MirunaStie.net

8 greșeli pe care le faci când săruți care îl enervează pe partenerul tău

Fiecare om își dorește să fie cât mai bun, mai cuceritor și mai seducător. Chiar dacă cu unele dintre aceste calități ne naștem, celelalte se pot dobândi pe parcursul vieții prin învățare și practică. Chiar dacă mulți oameni se sărută zilnic, foarte puțini realizează faptul că ei comit anumite greșeli majore care reduc din plăcerea partenerului atunci când fac acest lucru. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face atunci când săruți și care îl calcă pe nervi pe partenerul tău.

1. Exagerezi

Sărutul perfect reprezintă un mix de elemente astfel încât interacțiunea dintre tine și partenerul tău să fie echilibrată. Astfel, nu ar trebui să exaereziindiferent că ne referim la cât de mult îți implici mâinile, dinții, limba sau buzele în sărut.

2. Săruți întotdeauna la fel

Dacă ești cu iubitul tău de mult timp însă faceți mereu același lucru, este foarte posibil ca partenerul tău să se plictisească. Încearcă să variezi lucrurile din când în când și surprinde-ți partenerul cu ceva nou.

3. Nu îți hidratezi buzele

Ți s-a întâmplat vreodată să săruți o persoană și să realizezi în mijlocul momentului că buzele acestuia sunt extrem de uscate? Ei bine, acest lucru îi poate distrage și atenția partenerului tău, astfel că ar trebui să ai mereu grijă să ai buzele moi și hidratate.

4. Nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău

O interacțiune simplă precum un sărut se poate transforma foarte rapid în ceva neplăcut atunci când partenerii nu știu fiecare ce își dorește celălalt. Asigură-te că, dacă nu vrei să mergi mai departe, partenerul tău știe acest lucru.

5. Nu îți folosești îndeajuns de mult mâinile

Dacă aștepți ca partenerul tău să facă absolut totul, ar trebui să iei în calcul faptul că el este foarte posibil să nu fie prea mulțumit. Implică-te și tu și strânge-l în brațe sau mângâie-l și vei vedea că și el se simte mai bine.

6. Nu știi cum să respiri

Ar trebui să privești sărutul ca pe un cântec. Dacă respiri în momentul nepotrivit, toată magia se strică și nimeni nu mai reușește să se bucure de situație. Încearcă să își sincronizezi respirația cu partenerul tău și vei observa că momentul va deveni mult mai intens.

7. Ai grijă ca respirația ta să fie proaspătă

Indiferent de cât de mare este atracția dintre voi doi, o respirație urâtă poate pune capac chiar și celui mai romantic moment. Ai mereu grijă ca respirația ta să fie proaspătă, păstrează un pachet de gumă la îndemână sau o bomboană mentolată, care își vor face efectul și îți vor menține respirația proaspătă chiar și la ceva timp după ce le-ai luat.

8. Nu alegi momentul potrivit

Este normal să îți placă să săruți și să te bucuri de astfel de momente de tandrețe cu partenerul tău, însă de foarte multe ori este posibil să alegi să faci acest lucru în momentul nepotrivit. Astfel, așteaptă să vezi dacă partenerul tău este obosit sau stresat înainte de a te arunca într-un sărut pasional cu acesta.

7 lucruri pe care partenerul le vrea în dormitor dar îi este rușine să spună. Tu ai face numărul 3?

Dacă ar fi să crezi ce se sugerează în cultura pop, ai fi convinsă că bărbații se gândesc la sex 25/8. Adevărul e însă că e destul de greu să îți faci partenerul să vorbească deschis despre fanteziile sale. Iată însă câteva dintre cele mai obișnuite dorințe ale bărbaților:

1. Îi place când preiei controlul 

Imaginează-ți că relațiile intime sunt un fel de proiect de grup. Dacă tu îți dorești să iei nota maximă (adică să ajungi la orgasm), iar membrii grupului sporovăiesc și nu sunteți aproape de atingerea scopului, s-ar putea să tebuiască să preiei controlul. Așa că preia-l. Arată-i partenerului ce faci când ești singură, ca să știe ce ar trebui să facă.

 

2. Îi place când ești directă

Deși s-ar putea să pară că știe ce face, nimănui nu i-au prins rău indicațiile în dormitor, așa că nu-ți fie frică să ceri ceea ce vei cu adevărat. Nu îți face griji, nu ar trebui să se simtă jignit.

 

3. Îi plac lucrurile vizuale

Pentru bărbați, ceea ce văd e aproape la fel de bun ca ceea ce primesc, așa că asigură-te că are ce să vadă. Un băiat de 21 de ani spune că, la un moment dat, prietena l-a condus în fața unei oglinzi, ca să vadă ce făceau, iar asta i s-a părut foarte sexy.

4. Îi place să te simți încrezătoare în legătură cu lucrurile care te satisfac

A fi sinceră despre aceste lucruri, chiar dacă îți faci griji despre ce ar putea să creadă cineva, e cel mai bun mod de a te conecta cu celălalt. Nu te rușina la gândul că partenerul ar putea să creadă că ești „ciudată”.

 

5. Spontaneitatea e bună

E ușor să cazi într-o rutină, dar nimic nu se compară cu spontaneitatea, dacă e să vă păstrați relația vie. Poți încerca să faci ceva neașteptat – să propui o nouă poziție sau să folosiți jucării sexuale.

6. Vrea să fie sălbatic

Chiar și Animal Planet ar putea fi o sursă de inspirație când vine vorba de relații intime. Un bărbat de 24 de ani a fost încântat când cea cu care se vedea i-a spus să fie puțin mai sălbatic și să-i rupă hainele de pe ea. Ceva de genul acesta ar putea fi cea mai bună parte a unei partied.

 

7. Vrea să îl domini

Ca să înveți cu ce se mănâncă Fifty Shades, spune-i partenerului că nu are voie să vorbească sau să se miște până când nu ești tu de acord, iar dacă nu te ascultă sau nu îți urmează instrucțiunile, pedepsește-l. Fă puțin pe șefa cu el și arată-i că tu deții controlul.

Comentarii