iar mișcările în exces- care exprimă neliniște- sunt un semn clar al acestor trăsături. Dacă saluți oamenii cu zâmbetul pe buze, privindu-i în ochi, practic construiești drumul către o legătură mai profundă cu acea persoană.

6. EȘTI UN BUN ORATOR

Poți să îi faci pe oameni să se apropie de tine prin felul în care povestești lucrurile din viața ta. Povestește-ți experiențele într-un mod cât mai captivant și clar.

7. CONCENTREAZĂ-TE PE UN SINGUR LUCRU

Indiferent dacă este vorba despre o persoană sau despre un scop, este foarte important să te concentrezi doar pe un singur lucru. Această tactică include evitarea verificării telefonului în timp ce vorbești cu altcineva.Este de fapt foarte nepoliticos să nu te concentrezi asupra a ceea ce spune cealaltă persoană și mai ales dacă este din cauza unor lucruri care nu sunt importante. Ești mult mai atrăgătoare pentru cineva dacă îi dai toată atenția.

8. ÎNVAȚĂ SĂ ASCULȚI

Aceasta este o abilitate care necesită practică. Ascultând pe cineva când mintea ta nu este prezentă nu te face o companie plăcută. Oamenii atractivi nu doar vorbesc foarte bine, ci sunt și ascultători buni. Această abilitate se poate dezvolta cu ușurință odată ce ai învățat cum să te concentrezi în întregime pe persoana care îți vorbește.

9. FII O OGLINDĂ A ALTOR OAMENI

Aceasta înseamnă că ar trebui să încerci să fii pe aceeași lungime de undă cu alți oameni, fie că este vorba de un prieten sau de un coleg, încearcă să arăți un adevărat interes pentru lucrurile care îl interesează. Chiar dacă hobbyurile lor sunt lucrurile pe care le urăști cel mai mult, nu schimba subiectul doar pentru că nu-ți place să practici acele activități. Fii măcar curioasă și vei deveni imediat o companie foarte bună și o persoană mai atrăgătoare.

Comentarii