MirunaStie.net

9 locuri de pe corp pe care fiecare BĂRBAT își dorește să le atingi. O să înnebunească

Bărbații sunt de obicei foarte preocupați de performanța lor în pat. Așa că merită să te interesezi puțin și să îți surprinzi și tu partenerul într-un mod plăcut. Nu doar corpul unei femei este atât de sensibil la atingere. Se pare că și pe corpul unui bărbat se află niște zone, pe care dacă știi cum să le atingi, îi vei stârni partenerului plăceri nebănuite.
Iată despre ce zone este vorba:

1. Fața sa

În timp ce vă relaxați în pat, dă-i atenție maxilarului său, atingând ușor cu vârfurile degetelor de-a lungul lui. Poate fi o modalitate prin care să îi apreciezi masculinitatea.

2. Gâtul său

Îndreaptă-ți capul către gâtul său ușor și începe să-l săruți, lingându-l sau mușcându-l. Dacă vrei să faci ca atmosfera să fie și mai încinsă, te poți îndrepta și către umărul său, pentru că va adora asta. Asigură-te că te concentrezi pe zona din față pntru că este cea mai sensibilă.

3. Urechile sale

Datorită unui număr mare de terminații nervoase, urechile sunt super sensibile la atingere și sărut. Deși nu există o dovadă științifică care să confirme această teorie care susține că urechile sunt niște puncte de plăcere, se pare că există un consens relativ comun că sunt. Așa că profită.

4. Posteriorul său

În timp ce fundul este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului unui bărbat, este aproape și una dintre cele mai neglijate- o greșeală comună pe care o fac femeile, pentru că bărbații sunt cu adevărat stimulați de atingerea acelei zone.

5. Spatele genunchiului

Pielea este mai fină la genunchi și multor bărbați le place să fie sărutați sau mângâiați acolo, mai cu seamă acolo unde este mai puțin păr, pentru că există o mai mare sensibilitate. Înnebunește-l printr-o mișcare circulară a degetelor în acea zonă.

6. Degetele sale

Iată un sfat: Suge-i degetul partenerului tău, pentru că acesta este un mod de a excita aproape orice bărbat. Imaginația sa poate fi extrem de stimulată, pe lângă faptul că îi provoacă foarte multă plăcere. Poate veni ca o promisiune pentru ceea ce urmează, iar intensitatea dorinței va crește.

7. Interiorul coapselor sale

Prinde-l ușor de picioare pentru a le depărta și a avea acces la această zonă- în timp ce te uiți în ochii lui- și începe să îi masezi mușchii cu vârfurile degetelor, crescând intensitatea din ce în ce mai mult în concordanță cu intensitatea săruturilor.

8. Frenul

Probabil nu te-ai întâlnit prea des cu acest termen. Frenul (frenulum) este o bucată subțire de carne situată pe partea inferioară a penisului, care unește corpul acestuia de gland. Aceasta ață conține o mulțime de sinapse neuronale și îi poate da unui bărbat plăceri nebănuite dacă este stimulat corect. Poti stimula frenul penisului cu mana sau cu degetele. Poți folosi lubrifiant sau ulei de masaj.

9. Abdomenul inferior

Indiferent dacă partenerul tău se mândrește sau nu cu niște pătrățele, trebuie să acorzi atenție acestei zone- mai exact zona dintre buric și pelvis. Tensiunea sexuală crește dacă săruți această suprafață a corpului său. Apoi, poți să te pregătești pentru o noapte intensă.

Comentarii