MirunaStie.net

8 SEMNE că PARTENERUL tău nu te mai IUBEȘTE. Nu îl IGNORA pe a 5-lea!

Nu toate relațiile durează. Dacă nu ești cu persoana potrivită, șansele de despărțire sunt destul de mari, oricât ai vrea ca legătura voastră să dureze. Nu e nimic mai rău decât o despărțire care vine pe neașteptate – e mai bine să fii pregătită, așa că iată câteva semne care sugerează că sfârșitul e aproape. Indiferent că vei decide să grăbești procesul sau că vei încerca să schimbi decizia partenerului și să repari lucrurile între voi, aceste sfaturi îți vor fi cu siguranță utile!

1. Simți că ceva nu e în regulă

Ai avut vreodată sentimentul că ceva nu e în regulă, dar nu ți-ai putut da seama despre ce e vorba exact? Da, atunci când intuiția îți spune că ceva nu e bine, probabil are dreptate – nu te îndoi niciodată de ea.

2. Nu mai face dragoste cu tine ca înainte

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne. În rarele ocazii în care mai inițiază contactul intim o face probabil doar pentru plăcerea sa, nu pentru că vrea să se conecteze cu sufletul tău. Dacă nu mai face eforturi să te satisfacă, probabil se gândește să te părăsească.

3. Nu mai încearcă să fie atractiv pentru tine

Sau dacă se aranjează, o face numai atunci când știe că vor fi alte femei prin preajmă. Îți poți da seama de asta numai observând cum te tratează și cum se comportă atunci când e în apropierea ta.

4. Nu mai e romantic

Dacă înainte obișnuiați să ieșiți la întâlniri o dată pe săptămână, iar acum nu ați mai plecat pe nicăieri de o lună, poate că interesul lui pentru tine a slăbit sau a dispărut.

5. E tot mai certăreț

Fie că e vorba de ceva important, fie că se leagă de lucruri mărunte, se ia de tine mereu. Dacă în trecut te mai descurcai cu asta, acum nu e de acord cu absolut nimic – și nici nu vrea să discute cu tine. Dacă nu îl mai interesează să vorbiți și să faceți pace, e un semn sigur că te va părăsi curând.

6. Nu-i mai pasă de lucrurile care îl deranjau în trecut

Îți amintești cum comenta atunci când vorbeai cu alți bărbați sau când stăteai cu telefonul în mână în pat? Acum probabil nu mai dă niciun semn că l-ar interesa aceste lucruri, pentru că e pe cale să se despartă de tine.

7. Comunicarea constantă a devenit un vis

Dacă obișnuia să-ți spună pe unde umbla atunci când nu era cu tine, acum probabil te întrebi unde este și dacă a dispărut, pentru că nu îl mai interesează să îți dea repede un mesaj și nu mai sună, de parcă nici nu ar avea un telefon mobil. Când ajunge acasă nu se mai deranjează să-ți povestească despre cum i-a fost ziua sau să-ți explice de ce nu a dat niciun semn.

8. Vorbește cu mare ușurință despre alte femei

Chiar dacă bărbații nu sunt ușă de biserică, atunci când un bărbat este într-o relație serioasă cu o femeie la care ține, va evita să vorbească despre alte femei în preajma ta. Dacă acum nu se mai sfiește deloc de acest lucru, înseamnă că interesul său pentru tine s-a diminuat considerabil.

Atunci când partenerul te tratează așa, nu e treaba ta să aștepți ca el să își dea seama că ar trebui să te trateze mai bine – pentru că … ghici ce? Meriți! Discută cu el și, dacă nu puteți ajunge la nicio înțelegere, pleacă tu înainte ca el să se despartă de tine. S-ar putea să îți dai seama apoi că nici nu îți pare foarte rău, pentru că nu ai pierdut, de fapt și de drept, nimic.

Comentarii